Lastminute Londen

(17)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Royal National

Welkom in het grootste hotel in het centrum van Londen! In de levendige omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

Vanaf € 303,- Vlucht + Hotel

Alexandra

Dit comfortabele en nette stadshotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw budget-stedentrip naar Londen!

Vanaf € 273,- Vlucht + Hotel

Bedford

Hotel Bedford is een leuk driesterren hotel in de wijk Bloomsbury. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Vanaf € 396,- Vlucht + Hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Lastminute Londen

Een lastminute vakantie, wat is dat nu precies?

Een lastminute vakantie is een vakantie die een reisaanbieder niet kon verkopen in een bepaalde periode. En deze onverkochte vakantie wordt daarom aangeboden tegen een flink lagere prijs. Daar kan de consument van profiteren.

Hoe `ontstaat` nu een lastminute?

Ons land kent vele reisaanbieders. En al die reisaanbieders kopen vakanties in om die te verkopen aan de mensen. Tussen de aankoop en verkoop van een vakantie zit de winst voor de reisaanbieders. Maar zo eenvoudig gaat het niet altijd, en dat kan komen door verschillende omstandigheden. Een reisaanbieder koopt bijvoorbeeld heel veel zomervakanties in voor een bepaald land. Dat land staat bekend als een fijn vakantieland dus de reisaanbieder heeft er wel vertrouwen in dat hij al zijn vakanties verkoopt. Door een politieke gebeurtenis in dat vakantieland, kan het opeens minder aantrekkelijk worden om daar de vakantie door te brengen. Men kiest daarom voor een ander land om daar de vakantie door te brengen. De reisaanbieder blijft daardoor zitten met onverkochte reizen. En onverkocht betekent minder winst of soms zelfs wel verlies.

Een andere omstandigheid kan zijn dat het economisch minder gaat in ons land. Daardoor gaan veel mensen hun vakantie doorbrengen in eigen land en blijft een reisaanbieder ook met onverkochte reizen zitten. Om al die onverkochte reizen toch aan de man te brengen, worden deze reizen aangeboden met een aantrekkelijke korting. Kun je van deze korting gebruik maken, dan heb je een supergoedkope vakantie. Er zijn nog méér voordelen op te noemen.

- Wil je naar een vakantieland maar je vindt de zomertemperatuur te hoog, dan kun je wachten totdat dit vakantieland wordt aangeboden als een lastminute vakantie. In de herfst is daar dan de temperatuur een stuk aangenamer.
- Een ander voordeel is als je niet van massaal tegelijk op vakantie gaan houdt. In de lente of herfst is het een stuk minder druk. Je hebt dan alle ruimte om op een strand te gaan liggen. Je hebt ook meer de gelegenheid om allerlei bezienswaardigheden rustig te bestuderen.

Nadelen van een lastminute vakantie

- Er is natuurlijk veel minder keus dan in het hoogseizoen. Het kan daardoor best zijn dat jouw favoriete bestemming niet als lastminute wordt aangeboden.
- In het voor- en naseizoen zullen uitgaansgelegenheden nog niet open zijn of al gesloten.
- Ga je in het najaar naar jouw vakantieland, dan kan de natuur daar al een stuk minder mooi zijn. Dat komt door het bloedhete weer van de zomer.

Hoe kom je nu te weten of er wel lastminute vakanties worden aangeboden?

De eerste mogelijkheid is het kijken op de websites van de reisorganisaties. Ten tweede maken de reisorganisaties reclame op de televisie en op de radio. De derde mogelijkheid is om de grotere dagladen eens te bekijken. Gegarandeerd dat je wel wat tegenkomt.

Je hebt een lastminute vakantie gevonden, hoe gaat het boeken dan?

Het boeken van jouw favoriete lastminute is erg eenvoudig. Ga maar naar de pagina `reisaanbieders`. Op deze pagina zie je een compleet overzicht van alle reisaanbieders. Je vindt tegelijk dan alle mogelijkheden en alle informatie om je lastminute vakantie te boeken. Een heerlijke tijd in Londen toegewenst!

Je hebt interesse in een lastminute vakantie maar hoe kom je daar dan aan?

Dat is niet zo moeilijk hoor! Je wilt met je auto naar Londen met een hotel daarbij. Ga dan maar eens kijken op de website van Kras. Wil je nog meer zien, dan kun je kijken bij Booking. Ook Arke is er voor jou. Met de auto gaan betekent totale vrijheid. Je hebt met niemand een verplichting en je bepaalt zelf wanneer je gaat en hoe je gaat rijden. Voordelen zijn verder dat je niks hebt met het openbaar vervoer en dat je ook eens buiten Londen kunt gaan kijken.

Je wilt snel in Londen zijn dus je gaat met het vliegtuig met een hotel. Er zijn diverse reisaanbieders die je graag willen helpen om zo je een fijne tijd in Londen te geven. Ga maar eens kijken op de website van Cheaptickets. Een andere voortreffelijke reisaanbieder is Ebookers. Ook Worldticketcenter wil je hartstikke graag helpen.

Wil je gezellig met de bus en meteen een hotel erbij, ga dan eens op de website van Vertrekpunt kijken. Nog meer te weten komen wat het aanbod betreft, kun je bij De Jong Intra. Ook GaSamen wil je graag van dienst zijn. Een busreis naar Londen is natuurlijk gezellig, comfortabel, veilig en goedkoop. Maar het grootste voordeel is dat je zelf niet hoeft te rijden, zeker wat het links rijden betreft!

Met de trein naar de Engelse hoofdstad en met een hotel is schitterend. Je komt uitgerust in de stad aan. Een taxi naar je geboekte hotel en je vakantie kan écht beginnen. En er zijn reisorganisaties die je wel willen helpen. Wat te denken van Hotelspecials en van Booking. En die vakkundige hulp kun je ook krijgen van GaSamen.

Toon op kaart
Toon als lijst