Lastminute Miami

(4)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Jw Marriott Hotel Miami

Dit luxe 4 sterrenhotel bevindt zich op 14 km van de internationale luchthaven van Miami. Het beschikt over een buitenzwembad en een spa. Elke kamer beschikt over een flatscreen tv en een minibar.

Vanaf € 162,- Alleen hotel

Holiday Inn Express Hotel & Suites Kendall East Miami

Dit hotel in Kendall, Florida beschikt enkel over suites en serveert elke ochtend een gratis ontbijt. Het ligt bij de Florida Turnpike waardoor bezienswaardigheden als het centrum van Miami gemakkelijk te bereiken zijn.

Vanaf € 99,- Alleen hotel

Four Seasons Hotel Miami

Het luxe Four Seasons Hotel Miami ligt op slechts 1 straat van Biscayne Bay in het Business District van Miami. Het heeft een art deco interieur, een compleet wellnesscentrum en een prachtig buitenzwembad met strandtentjes.

Vanaf € 283,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • »

Meer over Lastminute Miami

Welke lastminute reis naar Miami is er?

Er is een lastminute reis met het vliegtuig. En je kunt speciale hulp krijgen voor het regelen van de vliegreis. Deze hulp krijg je van onder andere www.cheaptickets.nl. en van www.ebookers.nl. Wil je verder kijken, dan staat ook altijd www.wtc.nl voor je klaar. Een vliegreis naar Miami is wel heel speciaal. De vliegreis duurt ongeveer 9 uur, en daar wordt beslist rekening meegehouden. Je krijgt voldoende beenruimte en natuurlijk de mogelijkheid om lekker een dutje te doen. Daarnaast wordt zeker aan de inwendige mens gedacht. Je reist snel, veilig, voordelig en betrouwbaar. Dat zijn dan de bekende kenmerken van een vliegreis.

Hoe weet je nu of er wel aanbiedingen zijn?

Neem op de eerste plaats een kijkje op de websites van de reisaanbieders. Op de tweede plaats kun je in de grotere dagbladen regelmatig advertenties vinden van reisorganisaties. In die advertenties prijzen zijn hun lastminute aanbiedingen aan. Tenslotte maken de reisaanbieders reclame op de televisie en op de radio.

Er wordt vaak over een lastminute reis gesproken. Wat houdt dat nu precies in?

Een lastminute reis is een reis die wordt verkocht tegen een flink lagere prijs terwijl de kwaliteit helemaal gelijk blijft aan de oorspronkelijke.

Hoe kan dat dan?

Ons land heeft, net zoals alle landen, veel reisorganisaties. Een reisorganisatie is een bedrijf dat vakantieproducten inkoopt. Dat kan een wintersportreis zijn, een zomervakantie, een hotelkamer, een vliegticket en andere soorten vakantieproducten. En elke reisorganisatie wil al die ingekochte producten verkopen. Zij maken dan winst en zo kan een organisatie blijven bestaan en verder groeien. In de meeste gevallen worden deze producten daadwerkelijk verkocht. De producten die overblijven vormen een verliespost.

Waarom wordt een vakantieproduct niet altijd verkocht?

Een bepaald land, streek of stad wordt als vakantieproduct altijd goed verkocht. Nu kan er iets gebeuren in dat land, streek of stad waardoor het minder aantrekkelijk wordt om daar een vakantie door te brengen. Een reden kan zijn dat er politieke zaken zijn die de toerist zal afschrikken. De toeristen kiezen daardoor een andere bestemming. De reisorganisatie blijft met de vakantieproducten wat dat land, streek of stad betreft, zitten.

En dan?

De reisaanbieder wil graag van die onverkochte producten af. Zij zullen immers een verliespost vormen. Het enige wat een organisatie nog kan doen, is de producten aanbieden tegen een fors lagere prijs. Nu hoopt de organisatie dat de producten wel worden verkocht, en vaak lukt dat dan wel. De meeste producten worden gekocht, en verkocht natuurlijk, in het hoogseizoen. Daarom worden de restanten vaak aangeboden in het najaar. Dus nogmaals, een lastminute reis is dezelfde reis maar nu voor minder geld.

Verdere voordelen in het kort

Hou je van een rustige vakantie en waarbij de temperatuur op een lager niveau is gekomen, dan is een lastminute reis ideaal voor je. Je hebt dan een fijne vakantie op jouw lijf geschreven en voor een aantrekkelijke prijs. Ben je een echte natuurmens, dan is het voorjaar en soms het najaar bij uitstek de juiste periode voor jou. In het voorjaar moet de natuur nog starten met bloeien en groeien. In sommige landen of streken is de natuur in het najaar supermooi. Je hebt dan een heerlijke natuurvakantie en ook weer voor een aangename prijs.

Nadelen in het kort

Je kunt niet altijd het vakantieproduct krijgen dat je op het oog had. Het lastminute aanbod is beperkt, en je moet dus wat geluk hebben. Heb je schoolgaande kinderen dan is een lastminute product moeilijk te bemachtigen. Je bent immers gebonden aan de schoolvakanties. In de schoolvakanties is er weinig aanbod wat lastminute reizen betreft. Je kunt dus niet profiteren van de lage prijs.

Je hebt een aantrekkelijk lastminute reis gevonden. Hoe gaat het boeken?

Heel eenvoudig! Het zal niet verbazen dat er een groot aanbod van reisaanbieders is. Ga maar eens kijken op de pagina `reisaanbieders`. Daar zie je hen allemaal en daar vind je ook alle informatie en alle mogelijkheden. Tegelijk kom je daar te weten hoe jouw lastminute reis te boeken. Tenslotte word je een heerlijke tijd toegewenst in de schitterende stad, Miami.

Toon op kaart
Toon als lijst