Reisgidsen Praag

Meer over Reisgidsen Praag

Voordat u op stedentrip naar Praag gaat, doet u er verstandig aan een goede reisgids aan te schaffen. Zo kunt u alvast voorgenieten van uw stedentrip naar deze schitterende stad en kunt u daarna ter plekke altijd en overal de gewenste informatie opzoeken. Er bestaan reisgidsen in alle soorten en maten. Misschien wilt u een handige compacte reisgids op zakformaat met veel praktische tips en adressen voor onderweg of misschien wilt u juist liever een reisgids met uitgebreide historische en culturele achtergrondinformatie. Er is voor ieder wat wils. Kies hieronder de reisgids die het beste bij u past.

Kijk op www.dezwerver.nl voor alle reisgidsen en informatie over de stad Praag

Capitool Compact Praag

De mooiste monumenten, verborgen plekjes, de indrukwekkendste musea en de beste restaurants, hotels en winkels zullen na het lezen van deze reisgids niet aan u voorbijgaan. Met Capitool Compact kunt u zorgeloos op vakantie en zult u het beste halen uit uw stedentrip naar Praag.
Pagina´s: 120
Prijs: € 10,90, -
www.dezwerver.nl

Capitool Reisgids Praag

In deze uitgebreide reisgids komt u alles te weten over Praag. De Capitool Reisgids Praag laat u kennismaken met het roerige verleden van de stad en de rijke cultuur die hier opbloeide en nog steeds voortleeft. Daarnaast worden alle bezienswaardigheden uitgebreid beschreven en zult u ook niet verloren lopen wanneer u opzoek gaat naar de beste hotels, restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.
Pagina´s: 272
Prijs: € 24,90
www.dezwerver.nl

Capitool Mini / Praag

Deze zeer compacte reisgids op zakformaat neemt u gemakkelijk overal mee naar toe. Met de korte en bondige informatie uit deze reisgids, zult u moeiteloos uw weg vinden in Praag.
Pagina´s: 80
Prijs: € 6,90
www.dezwerver.nl

Insight City Guide Praag

Voor de echte cultuurliefhebber is deze reisgids over Praag onontbeerlijk. Deze volledige reisgids begint met een uitgebreide introductie over de geschiedenis, de bevolking en de kunst en cultuur van Praag. Daarna wordt er informatie gegeven over de vele bezienswaardigheden met veel nadruk op cultuur. Maar ook voor handige tips over hotels, restaurants en uitgaan kunt u deze reisgids raadplegen.
Pagina´s: 256
Prijs: € 18,90
www.dezwerver.nl

Wat & Hoe Select Praag

De Wat & Hoe Select Praag is een zeer beknopte reisgids met vooral een opsomming van de belangrijkste bezienswaardigheden bestaande uit korte beschrijvingen en foto´s. Ook vindt u in de reisgids de adressen van de beste cafés, restaurants, hotels en winkels en verder enkele uitklapbare plattegronden en kaarten met de openbaar-vervoerlijnen.
Pagina´s: 190
Prijs: € 9,95

www.dezwerver.nl

Marco Polo reisgids Praag

Deze reisgids licht voor u de meest bijzondere bezienswaardigheden en musea uit, zodat u geen hoogtepunten hoeft te missen. Daarnaast verhaalt de gids kort over de geschiedenis van de stad en wordt er informatie gegeven over restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden. Tot slot is de reisgids ook voorzien van kleurenfoto´s, plattegronden, taalwijzer en register.
Pagina´s: 127
Prijs: € 6,90
www.dezwerver.nl

100% Praag

Deze overzichtelijke reisgids maakt u snel wegwijs in Praag. Per stadsdeel staan de mooiste bezienswaardigheden, de beste cafés, restaurants en hotels beschreven. Daarnaast biedt de reisgids ook nog eens 6 leuke wandelingen aan, die u langs alle mooie plekken leiden. De duidelijke plattegronden zullen u ieder moment kunnen vertellen waar u bent. Met deze reisgids op zak loopt u niet verloren in Praag.
Pagina´s: 151
Prijs: € 10,95
www.dezwerver.nl

ANWB Navigator Praag

De ANWB Navigator Praag is een luxe reisgids met uitgebreide informatie over Praag. Er wordt ingegaan op de geschiedenis, de bezienswaardigheden en ook de hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden komen ruim aan bod. Bij de beschrijvingen van de bezienswaardigheden staan in de kantlijn handige tips en of de betreffende bezienswaardigheid leuk is voor kinderen, of het historisch of cultureel interessant is, of het gemakkelijk te bereiken is etc. Erg leuk zijn ook de wandelingen, boottochten en excursies die in de gids zijn opgenomen. Alle hoofdstukken worden heel overzichtelijk van elkaar gescheiden met tabbladen. Kortom; een zeer aantrekkelijke reisgids boordevol interessante en leuke informatie.
Pagina´s: 300
Prijs: € 22,95
www.dezwerver.nl

ANWB Extra Praag

De ANWB Extra Praag is een compact reisgidsje op zakformaat dat u aan de hand van 12 hoogtepunten door deze schitterende stad leidt. De beschreven bezienswaardigheden en onderwerpen zijn door middel van de coördinaten die er bij staan gemakkelijk op de ingesloten kaart terug te vinden.
Pagina´s: 120
Prijs: € 7,95
www.dezwerver.nl

Lonely Planet Praque Encounter

De Lonely Planet Praque Encounter is een handig reisgidsje voor een korte stedentrip naar Praag. Het is een vlot geschreven Engelstalige gids, die u meteen in de stemming brengt om een stedentrip naar Praag te maken. De gids bevat alle belangrijke informatie die u nodig heeft om Praag optimaal te beleven, zoals beschrijvingen van de mooiste bezienswaardigheden, de overnachtingsmogelijkheden en de beste eettentjes en cafés.
Pagina´s: 192
Prijs: € 11,95
www.dezwerver.nl

Lonely Planet Prague

Deze zeer populaire Engelstalige reisgids is geschikt voor iedere reiziger, maar onmisbaar voor wie zelfstandig Praag wil gaan verkennen. De Lonely Planet Prague biedt zeer volledige informatie. Naast uitgebreide achtergrondinformatie over de geschiedenis van de stad staat de reisgids boordevol nuttige en praktische tips over overnachten, eten, vervoer en nog veel meer.
Pagina´s: 282
Prijs: € 19,95
www.dezwerver.nl

National Geographic Praag Tsjechië Reisgids

Een derde deel van deze rijk geïllustreerde reisgids over Tsjechië gaat over Praag. U leest in deze gids over het landschap, de geschiedenis en de cultuur van Tsjechië. Daarna worden de belangrijkste bezienswaardigheden in Praag beschreven, verdeeld over de drie stadwijken Burchtwijk, Staré Mìsto (Oude Stad) en Nové Mìsto (Nieuwe Stad). Er worden enkele dagtochten beschreven die u vanuit Praag zou kunnen ondernemen. De reisgids bevat ook informatie over vervoer, een lijst met hotels en restaurants inclusief prijsindicaties, een taalgids en een geografisch register.
Pagina´s: 336
Prijs: 19,95
www.dezwerver.nl

Rough Guide Reisgids Praag

Deze zeer complete reisgids helpt de zelfstandige reiziger op weg in het schitterende Praag. De gids bevat veel achtergrondinformatie over geschiedenis, politiek, kunst en cultuur, maar is vooral zeer gewaardeerd om de praktische tips over vervoer, overnachten, bezienswaardigheden, restaurants en uitgaansgelegenheden. Met deze reisgids kunt u zorgeloos op stedentrip naar Praag.
Pagina´s: 3054
Prijs: € 20,95
www.dezwerver.nl

Spectrum Reisgids Weekendje weg Praag

Deze algemene reisgids is een goede keuze voor een zorgeloos weekendje Praag. Op een leuke en vlotte manier wordt er informatie gegeven over Praag; de geschiedenis, interessante weetjes, bijzonderheden, de belangrijkste bezienswaardigheden, uitgaansgelegenheden en de beste winkelstraten. Tot slot vindt u achter in de gids een register en een stadsplattegrond.
Pagina´s: 144
Prijs: € 9,95
www.dezwerver.nl

Time Out Prague

Deze zeer gerenommeerde Engelstalige reisgids verschaft gedetailleerde informatie over alles wat u moet weten voor het ondernemen van een stedentrip naar Praag. Samen met de prachtige illustraties wordt er in deze reisgids een compleet beeld van Praag geschetst. Vooral het culturele leven in Praag komt uitgebreid aan bod. Maar ook handige tips en aanraders ontbreken niet in deze reisgids.
Pagina´s: 336
Prijs: € 22,75
www.dezwerver.nl

Time Out Shortlist Prague

Hoewel de Engelstalige Time Out Shortlist compacter is dan zijn grote broer de Time Out Prague, zult u ook met deze reisgids goed uit de voeten kunnen in Praag. Alle belangrijke bezienswaardigheden komen aan de orde, evenals befaamde antiekwinkels, hippe clubs, literaire cafés, goede restaurants en andere hoogtepunten.
Pagina´s: 192
Prijs: € 11,95
www.dezwerver.nl