Treinreis Londen

(6)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Royal National

Welkom in het grootste hotel in het centrum van Londen! In de levendige omgeving bevinden zich verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

Vanaf € 346,- Trein + Hotel

Alexandra

Dit comfortabele en nette stadshotel vormt de perfecte uitvalsbasis voor uw budget-stedentrip naar Londen!

Vanaf € 280,- Trein + Hotel

Bedford

Hotel Bedford is een leuk driesterren hotel in de wijk Bloomsbury. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant.

Vanaf € 397,- Trein + Hotel

Tavistock

De Art Deco stijl van het hotel Tavistock maakt dit hotel tot een populair hotel. Het hotel heeft een prima ligging in de wijk Bloomsbury. De meeste bezienswaardigheden ...

Vanaf € 361,- Trein + Hotel

President

Dit hotel is centraal en rustig gelegen aan Russell Square.

Vanaf € 373,- Trein + Hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Treinreis Londen

De meeste toeristen die naar Londen gaan zullen niet zo snel denken aan een treinreis. Toch is een treinreis erg gemakkelijk en comfortabel om te doen. En zo`n treinreis is bijvoorbeeld veel goedkoper dan menig ander transportmiddel. Bijkomende voordelen zijn dat je geen last hebt van files, lange vervelende inchecktijden en parkeerproblemen. De genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

Tip! Boek uw treinreis naar Londen via:
-
www.nshispeed.nl
- www.gasamen.nl
- www.dejongintra.nl

Opties

Vanuit Nederland reis je eerst met de trein naar Brussel. Van daaruit trein je naar Londen. Dat gaat erg snel en je bent vanaf Brussel naar Londen nog geen 100 euro kwijt! Binnen 2 uur ben je er al.

Ook kun je eerst met de trein naar Hoek van Holland. Dan met de boot naar Harwich. En dan vandaar uit met de trein naar Londen. Prijs is slechts 35 euro per persoon enkele reis. Je kunt in de nacht de overtocht maken maar ook overdag is mogelijk.

Je kunt ook naar Calais gaan. Daar neem je de boot naar Dover. Daar aangekomen pak je een trein die je in hartje Londen afzet.

Nog veel meer voordelen

Buiten de al genoemde voordelen is ook dat je met gelijkgestemde mensen naar Londen gaat. Wil je snel leuke sociale contacten leggen dan is de trein de ideale mogelijkheid. Je hebt nergens omkijken naar en dat stelt ook gerust. Heb je eventjes geen zin in een gesprek dan geniet je van de omgeving onderweg. Of je sluit eventjes je ogen.

In Londen

De trein heeft je afgezet in hartje hoofdstad. Je neemt een taxi en je laat je naar je hotel brengen. Hier vanuit beginnen jouw avonturen. Je gaat de vele bezienswaardigheden bekijken en musea bezoeken. Je kunt natuurlijk in je hotel dineren maar je kunt ook eens een restaurantje opzoeken. Laat je maar eens culinair verwennen, je hebt het verdiend! De avonden worden rijkelijk gevuld met bezoeken aan de pubs, clubs en natuurlijk discotheken. Je bent doodop maar wel voldaan. Je haalt er uit wat er in zit.

Voorbij

Voordat je er eigenlijk erg in hebt is je Londen droom al weer voorbij. Jammer maar het is niet anders. Je neemt afscheid van het hotelpersoneel, van je nieuwe Engelse vrienden en vriendinnen en van Londen. Je laat je naar het station brengen en je stapt de trein weer in. Je ziet weer je medepassagiers die je hebt ontmoet op de heenreis. Je laat elkaar natuurlijk de mooiste en grappigste foto`s zien. Er wordt veel gelachen, geen wonder! Voordat je het weet zet je weer voet op Nederlandse bodem.

Thuis

Je hebt veel te vertellen thuis. Je hebt veel foto`s die iedereen wil zien. Je wordt nog enthousiaster over Londen dan je eerst al was. En je neemt je meteen weer voor opnieuw naar deze geweldige wereldstad te gaan. Misschien gaat je partner of nog wel meer mensen met je mee. Uiteraard met de trein want dat is uitstekend bevallen voor relatief erg weinig geld.

Toon op kaart
Toon als lijst