Vakantie Londen

(17)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Royal National

Welkom in het grootste hotel in het centrum van Londen! In de levendige omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

Vanaf € 303,- Vlucht + Hotel

Alexandra

Dit comfortabele en nette stadshotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw budget-stedentrip naar Londen!

Vanaf € 273,- Vlucht + Hotel

Bedford

Hotel Bedford is een leuk driesterren hotel in de wijk Bloomsbury. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Vanaf € 396,- Vlucht + Hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Vakantie Londen

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en ook de grootste stad van dat koninkrijk. Als alles wordt meegerekend wonen er ongeveer 14 miljoen mensen in Londen. Met dat aantal behoort het tot de top vijf van de hele wereld! Ondanks de vele inwoners is de echte stadskern niet zo groot, nog geen drie vierkante kilometer. Het zal niet verbazen dat zo`n wereldstad enorm veel te bieden heeft. Niet alleen uit de heden ten daagse tijd maar zeker ook uit het verleden. De stad is enorm populair geworden door vele oorzaken. Elke toerist die naar Londen gaat, wil natuurlijk de Big Ben zien. Ook Buckingham Palace staat ongetwijfeld op het verlanglijstje. Dat geldt natuurlijk voor 10 Downing Street en Piccadilly Circus. Het summum van shoppen is shoppen in Londen. Vooral in de straten zoals de Bond Street, Oxford Street en Kensington High Street zie je veel toeristen. Verder heeft de stad iets bijzonders met Kerstmis, en dat is te zien!

Vele mensen willen die magische kerstsfeer ruiken, proeven en helemaal meemaken. Om in deze wereldstad te komen kun je gebruik maken van je eigen auto. Heb je geen zin om op de linker weghelft te rijden, dan kun je met de bus naar de stad. Ook met de trein is hartstikke goed mogelijk en met het vliegtuig is een aantrekkelijke manier. Je hotel kun je thuis al boeken dus dat is geregeld. Je hebt interesse gekregen in Londen en je wilt je verblijf gaan regelen. Er zijn reisaanbieders die je daarmee graag willen helpen. Ga maar eens naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-londen. Het boeken is heel eenvoudig via http://stedentrip.com/stedentrip-londen.

Autoreis naar Londen

Een uitdaging, een heerlijke uitdaging. Vrij, eigen baas. Geen openbaar vervoer. Gaan en staan waar je wilt. Je kunt door `De Tunnel` of je gaat met de boot. Vandaar rijd je naar de Engelse hoofdstad. Let op!!! Je moet LINKS rijden. Eventjes aan wennen, even concentreren. Een echt avontuur, een echte uitdaging. Niet vergeten een hotel te regelen voor de nacht.

Busreis naar Londen

Je laat je rijden, en in Londen laat je je links rijden. Dat doet de buschauffeur terwijl jij kunt genieten van deze gigantische stad. Op weg naar Londen kun je op je gemak de krant lezen, een babbeltje maken en genieten van een kop koffie. Een busreis heeft alleen maar voordelen. In Londen aangekomen zoek je een hotel op en jouw ontdekkingsreis gaat beginnen. Maar er is meer!!! Natuurlijk wil je hulp hebben om zo een heerlijke tijd door te brengen, en die hulp is er. Ga maar eens kijken op de website van www.vannoodreizen.nl. Verder kun je kijken op www.effeweg.nl en ook www.gasamen.nl staat helemaal tot je beschikking.

Treinreis naar Londen

Opstappen kun je op elk groot treinstation, en dat is erg gemakkelijk. In Londen aangekomen moet je nog wel even een hotel opzoeken. Wil je alle inlichtingen over de treinreis naar Londen, ga dan naar de website van NSHispeed, daar vind je het wel.

Vliegreis naar Londen

Met het vliegtuig ben je binnen een half uur in Londen vanuit Amsterdam. Niet alleen supersnel maar ook superveilig, comfortabel en voor een aangename prijs. In Londen nog even je hotel boeken. Heel veel mensen gaan met het vliegtuig en enkele reisaanbieders helpen je hierbij. Hulp kun je krijgen van www.cheaptickets.nl. Ook raad en daad krijg je van www.ebookers.nl en van www.wtc.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Bij aankomst in de wereldstad weet je dat je hotel al is geregeld. Niks meer zoeken en boeken, en dat scheelt een hoop ergernis. Om je met deze vertrouwde combinatie te helpen staat www.kras.nl voor je klaar. Van de partij is ook www.kras.nl dus dat komt allemaal goed. Wil je nog meer reisorganisaties bekijken wat deze combinatie betreft, ga dan naar stedentrip.com/hotels-londen.

Combinatie busreis met hotel

Doe je ogen maar even dicht. Denk maar aan de heerlijke tijd die je tegemoet gaat in Londen. Denk maar aan het fijne hotel dat voor jou is geregeld. Je hebt een ontspannen reis want dat zelf rijden in Engeland en in de Engelse hoofdstad heb je overgelaten aan de buschauffeur. Goed bekeken hoor en dat geregel heb je overgelaten aan een reisaanbieder. Deze reisaanbieder hielp je bij het boeken en dat is http://londen.gasamen.nl/busreizen.

Combinatie treinreis met hotel

Met de trein reizen is altijd relaxed reizen maar met een geboekt hotel is het allemaal nog veel beter! Je krijgt nu echt het vakantiegevoel te pakken. Boek nu maar snel via http://londen.gasamen.nl/treinreizen.

Combinatie vliegreis met hotel

Een erg aantrekkelijke combinatie. Je profiteert optimaal van de tijd. Op één van de vliegvelden van Londen aangekomen neem je een taxi. Deze brengt je naar je hotel, en dat hotel was al geregeld. Een fijne combinatie die steeds meer mensen aanspreekt.

Toon op kaart
Toon als lijst