Reisgidsen Miami

Meer over Reisgidsen Miami

Zeker een reisgids over deze stad in de Verenigde Staten moet veel informatie geven. Want je gaat niet elke dag daarheen dus een goed stuk voorlichting is onontbeerlijk. Gelukkig zijn er reisgidsen op de markt die in deze behoefte voorzien. De meesten zijn Engelstalig maar er is ook een reisgids in het Nederlands geschreven. Na het lezen en bestuderen van je reisgids ben je al aardig op de hoogte van Miami. Veel leesplezier toegewenst!

Je moet wel de Engelse taal beheersen. Deze reisgids is van Lonely Planet en is echt een perfecte reisgids. De gids vertelt je alles over eten, slapen, vervoer, uitstapjes en over nog veel meer. De bijna 260 bladzijden staan garant voor alles in één. Voor nog geen twee tientjes weet je straks veel meer over die wereldstad Miami. En natuurlijk bestel je deze reisgids bij www.dezwerver.nl

Kosmos Uitgevers komt ook met een prima reisgids hoor. De gids vertelt in 270 bladzijden alles over Miami. Je kunt deze reisgids best wel uniek in zijn soort noemen want je gaat op ontdekkingsreis naar de bekende maar ook naar minder bekende bezienswaardigheden. En dat maakt deze heerlijke reisgids tot een juweeltje. Voor de prijs van rond de vijfentwintig euro haal je iets goeds in huis. Ontdek Miami van een andere kant bij www.bol.com.

In het Engels geschreven is de reisgids van uitgeverij Berlitz Guides. Alle bekende gebieden in de stad worden uitgebreid behandeld dus informatie aan overvloed. Voor nog geen tien euro lees je in één adem de 144 bladzijden uit. Bestel maar snel bij www.bol.com.

Uitgeverij Whitecap Books heeft ook een reisgids over Miami uitgebracht. Het gaat vooral over het heerlijke landschap in de buurt van de stad en er staan prachtige foto`s in. De reisgids heeft 96 bladzijden in het Engels. De prijs van dit meesterwerkje is nog geen vijftien euro dus bestellen maar bij www.bol.com.

Uitgeverij Penguin Ltd heeft een leuke reisgids uitgebracht die alleen maar over het strand gaat. Het boekje neemt je verder mee in het nachtleven en beschrijft de top tien van de mooiste bezienswaardigheden. De 160 bladzijden zijn in het Engels geschreven. Een erg interessante reisgids die slechts ongeveer elf euro kost, en inderdaad, het is bijna geen geld. Te bestellen natuurlijk via www.bol.com.