Treinreis Venetie

Meer over Treinreis Venetie

Als je een hekel hebt aan vliegen en Venetië te ver weg vindt om zelf met de auto te rijden, dan kun je natuurlijk ook met de trein gaan. De trein is comfortabeler dan de bus, omdat je onderweg meer bewegingsvrijheid hebt. Bovendien kun je ook ’s nachts – slapend – reizen. Dat is prettig als je naar Venetië gaat, want je bent met de trein achttien tot twintig uur onderweg.

Via www.treinreizenwinkel.nl kun je meerdaagse treinreizen inclusief hotel boeken. Vierdaagse reizen zijn al beschikbaar vanaf €260,00. De treinreis en het hotel zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt ook een reis boeken waarbij je zowel Venetië als Florence aandoet. Deze reis van zeven dagen kun je al boeken vanaf ongeveer €415,00. Ook Rome zien? Dan ben je acht dagen onderweg, voor ongeveer €512,00.

Wil je geen complete reis, maar alleen de treinreis naar Venetië boeken, dan kun je terecht op www.tgv-europe.nl. Een retourtje Amsterdam – Venetië is dan al beschikbaar vanaf ongeveer €340,00. Je moet dan overstappen in Parijs.