Lastminute Venetie

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Hesperia

Leuk klein hotelletje met slechts 15 kamers in de rustige wijk Cannaregio, op korte afstand van het station Ferrovia Santa Lucia. Ligging: Rustig gelegen in de wijk Cannaregio, op ca. 15 min. lopen van het station Ferrovia Santa Lucia. Faciliteiten: Receptie, ontbijtruimte, internetcorner, bij mooi weer klein terrasje ...

Vanaf € 80,- Alleen hotel

Hotel Firenze

Firenze ligt aan een romantisch pleintje, pal achter het wereldberoemde Piazza San Marco en vlakbij belangrijke winkelstraten. Firenze heeft ook een sfeervol dakterras voor een romantisch diner bij avondlicht. Ligging: Gelegen in hartje stad achter de belangrijkste winkelstraat op 30 m van Piazza San Marco. Faciliteite...

Vanaf € 100,- Alleen hotel

Hotel Ca Formenta

Het kleine, gemoedelijke en gerenoveerde Hotel Ca Formenta heeft een gezellige uitstraling. Daarnaast heeft het ook een goede ligging, wat dit hotelletje een aanrader maakt! Ligging: Zeer mooi en gunstig gelegen op steenworp afstand van de Canale di San Marco en op korte loopafstand van het San Marco plein. Direct aan ...

Vanaf € 100,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Lastminute Venetie

Informatie omtrent een lastminute

Een lastminute product is een onverkocht vakantieproduct. Een vakantieproduct kan een hotelkamer zijn, een vliegticket, een wintersportvakantie en zo zijn er nog meer. Een reisorganisatie, ook wel een reisaanbieder genoemd, koopt een aantal vakantieproducten in voor bijvoorbeeld het hoogseizoen voor een bepaald land. Uiteraard wil deze aanbieder al deze producten verkopen om zo de maximale winst te realiseren. Soms is het gedrag van de consument moeilijk te voorspellen. Soms spelen politieke of economische factoren een rol. Het resultaat kan zijn dat dat land minder populair is dat jaar. De vakantiegangers kiezen voor een andere bestemming. Het resultaat is dan dat de reisaanbieder met onverkochte producten blijft zitten. Die onverkochte producten zullen zijn winst doen zakken. Om toch nog wat te verdienen gaat de aanbieder de onverkochte reizen nu aanbieden tegen een flink lagere prijs. En nu maar hopen dat die producten wél worden gekocht. De prijs is dus verreweg het voornaamste voordeel van een lastminute! De meeste lastminutes worden aangeboden in het najaar.

Er zijn nog meer voordelen

-Als je niet van drukte houdt, dan is een lastminute erg geschikt voor je. De meeste mensen hebben dan hun vakantie er al op zitten. Nu heb je de tijd en de gelegenheid om alles rustig te bekijken.
-Als je niet zo erg houdt van hoge temperaturen dan is een lastminute ook wel voor jou van toepassing. In het najaar is het niet meer zo warm en voel je je beter op je gemak.

Er zijn ook enkele nadelen

-Het aanbod is beperkt. Het kan zijn dat jouw favoriete land, streek of stad er niet bij zit als lastminute.
-Voor gezinnen met schoolgaande kinderen. Zo`n gezin zal in de regel in het hoogseizoen moeten gaan, dus in de zomervakantie. Dan is er weinig of zelfs geen aanbod van lastminute reizen.
-Je moet verder al je reisdocumenten in orde hebben. Bij een lastminute moet je soms binnen enkele dagen beslissen of je die reis accepteert. Moet je dan eerst nog een ID-kaart aanvragen of een paspoort, dan ben je te laat om gebruik te kunnen maken van dit aanbod.

Welke lastminute reizen zijn er allemaal naar Venetiƫ?

Je hebt lastminute reizen met de auto. Verder zijn er lastminute reizen met de bus. Ook zijn er lastminute reizen met de trein. Tenslotte zijn er lastminute reizen met het vliegtuig.

Een lastminute reis met de auto met een hotel.
Met je eigen auto biedt zeker voordelen. Op de eerste plaats kun je zelf helemaal bepalen hoe je gaat rijden naar Venetië. Op de tweede plaats hoef je geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Ten derde kun je ook eens buiten de stad eens gaan toeren want Italië is een schitterend land. Het is goed om te weten dat je er niet alleen voorstaat. www.kras.nl bijvoorbeeld wil je graag helpen met deze reis te regelen. Dat geldt ook voor www.arke.nl. Het hotel is op de hoogte van je komst.

Een lastminute reis met de bus met een hotel.
Met de bus reizen is comfortabel reizen. Je laat de buschauffeur het werk doen en jij zit te genieten van de mooie omgeving. Je komt natuurlijk uitgerust aan in je geboekte hotel. Ook bij deze reis zijn er reisaanbieders. Zo zijn er ondermeer www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Natuurlijk zijn er nog meer reisorganisaties zoals www.vertrekpunt.nl en www.gasamen.nl. Na je heerlijke vakantie word je weer voor de deur opgehaald voor de terugreis.

Een lastminute reis met de trein met een hotel.
Hier staat bijvoorbeeld www.gasamen.nl voor je klaar om met jou deze reis te regelen tot in de puntjes. Bij aankomst op het treinstation in Venetië neem je een taxi die je voor je hotel afzet.

Een lastminute reis met het vliegtuig met een hotel.
Met het vliegtuig ben je natuurlijk supersnel op je bestemming. Het is gewoon een heerlijke manier van reizen en daarom staan er reisaanbieders in de rij om je te helpen. Dat is onder andere www.cheaptickets.nl. Verder zijn er nog www.ebookers.nl en www.wtc.nl.

Hoe kom je nu aan zo`n lastminute reis?

Voor een autovakantie kun je eens gaan kijken op de website van www.booking.com. Ook kun je eens gaan kijken op de site van www.arke.nl en op die van www.kras.nl. Voor een busvakantie ga je naar de site van ondermeer www.booking.nl en van www.dejongintra.nl. Ook kun je eens je licht laten schijnen op www.gasamen.nl en www.kras.nl.

Interesse in een treinvakantie naar Venetië? Bij dit type reis kun je een blik werpen op de site van www.hotelspecials.nl, op die van www.booking.com en op de site van www.gasamen.nl Voor een vliegvakantie moet je beslist eens gaan kijken op de website van www.worldricketcenter.nl. Ook de sites van www.cheaptickets.nl en www.ebookers.nl zijn interessant.

Je hebt jouw lastminute gevonden. Je wilt meteen gaan boeken, hoe moet dat dan?

Je moet eerst eens naar de pagina `reisaanbieders` gaan. Je zult daar een overzicht aantreffen van nog meer reisorganisaties. Je vindt buiten alle informatie ook de informatie hoe te boeken, en dat gaat erg eenvoudig. Een prima verblijf toegewenst in Venetië!

Toon op kaart
Toon als lijst