Vakantie Venetie

(14)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Hesperia

Leuk klein hotelletje met slechts 15 kamers in de rustige wijk Cannaregio, op korte afstand van het station Ferrovia Santa Lucia. Ligging: Rustig gelegen in de wijk Cannaregio, op ca. 15 min. lopen van het station Ferrovia Santa Lucia. Faciliteiten: Receptie, ontbijtruimte, internetcorner, bij mooi weer klein terrasje ...

Vanaf € 80,- Alleen hotel

Hotel Firenze

Firenze ligt aan een romantisch pleintje, pal achter het wereldberoemde Piazza San Marco en vlakbij belangrijke winkelstraten. Firenze heeft ook een sfeervol dakterras voor een romantisch diner bij avondlicht. Ligging: Gelegen in hartje stad achter de belangrijkste winkelstraat op 30 m van Piazza San Marco. Faciliteite...

Vanaf € 100,- Alleen hotel

Hotel Ca Formenta

Het kleine, gemoedelijke en gerenoveerde Hotel Ca Formenta heeft een gezellige uitstraling. Daarnaast heeft het ook een goede ligging, wat dit hotelletje een aanrader maakt! Ligging: Zeer mooi en gunstig gelegen op steenworp afstand van de Canale di San Marco en op korte loopafstand van het San Marco plein. Direct aan ...

Vanaf € 100,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

Meer over Vakantie Venetie

Venetië staat met stip op nummer één wat betreft de meest romantische steden ter wereld. Venetië staat op de eerste plaats bekend voor een unieke gondelvaart door de talloze kanalen. De stad telt meer dan vierhonderd bruggen en is gebouwd op ruim honderd eilanden. Naast een romantische gondelvaart zijn er genoeg hotelletjes waar je heerlijk kunt verblijven met je partner. Om een relatie nog verder op te bouwen moet je natuurlijk ergens romantisch kunnen gaan eten, en ook dat kan in deze wonderlijke en indrukwekkende stad. Nu je er toch bent wil je ook zoveel mogelijk zien.

De stad heeft vele schitterende bezienswaardigheden en een bezoek aan de San Marco basiliek mag hier niet aan ontbreken. Na het bezichtigen is het een `must` om wat te gaan drinken op één van de vele terrasjes op het San Marco plein. Een spetterende dag moet ook spetterend worden afgesloten. Er zijn in de stad voldoende theaters waar je kunt genieten van een romantische toneeluitvoering of van een spannende opera. Wil je het anders, dan is dat ook geen punt. Er zijn discotheken waar je je feestje kunt bouwen. Je wilt eens in je leven naar Venetië toe. Dan kun je dan doen met eigen auto. Ook met de bus is een prima mogelijkheid, en dat geldt eveneens voor de trein. De snelste manier om in de stad te komen is natuurlijk met het vliegtuig. Bij al deze vervoersmanieren moet je nog wel een hotel zoeken in Venetië. Pak je het slim aan, dan laat je dat geregel over aan reisorganisaties. Zij hebben verstand van zaken. De reisaanbieders staan op http://stedentrip.com/reisorganisaties-venetië. Je gaat liever vandaag weg dan morgen, en dat is goed te begrijpen. Venetië heeft je ingepalmd dus ga je boeken. Dat kun je doen via http://stedentrip.com/stedentrip-venetië.

Autoreis

Een heerlijke autoreis staat voor de boeg. Je neemt de beste vrienden en vriendinnen mee. Wat zal het gezellig zijn onderweg. Daarbij heb je zelf alles in de hand, hoe je gaat rijden, hoe laat je gaat en wanneer je teruggaat. In Venetië ben je vrij met je auto. Nog even een hotel opzoeken en je droomvakantie zal beginnen.

Treinreis

Met de trein reizen is onbezorgd reizen. Je kunt op diverse plaatsen opstappen. Eten, drinken en slapen, het kan allemaal in de trein. Fris en monter kom je aan op het station in Venetië. Nog een verblijf regelen en je bent er klaar voor om heerlijk van je vakantie te genieten. Natuurlijk wil je informatie hebben. Die kun je krijgen via de website van NSHispeed.

Busreis

Er zijn reisaanbieders die je met alles willen helpen om jou de vakantie van je leven te geven. Dat zijn www.gasamen.nl, www.vannoodreizen.nl en www.effeweg.nl. Jouw vakantie kan niet mislukken. Het enige dat je nog moet doen is een onderkomen opzoeken in de stad.

Vliegreis

Om een perfecte vliegreis te krijgen kun je hulp inroepen van diverse reisaanbieders. Dat zijn www.cheaptickets.nl, www.ebookers.nl en www.wtc.nl. De vliegreis naar Venetië is al een vakantie op zich. Daar aangekomen nog even een hotel regelen.

Combinatie autoreis met hotel

Een geruststellende combinatie. Het maakt niet uit hoe lang je over de reis doet want je weet dat je in Venetië geen onderkomen hoeft te zoeken. En dat scheelt behoorlijk in de tijd. Het regelen van deze combinatie laat je uiteraard over aan de vaklui en dat zijn onder andere www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Maar er zijn nog meer reisorganisaties die je met raad en daad bijstaan. Ga maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-venetië. Veel plezier!

Combinatie busreis met hotel

Boeken voor deze heerlijke combinatie doe je via http://venetie.gasamen.nl. En terecht een heerlijke combinatie. Je hoeft je alleen maar te ontspannen. Geen stress achter het stuur, en dat alleen al maakt deze combinatie zo geweldig. In Venetië word je voor de hoteldeur afgezet. Na je vakantie word je daar ook weer opgehaald, wat wil je nog meer…

Combinatie vliegreis met hotel

Een uitzonderlijke combinatie! Het echte vakantiegevoel krijg je natuurlijk al op het vliegveld. Er wacht een heerlijke vliegreis. Na landing in de gondelstad is het nog een kwestie van je geboekte hotel opzoeken. Na je verblijf wacht je opnieuw een fijne vliegreis terug.

Combinatie treinreis met hotel

Instappen maar, genieten maar. Een voortreffelijke avontuurlijke combinatie! Jouw hotel is op de hoogte van je komst. Wil je van deze combinatie gebruik maken dan moet je gaan boeken via http://venetie.gasamen.nl.

Toon op kaart
Toon als lijst