Busreis Praag

Meer over Busreis Praag

Met de bus naar Praag

Praag is goed met de bus te bereiken. De bus is een ideaal vervoermiddel voor een stedentrip naar Praag. De afstand van Amsterdam naar Praag is ongeveer 900 kilometer. Een busreis van Nederland naar Praag zal ongeveer 13 á 14 uur duren.

Georganiseerde stedentrips/busreizen

De bus is één van de goedkoopste en gemakkelijkste vervoermiddelen om mee naar Praag te reizen. Het is een goed alternatief wanneer u geen zin heeft in lange vermoeiende autoritten. De chauffeur weet de weg en zal u zonder zorgen in Praag afzetten. Veel reisorganisaties organiseren volledig verzorgde stedentrips per bus naar Praag, inclusief hotel en excursies. Voor meer informatie kunt u onder andere de websites van de volgende touroperators raadplegen:
www.effeweg.nl
www.vannood.nl
www.kras.nl
www.dejongintra.nl

Pendelbustickets

Maar wilt u graag op eigen houtje Praag verkennen en wel met de bus naar Praag reizen? Dat kan ook! Verschillende reisorganisaties bieden namelijk ook pendelbustickets aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nachtpendel. Op die manier verliest u geen waardevolle vakantiedagen en komt u toch uitgerust op uw vakantiebestemming aan.
U kunt onder andere terecht bij:
www.tsjechoreizen.nl

De pendelbussen zullen u over het algemeen niet bij de accommodatie afzetten, maar op een centraal punt in Praag. In de meeste gevallen is dit het centraal station in Praag. Van daaruit kunt u per openbaar vervoer of per taxi verder reizen naar uw accommodatie.

Touringcarverhuur

Wanneer u met een hele grote groep op stedenreis naar Praag wilt, kunt u er ook voor kiezen om een touringcar te huren. De touringcarverhuurbedrijven kunnen u een luxe touringcar met goed opgeleide en ervaren chauffeurs leveren. Voor meer informatie kunt u naar de volgende websites surfen:
www.effeweg.nl
www.vannood.nl
www.kras.nl
www.dejongintra.nl
www.tsjechoreizen.nl