Shoppen Miami

Meer over Shoppen Miami

Veel toeristen komen om van het heerlijke klimaat te genieten. Zon, zee en strand zijn trefwoorden in deze geweldige stad. Ook veel toeristen komen hier om uitsluitend te shoppen. Winkelen in Miami heeft een andere dimensie als in Nederland. Je vindt hier grote winkelcentra en duizenden winkels, winkeltjes en boetiekjes. Om alles te beschrijven is bijna onmogelijk. Daarom volgt hier een greepje uit het enorme aanbod. Veel shopplezier toegewenst!

Winkelcentra

Het grootste winkelcentrum van heel de stad luistert naar de naam Dolphin Mall. Dit centrum ligt in het Greater Miami gebied. Het shoppen, het bekijken en het zien van alles wat er te koop is moet je gewoonweg hebben meegemaakt. Voortreffelijk! Na het shoppen kun je in het centrum uitgebreid gaan eten en daarna een bioscoopje pikken. Je bent de hele dag van huis.
Dadeland Mall biedt ook een grote verscheidenheid aan winkels en winkeltjes. Helemaal moe en bijna blut dan kun je hier genieten van heerlijk eten uit diverse landen. Ook een voltreffer van een winkelcentra.
Aventura Mall heeft meer dan 250 winkels aan boord en je komt niet uitgekeken. De ene winkel is weer net iets mooier dan de andere. Bekijk deze winkeltjes maar eens rustig en daarna is het prima vertoeven in één van de restaurants die in dit winkelcentra zitten.
Cocowalk is een openlucht winkelcentrum. Je zult je die dag beslist niet vervelen. Natuurlijk shoppen en eten maar er is ook entertainment tot in de kleine uurtjes want er zijn diverse nachtclubs aanwezig.
Bal Harbour zit in de Collins Avenue en met meer dan 100 winkels. Hier vind je de top van de top wat merken betreft. Er zijn vijf restaurants dus een compleet, en duur, dagje uit. Een ander openlucht winkelcentrum is The Falls. Drie onderdelen zorgen voor een heerlijke dag uit. Het winkelen is hier een ware belevenis, en dat geldt evenzeer voor het eten. Na dit alles is er veel entertainment dat nog heel lang gaat duren. Ook naar de film behoort tot de mogelijkheden.
Bayside Marketplace is erg mooi en heeft een bepaalde aangename sfeer. Er zitten rond de 180 winkels in. Het centrum is half open en in het buitengebied staan veel kraampjes en toeristen zijn hier helemaal dol op. Je komt hier niet uitgeshopt, echt waar!

Winkelstraten

Een grote topper onder de winkelstraten is Lincoln Road. Echt alles is hier op modegebied en nog veel meer. Je komt in deze autovrije straat de hipste kledingwinkels tegen, de grootste en bekendste warenhuizen, boetieks van bekende ontwerpers, juwelierszaken en nog veel veel meer. Deze straat is dan ook super bekend bij de winkelende toeristen.
Nog zo`n geweldenaar is Miracle Mile. Ook beste wel een dure buurt en je vindt hier echte exclusieve boetiekjes, lingeriewinkels, kunstgalerieën en nog veel meer. Na al dat geshop kun je even heerlijk bijkomen in een café of in een restaurantje.
Worth Avenue ligt in de wijk Palm Beach. Deze winkelstraat is één van de duurste straten ter wereld! Het wordt hoogstwaarschijnlijk windowshoppen en mensen bekijken en dat is toch ook leuk om te doen?
Collins Avenue is ook zo`n lange winkelstraat waar je niet komt uitgekeken. Winkelen in die straat geeft je een heel andere kijk op het leven in de stad Miami.

Warenhuizen

La Epoca staat bekend wat de mannen- en vrouwenmode betreft. Een grandioos grote keuze. Ook voor topmerken schoenen ben je hier op het juiste adres, Flagler Street 200.Warenhuizen Bloomingsdale`s heeft ook topmode voor kinderen in huis. Daarnaast een uitgebreide collectie tassen, schoenen, cadeautjes, sieraden en nog veel meer! Te vinden op de Biscayne Boulevard.
Fly Boutique staat voor topmerken wat kleding betreft. Verder kun je nog coole strandjurkjes kopen, prachtig versierde tassen en heerlijke sieraden. Voor degene die eens écht iets exclusiefs wil. Je vindt deze shopheerlijkheid aan de Lincoln Road.
Op zoek naar prima tweedehands kleding uit de vorige eeuw? Dan ga maar eens kijken bij C. Madeleine`s. Een supergrote winkel en je wordt deskundig en vriendelijk geholpen. Jouw adres om heerlijk rond te struinen is Biscayne Boulevard. Altijd op zoek geweest naar een superspijkerbroek van wereldnaam, dan heb je nu je adres gevonden. Je vindt hier dan ook uitsluitend topmerken. Natuurlijk zijn er de juiste accessoires bij. De naam van deze winkel is Deco Denim en je zult deze hippe winkel beslist vinden in de Collins Avenue

Markten

Ook in Miami is er wel een vlooienmarkt te vinden en die heeft de naam Opa Locka- Hialeah Flea Market. Elke zaterdag en zondag staan er meer dan duizend mensen die je graag aan iets nieuws willen helpen. Maar ook voor tweedehands spulletjes kun je hier goed terecht. Te vinden in de 42 nd Avenue.
Een echte en ouderwetse boerenmarkt is de Coconut Grove Organic Farmer`s Market. Hier kun je onbespoten producten kopen. De verkopers hebben hun stands mooi aangekleed en dat maakt het een lust voor het oog. Natuurlijk mag je eerst proeven voordat je koopt. Deze interessante markt is te vinden in de Grand Avenue in Coconut Grove.