Uitgaan Miami

Meer over Uitgaan Miami

Uitgaan in Miami is iets dat nog totaal onbekend voor je is. Je bent misschien wel een en ander gewend maar in Miami is het wel eventjes wat anders. Dat moet je vooral gaan ontdekken en er is wat te koop hoor…veel plezier hierbij. Hieronder staat slechts een greepje van het reusachtige aanbod en kom je alvast een beetje in de stemming.

Bars

Een van de bekendste bars van de stad is Tantra. Het interieur is oosters en dat geeft meteen de relaxte sfeer aan. Een uitgebreide topselectie van wijnen zorgen voor een hele fijne en gezellige avond, en nacht. Het adres van deze `oosterse` parel is Pennsylvania Avenue 1445.
Ook een aangename bar om wat te gaan drinken is Monty `s Raw Bar. Niet alleen bekend bij de bewoners maar ook bij toeristen die al eerder in Miami waren. Elke avond livemuziek. Deze bar bestaat al ruim dertig jaar en dat wil wat zeggen. Het adres is Bayshore Dr 2550 S.
Wil je een biertje drinken uit één van de Europese landen of wil je een glas bier uit één van de brouwerijen uit Amerika dan is deze bar, Abdij Brewing Co beslist iets voor jou! Ook is er elke avond topmuziek te horen dus deze bar is jouw Walhalla. Het swingende adres is Miami Beach en dan de 16 de straat.
Deze bar, de Was Bar is echt te gek hoor! Een gedeelte is ingericht als bar, een ander gedeelte is ingericht als wasserette. Waar vind je zoiets? De dranken zijn plezierig en de prijzen ook. Ga hier eens genieten in de Lincoln Ln, Miami Beach. Een heerlijke voltreffer.
Een bekend verschijnsel én uiterst populair bij de toeristen is de Mac`s Club Deuce. Dé bar van het nachtleven want de sfeer is erg ontspannen, je kunt de echte rock en roll muziek nog horen en het bier is goedkoop. Wat wil je eigenlijk nog meer? Laat je eens compleet verrassen in deze bar. Het adres is de 14de straat Miami Beach.
Je gaat ver terug in de tijd wanneer je in deze bar bent aangeland. Het is Fox`s Sherron Inn. Een begrip in Miami. Je kunt uit vele liedjes kiezen die in de oude jukebox zitten en dat maakt deze tent helemaal compleet. De prijzen zijn bijzonder aangenaam te noemen. Ben je in Miami, dan mag je deze tent beslist niet overslaan. Het adres is Dixie Highway en dat ligt in South Miami.

Restaurants

Een Braziliaans restaurant in Miami is Porcao Steakhouse. Erg geschikt voor vleesliefhebbers . Daarnaast kun je wijn kiezen uit een perfecte wijnkaart. De service is erg goed zonder dat er sprake is van opdringerigheid. Zit je nog niet vol dan kun je nog wat kiezen uit de dessertkaart. Omdat de prijs vaststaat kun je geweldig lekker én veel eten. Een aanrader en het adres voor deze Braziliaanse schoonheid is Brickell Bay Drive 801.
Een fijn restaurant is Emeril`s Miami Beach. Niet alleen het eten is uit de kunst, ook het interieur mag er zijn, erg apart. Vooral voor een lekker visje zit je hier goed gevangen. Een keurig wijnaanbod, vriendelijk personeel en vooral de gastvrijheid staat op een hoog peil. Keurig hoor dus dan ga je snel naar de Collins Avenue 1601.
Hou je van een goed stuk rundvlees en van een prima glas wijn dan kan er maar één de beste zijn en dat is Capital Grille. Alleen al wanneer je bent binnengestapt weet je dat je hier goed zit. En dat is ook zo. Rundvlees zoals rundvlees moet zijn. Maar ook voor een goed stukje vis zit je ook hier gebeiteld. De bediening is erg prettig zonder plakkerig te worden. Prima eettent.
In de 40 ste straat in Miami, net tegenover het Tropical Park ligt Tropisch Chinees The Bottom Line. Hier proef je Chinese gerechten zoals die behoren te zijn. Het is méér dan eten alleen, het is een traktatie en dat voor het hele gezin. Het eten is perfect en dat geldt ook voor de bediening in een heerlijke oosterse sfeer. Niet voor niks de beste Chinees van heel Miami!

Discotheken

Clevelander ligt midden in het Ocean Drive district. Je hoeft geen entree te betalen, ook dat is al uniek! Het grootste gedeelte is in de open lucht. De meest gedraaide muziek is hiphop. Neem wel je badspullen mee want in het midden van de disco is een zwembad. Je zult je hier nooit vervelen. Level Nightclub staat voor fun. En fun heb je zeker in deze discotheek. Je kunt hier compleet uit het bekende dak gaan. Er zijn verschillende muziekstijlen te horen en dat is wel zo prettig. Ga maar eens naar deze muziektempel en ga het maken! Je vindt het gebouw op de hoek van de 12 th straat.
Nikki Beach Club heeft een sexy maar tegelijk een deftig interieur. Je kijkt je ogen uit wanneer je binnen bent. Speciale plaatjesdraaiers met een perfecte entertainment zullen je constant doen bewegen. Dansen, en daar gaat het hier om. Zorg wel voor fatsoenlijke kleding want op je gympen kom je hier niet binnen. Over deze dansgelegenheid zul je nog lang napraten. Een absolute topper en die topper ligt op de Ocean Drive.
Tobacco Road is wel een heel apart `ding`. Het is niet zozeer een discotheek, integendeel zelfs maar hier worden af en toe cabaretvoorstellingen gegeven. En dit type voorstellingen zie je niet zoveel in Miami. Een heel oud gebouw waar je een hapje kunt eten. De bar is één van de oudste van de stad. Een keer iets anders deze Tobacco Road en is te vinden op de South Miami Avenue.
Mansion Club staat bekend als toch wel de beste discotheek van de stad. Erg chic en daarvoor moet je wel betalen. Je weet niet wat je ziet wanneer je binnen bent. Deze discotheek moét je echt gedaan hebben anders kun je niet over Miami meepraten. Jouw adres van deze unieke gelegenheid is op de Washington Avenue 1235.

Stranden

Miami South Beach is veruit het populairste strand van de stad. Ook een erg geliefde badplaats waar vele filmsterren komen. Het strand is erg breed en wordt uiteraard keurig onderhouden. In de vroege ochtend zie je al vele mensen hardlopen en het strand is verder erg bekend als `filmset`. Deze beach geldt als één van de mooiste ter wereld! Gezien en gezien worden is hier het motto.
Haulover Beach is veel rustiger en er wordt beweerd dat daar het zeewater het meest helder is van alle stranden van Miami. Hier heb je echt strandplezier en vooral voor kleine kinderen de juiste plek om heerlijk te spelen en te ravotten.
Key Biscane heeft ook een adembenemend mooi strand. Niet te druk en daarom worden hier vele picknicks gehouden.
Het strand van Crandon Park is een druk bezocht strand. Je kunt je hier vermaken met zonnen, luieren en tennissen. Voor de kinderen is er een speelterrein aangelegd waar zij zich helemaal kunnen uitleven.