Lastminute Praag

(27)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Olympik Tristar

Groot hotel in de wijk Karlin. Dit hotel beschikt over voldoende faciliteiten om uw verblijf in Praag compleet te maken.

Vanaf € 156,- Vlucht + Hotel

U Medvidku

Welkom in deze voormalige bierbrouwerij, welke tegenwoordig is omgetoverd tot een sfeervol hotel midden in het bruisende centrum van Praag!

Vanaf € 218,- Vlucht + Hotel

Zlata Vaha

Dit gemoedelijke hotel is volledig gerenoveerd. Gunstig gelegen in het historisch centrum van Praag.

Vanaf € 204,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 7
 • 8
 • 9
 • »

Meer over Lastminute Praag

Wat is eigenlijk een lastminute?

Een lastminute ontstaat als volgt. Een reisorganisatie koop een aantal vakantieproducten in met de bedoeling deze allemaal te verkopen. In veel gevallen zal dat ook wel lukken. Door bepaalde ontwikkelingen in een land kan dat land opeens minder populair worden. Dat houdt dus in dat een reisaanbieder met onverkochte vakantieproducten blijft zitten. Die onverkochte producten zorgen ervoor dat de winst lager uitpakt, en dat kan nooit de bedoeling zijn. De reisaanbieder wil er toch van af. Dat kan alleen door deze producten aan te bieden tegen een behoorlijk lagere prijs. Zo`n product wordt dan een lastminute genoemd. Het grote voordeel is dus de lage prijs terwijl de kwaliteit hetzelfde blijft.

Hoe kom je te weten of er wel lastminute reizen beschikbaar zijn?

Dat is niet zo moeilijk. Veel reisaanbieders hebben een website. Daar kun je heel veel te weten komen. De reisaanbieders maken ook reclame voor hun aanbiedingen in de grotere dagbladen. Tenslotte hoor je regelmatig hun aanbiedingen op de radio en zie je de aanbiedingen op de televisie.

Welke lastminute reizen zijn er naar Praag?

Er is een lastminute reis met de auto. Daarnaast zijn er lastminutes met de trein. Ook zijn er lastminute reizen met de bus. Tenslotte zijn er lastminute reizen met het vliegtuig.

Een lastminute reis met de auto

Bij deze lastminute reis zijn er reisaanbieders die je aan een fijn verblijf in Praag kunnen helpen. Dat zijn Arke en Kras. Met de auto naar Praag geeft je het echte vakantiegevoel. Je gaat weg wanneer het jou uitkomt. Je rijdt over de autosnelwegen, en dat schiet goed op. In Praag heb je de beschikking over eigen vervoer. Het openbaar vervoer is niet voor jou van toepassing. Je rijdt naar je hotel en vaak kun je tegen een klein bedrag je auto daar parkeren. Je wilt natuurlijk meer zien dan Praag alleen. Je wilt dorpjes en de prachtige natuur gaan bekijken. Dan is de auto natuurlijk hét vervoermiddel. Na je vakantie bepaal je zelf wanneer en hoe je teruggaat.


Een lastminute reis met de trein

Snel, voordelig en comfortabel. Dat is reizen met de trein. Onderweg doen waar je zin in hebt. Je hoeft nergens op te letten. Je komt uitgerust aan op het centraal station van Praag. Daar neem je een taxi en die brengt je naar je hotel. Ga eens kijken op GaSamen. Is een hele goede reisaanbieder die belangstelling voor jou heeft.

Een lastminute met de bus

Met de bus ben je op de eerste plaats erg goedkoop uit. Op de tweede plaats kun je opstappen in veel plaatsen in ons land. Je hoeft niet te rijden, en dat wordt als zeer positief ervaren. De bus is een comfortabel vervoermiddel. Er zit een toilet in, een koffiehoek en een airconditioningsysteem. Een praatje is snel gemaakt want je reist tenslotte met mensen die ook belangstelling hebben voor Praag. Je wordt ook nog eens voor je hotel afgezet. Na de vakantie staat de bus weer voor de deur om je op te halen. In de bus zit je wel goed! Omdat reizen met de bus zo populair is, zijn er diverse aanbieders die je met alles willen helpen. Kijk maar eens bij De Jong Intra,Vertrekpuntl en Kras.

Een lastminute met het vliegtuig

Je bent supersnel in Praag. Het is ongeveer anderhalf uur vliegen en je komt echt snel in een heel andere wereld. Je vertrekt vanaf Schiphol, en dat vliegveld is al een belevenis op zich. Je ziet daar zoveel mensen die ook met vakantie gaan en daarom krijg je daar al het heerlijke vakantiegevoel. In Praag aangekomen laat je je naar je hotel brengen. Vliegen is en blijft een heerlijke ervaring. De aanbieders voor deze lastminute zijn Cheaptickets, Worldticketcenter en Ebookers.

Hoe gaat het boeken van je favoriete lastminute?

Dat boeken gaat heel eenvoudig. Er is veel aanbod wat reisaanbieders betreft. Voor een totaaloverzicht ga je naar de pagina `reisaanbieders`. Je krijgt daar alle informatie en ook kun je lezen hoe simpel het boeken gaat.

Toon op kaart
Toon als lijst