Autohuur Antwerpen

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Antwerpen

Meer over Autohuur Antwerpen

Vooraf huren via internet, telefonisch, of bij een lokale aanbieder

Het heeft voor- en nadelen een auto van tevoren te regelen via internet, telefonisch of bij een lokale aanbieder. Zorg in ieder geval dat je er zeker van kunt zijn dat de aanbieder een bonafide autoverhuurder is. Je kunt er van uitgaan dat via betrouwbare reisbureaus de zaken goed geregeld zijn. Lokale verhuurders die je via het internet kunt regelen zijn vaak goedkoper, omdat er geen tussenpersoon meebetaald hoeft te worden. In de meeste gevallen weet men echter niet of de lokale autoverhuurder ook daadwerkelijk betrouwbaar is, tenzij je eerder zaken hebt gedaan met dit bedrijf, of mensen kent die dat eerder bij het beoogde autoverhuurbedrijf hebben gedaan.

Kijk voor het vooraf huren van een auto op één van de volgende adressen:


Auto rijden in Antwerpen

Rijden door de binnenstad van Antwerpen is eigenlijk geen aanrader. Ben je met de auto naar Antwerpen gekomen, dan kun je het beste bij je hotel je auto parkeren. Check van tevoren of dit mogelijk is. Daarna kun je beter met het openbaar vervoer de stad in gaan. Het openbaar vervoer is goedkoop en goed geregeld. De bezienswaardigheden in het centrum of in bepaalde wijken zijn over het algemeen lopend goed te doen. Het beleid van Antwerpen is er op gericht om zoveel mogelijk auto’s buiten de binnenstad te houden. Parkeerplaatsen zijn schaars.

Met de auto naar Antwerpen

De snelste route naar Antwerpen vanuit het noorden van Nederland, is via Breda. Vanuit Eindhoven of Limburg kun je de E34 nemen. De afstand van Amsterdam naar Antwerpen is bijna 160 kilometer. Je doet er ongeveer een kleine twee uur over. De Belgische autowegen zijn tolvrij. Je mag 120 kilometer per uur rijden op de snelweg. Op vierbaanswegen mag je 90 kilometer per uur rijden en binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 50 kilometer per uur. In woonwijken mag je niet harder dan 30 kilometer per uur.

Prijzenvergelijk autohuur Antwerpen

Gemiddeld ligt het tarief voor het huren van een auto in Antwerpen rond de 30 tot 40 euro. Hoewel er veel geadverteerd wordt met gunstigere tarieven, komt het in de praktijk op dit gemiddelde neer. Je kunt echter via het internet diverse prijsvergelijkingen maken. Vergelijk niet alleen de tarieven, maar betrek ook de voorwaarden erbij.

Voor het huren van een auto in Antwerpen zijn er meerdere mogelijkheden. De tarieven kunnen verschillend zijn, net als de voorwaarden. Door een vergelijk van verschillende aanbieders via het internet te maken, kun je de beste keuze maken. Je kunt de auto vanuit Nederland regelen, maar je kunt ook een auto ter plaatse huren.

Ter plaatse een auto huren

Hieronder volgen wat telefoonnummers om in Antwerpen een auto te huren:

Avis Rent-a-car +32 3 218 94 96 All car rent +32 3 641 96 00 Dockx car & truck rental +32 3 326 28 28 Athlon Car Lease Belgium +32 3 877 33 88