Vakantie Praag

(27)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Olympik Tristar

Groot hotel in de wijk Karlin. Dit hotel beschikt over voldoende faciliteiten om uw verblijf in Praag compleet te maken.

Vanaf € 156,- Vlucht + Hotel

U Medvidku

Welkom in deze voormalige bierbrouwerij, welke tegenwoordig is omgetoverd tot een sfeervol hotel midden in het bruisende centrum van Praag!

Vanaf € 218,- Vlucht + Hotel

Zlata Vaha

Dit gemoedelijke hotel is volledig gerenoveerd. Gunstig gelegen in het historisch centrum van Praag.

Vanaf € 204,- Vlucht + Hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 7
 • 8
 • 9
 • »

Meer over Vakantie Praag

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en ook nog eens de grootste stad van het land. Er wonen ruim 2 miljoen mensen. De stad wordt steeds vaker bezocht en behoort nu al tot de top tien van de meest bezochte steden van Europa. Dat komt op de eerste plaats omdat de stad zo mooi is. Verder heeft de stad talloze bezienswaardigheden en vele musea. Een ander voordeel is dat een verblijf in de stad nog steeds betaalbaar is. Ook wat het winkelen betreft is Praag in opkomst. Steeds meer internationale modemerken vestigen zich in de stad. Toch zijn het de kleine winkeltjes en antiekzaakjes die bijzonder aantrekkelijk blijken bij de toeristen. Je kunt in de stad echte Praagse souvenirs kopen. Het betreft dan vaak antiek, kristal en bier. Ook wat het uitgaan betreft, zit je goed in Praag. Gezellig én goedkoop uit eten en daarna borrelen in een kroeg. De avond wordt afgesloten in een discotheek. In plaats daarvan kun je ook eens naar het theater gaan of naar een opera. Wil je vlug van je centen af, dan kun je terecht in het casino. Kortom, je zult je nooit vervelen in deze hele mooie en indrukwekkende stad. Je kunt op diverse manieren naar Praag toe.

Je kunt Praag bezoeken met je auto. Daarnaast kun je heel eenvoudig in de stad komen met de trein. Ook met de bus is een geweldig alternatief. Wil je supersnel naar Praag, dan neem je eenvoudig het vliegtuig. Bij aankomst moet je nog wel een hotel regelen. Dat is vaak vermoeiend en tijdrovend. Je kunt dat geregel ook uit handen geven aan reisaanbieders. En voor al die reisaanbieders moet je maar eens gaan kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-praag. Je bent onder de indruk gekomen dus je wilt meteen naar de stad toe. Ga dan naar http://stedentrip.com/stedentrip-praag.

Autoreis

En dat is een prettige reis, zonder meer. Dat komt omdat je de situatie onder controle hebt want je bent tenslotte de baas. Jij bepaalt wat je gaat doen, en wanneer. Wil je ergens stoppen, dan doe je dat. Wil je van de autosnelweg af, dan doe je dat. Volledige vrijheid en dat is altijd belangrijk. In Praag zoek je een hotelletje op en je vakantiefeest gaat beginnen.

Treinreis

Wil je over deze reis meer te weten komen, dan ga je naar de website van NSHispeed. Vanuit Nederland kun je heel gemakkelijk naar Praag toe. De reis zal comfortabel verlopen en is ook nog eens goedkoop. In de stad aangekomen neem je de taxi. Die brengt je naar het centrum en daar boek je een hotel.

Busreis

Er zijn reisaanbieders die je graag met raad en daad bijstaan. Dat zijn onder andere www.effeweg.nl en www.vannoodreizen.nl. Je kunt ook altijd een beroep doen op www.gasamen.nl. Een busreis betekent dat je zelf niet achter het stuur hoeft te zitten. Dat wordt als erg positief ervaren. Verder is een busreis een goedkope manier om in Praag te komen, en ook weer naar huis. Je wordt op een centraal punt afgezet dus kun je meteen een onderkomen gaan regelen.

Vliegreis

Je geniet vanaf de start tot en met de landing van deze vliegreis. Dit is pas vakantie! Supersnel heen en supersnel weer thuis. En zeker een ervaring rijker! Diverse reisaanbieders willen je helpen aan deze droomreis. Dat zijn www.ebookers.nl, www.cheaptickets.nl en natuurlijk ook www.wtc.nl. Je zoekt in Praag een hotel en je gaat de stad vanaf nu helemaal ontdekken.

Combinatie autoreis met een hotel

De autoreis is al super. En dan ook nog eens te weten dat je hotel gereserveerd is, is helemaal top! Niet alleen Praag maar ook heel Tsjechië ligt aan je voeten. En dat alles heb je gekregen door www.dejongintra.nl of door www.kras.nl. Maar uiteraard zijn er nog veel meer aanbieders. Ga maar kijken op stedentrip.com/hotels-praag.

Combinatie treinreis met een hotel

Zeker niet duur en helemaal verzorgd. Vanaf het moment dat je instapt tot en met het moment dat je weer uitstapt. In Praag maar ook weer in Nederland. Een gave combinatie dus ga maar snel boeken via http://praag.gasamen.nl. Jouw hotel weet dat je komt!

Combinatie busreis met een hotel

Zowat voor de deur opgehaald. Voor de deur van je hotel in Praag afgezet. Na de vakantie voor de deur opgehaald en zowat voor de huisdeur afgezet. Een heerlijke combinatie die door veel mensen wordt gedaan. Snel boeken dus en dat ga je dan doen bij http://praag.gasamen.nl/praag/busreizen.

Combinatie vliegreis met een hotel

Met deze combinatie zul je een vakantie krijgen die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Op de eerste plaats een heerlijke vliegreis. In Praag een prima hotel. Na je vakantie weer die voortreffelijke vliegreis. Er komt geen eind aan!

Toon op kaart
Toon als lijst