Vliegticket Miami

Meer over Vliegticket Miami

Hou rekening met het tijdverschil. Er zit 6 uur tussen. Belangrijk om dat te weten natuurlijk. Vliegen naar Miami wordt een superervaring en uitdagend om te doen. Je kunt kiezen voor een rechtstreekse vlucht of voor een vlucht met een tussenlanding. Met welke maatschappij je ook gaat, je wordt onderweg prima verzorgd en goed slapen is geen probleem. Ruimte genoeg. Kortom, een vliegreis naar Miani zul je never meer vergeten! Hier volgt een opsomming van diverse maatschappijen die je naar Amerika brengen. Aan de tijden en prijzen kunnen nooit rechten worden ontleend. Prettige vlucht en een fijn verblijf toegewenst!

Delta Air Lines is jouw vliegvriend vanaf Amsterdam Schiphol naar Miama Florida. Je vertrekt 10:20 uur en maakt een tussenlanding in Atlanta en daar kom je aan om 13:55 uur plaatselijke tijd. Daar heb je twee uur om helemaal bij te komen want je gaat om 15:55 uur de lucht weer in. Je hoort de piepende banden in Miama om 17:50 uur. Deze heerlijke vlucht kun je boeken via www.cheaptickets.nl. De prijs zal ongeveer uitkomen op zo`n 900 euro inclusief belastingen, en daar is niks van te zeggen. De reis is een retourvlucht en de prijs is per persoon.

Martinair wil jou ook graag wegbrengen vanaf Amsterdam om 13:55 uur. Het is een rechtstreekse vlucht naar Miami dus sneller gaat gewoonweg niet. Aankomsttijd zal om 17:50 uur plaatselijke tijd zijn. Fijne vlucht hoor. Wat de prijs betreft zit dat wel snor, rond de 1200 euro per persoon, ook retour en inclusief belastingen. Bestellen is heel simpel, snel en eenvoudig te doen bij www.cheaptickets.nl.

Een tussenstop in Parijs en dan naar Miami kan ook. Jouw vliegpartner is dan Air France en het vliegtuig gaat los van de grond vanaf Amsterdam om 06:45 uur. Jouw aankomst in de Franse hoofdstad staat gepland om 08:00 uur. Eerst maar een lekker ontbijten want je vertrek naar Miami is vastgesteld om 10:55 uur. Om 14:20 uur plaatselijke tijd zet je de voeten op Amerikaans grondgebied. Deze superreis komt je op een bedrag te staan van rond de 1400 euro en dat is inclusief belastingen. Je mag ook weer terug. Klasse reis hoor! Interesse…gewoon regelen via www.cheaptickets.nl

Nog een geweldige aanbieding word je gedaan door United Air Lines. Je vertrekt vanaf Amsterdam en gaat eerst even stoppen in Washington. Dag Nederland om 12:20 uur. Aankomst plaatselijke tijd is om 14:47 uur. Lekker bijkomen en heerlijk genieten van het drukke vliegveld want je gaat weer van de grond om 18:51 uur. Je eindbestemming staat op 21:34 uur. Het betreft een retourtje en per passagier betaal je ongeveer 1300 euro inclusief de belastingen. Als je van deze vlucht gebruik wilt maken, dan bestel je je vliegticket heel gewoon bij www.cheaptickets.nl.

US Airways heeft ook wel belangstelling voor jou en voor jouw reis naar Miami. En dat niet alleen, ook nog eens een tussenlanding, goed hoor! Hoe ziet het vliegplaatje er uit? Je vertrekt uit Amsterdam om 10:45 uur en je vliegt naar Philadelphia. Over de Grote Plas dus en daar zul je arriveren om 13:15 uur lokale tijd. Tot 18:00 uur heb je de tijd aan jezelf want dan vlieg je naar je einddoel toe waar je landt om 21:04 uur. Deze mooie retourvlucht gaat je ongeveer per volwassen mens 840 eurootjes kosten en de belastingen zitten in de prijs. Natuurlijk heb je nu belangstelling gekregen dus ga nu maar snel reserveren bij www.vliegwinkel.nl.

Je vliegt zeker niet elke dag met Continental Airlines. Dat kan nu zo maar gaan gebeuren en je gaat ook nog eens New York bezoeken. Is dat super of is dat super! Je gaat vertrekken vanuit de Nederlandse hoofdstad om 13:20 uur. Doe je ogen voorlopig maar dicht want je landt in New York pas om 15:50 uur lokale tijd. Je hebt nu vijf uur de tijd om een stukje van New York te gaan bekijken. Precies om 20:50 uur wordt de koers uitgezet naar Miami en daar kom je dan aan om 00:21 uur plaatselijke tijd. Prachtige vlucht en dat voor maar ongeveer 925 euro. Per persoon en retour is die prijs. Je kunt haast niet wachten om te vertrekken dus snel naar www.vliegwinkel.nl.

De KLM staat te popelen hoor. Deze vliegmaatschappij wil te graag vervoeren naar Miami maar dan wel eventjes stoppen in Memphis. Dat wordt dus extra genieten en jouw vliegfeest begint in Amsterdam om 14:10 uur. Je wordt opgewacht in Memphis om 16:50 uur want zo laat is het daar dan. Lekker uitgebreid eten en om 19:20 uur gaan alle remmen weer los. Aankomsttijd in Miami is om 22:38 uur. Prima vlucht hoor en dat voor ongeveer 1000 euro…niks mis mee. In de prijs zit de retourvlucht en de belastingen. Heb je er zin in, dan als een speer naar www.vliegwinkel.nl.

Nog een topvlucht en dan weer van Delta Air Lines met een tussenstop in Cincinnati. Zo kom je nog eens ergens of niet dan! Vanuit Amsterdam vertrek je om 11:45 uur. Om 15:00 uur lokale tijd ben je daar dan. Je kunt deze stad best wel uitgebreid gaan bezoeken en je moet een hotel zien te ritselen. Waarom…omdat je pas de volgende dag vertrekt om 09:00 uur. Nog vóór de middag ben je dan in Miami, om precies te zijn om 11:31 uur. Wat een belevenis zeg en dat voor slechts rond de 900 euro. Je mag uiteraard ook weer terug en de prijs is per volwassen passagier en inclusief de belastingen. Boeken dus bij www.vliegwinkel.nl