Busreis Londen

Meer over Busreis Londen

Daar zit wat in. En binnen de 8 uurtjes zit je in Londen. Busreizen naar deze geweldige hoofdstad zijn erg populair. En dat neemt nog steeds toe. Erg bekend inmiddels zijn de wel bekende Kerstreizen. Dan heeft Londen blijkbaar een immense aantrekkingskracht. Dat is te merken aan het toenemende aantal bezoekers. En, ook belangrijk natuurlijk, een busreis is nog betaalbaar ook!

Tip! Boek nu uw busreis naar Londen via:
-
www.vannood.nl
- www.effeweg.nl
- www.peterlanghout.nl

Opstapplaatsen

Opstapplaatsen zijn er genoeg.Vanuit elke behoorlijke stad kun je vertrekken. Je kunt de busreis maken door `De Tunnel` of je kunt met de boot gaan. Je kunt voor je busreis kiezen voor een 3-daagse, 4-daagse of 5-daagse trip. Natuurlijk kun je ook veel langer in Londen verblijven. Je kunt meteen, voordat je gaat, een hotel in Londen boeken. Je kunt kiezen voor alleen ontbijt maar je kunt ook een volledig pakket kiezen. Heb je alles compleet dan hoef je in Londen niks meer te regelen.

Onderweg

Zo`n busreis verloopt altijd heel relaxed en gezellig. Dat is logisch want je hoeft jezelf niet druk te maken over het verkeer. Je gaat vaak met een grote groep gelijkgestemden. Dat maakt het alleen maar leuker. Voor een echt goed sociaal contact is een busreis verreweg de beste gelegenheid. Maar je kunt lekker de ogen dicht doen of genieten van alles wat je onderweg ziet. Ga je met de boot de overtocht maken dan geniet je ook nog eens dubbel. Erg gezellig en er is van alles te doen. Voordat je weet sta je op Engelse bodem!

In Londen

Nadat je bij je hotel bent afgezet begint jouw vakantie in Londen. Je kunt excursies doen of je gaat de stad alleen verkennen. Je wilt vele bezienswaardigheden zien, nou, die zijn er hoor! Wil je het ongekend fijne nachtleven leren kennen. In Londen gaat dat zeker lukken. Een auto huren en er zelf op uittrekken is een prima gelegenheid om de stad te leren. Maar let op! Rij links. Zo kun je nog veel meer dingen doen die je verblijf zullen veraangenamen. En hoogstwaarschijnlijk zul je tijd tekort komen. Je geniet intens. Van het bekijken, van het eten en drinken en van een nachtelijke toer door de stad. De foto`s zijn gemaakt om er later opnieuw van te genieten. Maar voordat je weet staat de bus weer te wachten voor de terugreis. Goh, wat is het allemaal snel gegaan zeg! Afscheid nemen waarvan je houdt is nooit leuk maar het zal toch moeten.

Weer naar huis

Je praat heel wat af met je reisgenoten. Je lacht heel wat af met je reisgenoten die natuurlijk van alles hebben meegemaakt. En dat heb jij ook. Dan komt toch echt het moment om afscheid te nemen van al jouw reisgenoten. Vele handen zullen geschud worden. Vele beloftes zullen worden gedaan om nog eens een keer naar Londen te gaan. En dat zal zeker ook gebeuren! Thuisgekomen zul je de foto`s gaan bekijken. Een glimlach maar ook wat heimwee. Geeft niks hoor. Je bent tenslotte wel naar een van de mooiste en grootste wereldsteden van de wereld geweest. Dat kan niet iedereen zeggen. Jij wel. Londen leren, Londen begrijpen, Londen ontdekken. Dat doe je niet binnen enkele dagen. Daar moet je gewoon veel tijd voor uittrekken. Dus ga nog maar eens terug. Londen zal je van harte welkom heten!