Vakantie Antwerpen

(16)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Leopold Hotel Antwerp

2 daagse treinreis naar Antwerpen. Een degelijk 4 sterren hotel. Een uitstekende keus voor een aangenaam en comfortabel verblijf in hartje Antwerpen. Van harte aanbevolen! Ligging: in het centrum, met uitzicht over het Stadspark. De Keyserlei met restaurants, terrasjes en bioscopen, het Centraal Station en de Vogeltjes...

Vanaf € 77,- Alleen hotel

Hotel Antwerp Billard Palace

Hotel Antwerp Billard Palace is beroemd vanwege de biljart en snookerzaal, maar daarnaast heeft het hotel een centrale locatie, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor gasten die het historische en culturele stadscentrum willen ontdekken.

Vanaf € 39,- Alleen hotel

Hotel Postiljon

Nieuw charmehotel familiaal geleid door een Antwerpse jonge familie en perfect gelegen in het oude centrum van Antwerpen naast de kathedraal. Een unieke locatie om Antwerpen te ontdekken en te beleven. Ontbijtzaal en internetmogelijkheid.

Vanaf € 50,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Vakantie Antwerpen

Jouw vakantietijd doorbrengen in Antwerpen is een goeie keuze. Er zijn enkele mogelijkheden om in deze schitterende stad te komen. Met de trein is goed te doen, met de bus gaan is snel en comfortabel en je kunt ook met je auto naar Antwerpen afreizen.

Je kunt je verblijf net zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn erg goedkope hotels maar ook prijzige onderkomens. Er zijn totale vakantiepakketten op de vakantiemarkt. Dat wil zeggen dat je treinreis boekt met hotel, een busreis met hotel en een autoreis inclusief hotel.

Er zijn diverse reisorganisaties die je met je vakantie naar Antwerpen willen helpen. Kijk daarom eerst maar eens op http://stedentrip.com/reisorganisaties-antwerpen. Wil je dan jouw stedentrip boeken dan doe je via http://stedentrip.com/stedentrip-antwerpen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Busreis

Een busreis naar Antwerpen met een hotel daarbij; dan heb je het wel lekker compleet. En je hebt dan ook een programma. Daar horen dan vaak excursies bij en nog meer zaken waardoor je alle facetten van de stad ziet. Daarbuiten is er genoeg gelegenheid om zelf op verkenning te gaan. De prijzen kunnen enorm verschillen. Dat komt door de periode waarin je vertrekt en ook de accommodatie speelt hierin mee. Een superlang weekeinde met twee overnachtingen zal rond de 150 euro kosten. Vaak moet je hier bovenop nog betalen voor je uitstapjes. De reis kan soms wel lang duren omdat overal mensen moeten worden opgehaald. Ook de hoeveelheid bagage is beperkt. Er zijn reisorganisaties die je willen helpen. Bijvoorbeeld www.vannoodreizen.nl. en www.gasamen.nl. Ook www.effeweg.nl wil je graag helpen.

Treinreis

Met hotel is fijn hoor. Heb je het helemaal dik voor elkaar. En je bent snel in Antwerpen. Vanaf Amsterdam naar Antwerpen neemt ongeveer twee uur in beslag, en dat valt erg mee. Je kunt op twee manieren naar Antwerpen toe. Met de Thalys en met de Internationale Intercity. Met de Thalys reis je bijzonder snel een aangenaam. Wel moet je van tevoren een plaats reserveren. Een treinkaartje kun je bestellen via de site van NSHiSpeed. Met de Internationale Intercity kun je bijna elk uur richting Antwerpen vanuit Amsterdam. En ook weer terug. Op dezelfde website kun je een treinkaartje bestellen. Bij de grotere treinstations met moderne kaartautomaten kun je ook aan deze kaarten komen.

Combinatie busreis met hotel

Een prima combinatie. Vanuit de bus stap je meteen je hotel binnen. Makkelijker kan gewoonweg niet! En dat betekent dat er geen kostbare tijd wordt verspild dus meteen genieten geblazen. Je kunt boeken bij http://antwerpen.gasamen.nl/antwerpen/busreizen/.

Combinatie autoreis met hotel

Met eigen vervoer heeft zo zijn voordelen. Je kunt elk moment een dagje weg gaan. Verder ben je niet afhankelijk van het Antwerpse openbaar vervoer. In de meeste gevallen kun je in Antwerpen bij je hotel je auto wel kwijt; je moet er vaak wel voor betalen. Aanbieders van dit type reis is ondermeer www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Uiteraard zijn er nog meer reisaanbieders dus kijk maar op www.stedentrip.com/hotels-antwerpen.

Combinatie treinreis met hotel

Geen hotel zoeken nadat je in Antwerpen bent aangekomen, goed bekeken hoor! Je hebt namelijk de treinreis met een hotel geboekt. Dit soort reizen kun je boeken bij ondermeer http://antwerpen.gasamen.nl/treinreizen/.

Toon op kaart
Toon als lijst