Weer Antwerpen

Meer over Weer Antwerpen

Algemeen weer in Antwerpen

Over het algemeen heeft België hetzelfde klimaat als in Nederland: een gematigd zeeklimaat.

De winters hebben een gemiddelde temperatuur van 3 graden Celsius. Natuurlijk kan het kwik onder het vriespunt komen, maar de winter wordt ook in Antwerpen steeds zachter, vergelijkbaar met de temperatuur in Nederland.

De lente in Antwerpen is wispelturig. Er zijn extreem mooie dagen met temperaturen boven de 20 graden, maar het kan ook nog behoorlijk koud zijn deze maanden. De maand mei is over het algemeen een hele prettige maand met betrekking tot het weer in Antwerpen.

De zomers zijn eerder koel, met een gemiddelde van 16 graden Celsius. Er valt tijdens de zomer ook geregeld een regenbui. Het najaar is weer net zo onvoorspelbaar als de lente.

Over het algemeen zijn de herfstmaanden in Antwerpen guur en nat. Voor een stedentrip Antwerpen zijn de maanden mei tot en met september de beste maanden wat het weer in Antwerpen betreft. In de decembermaand is een stedentrip naar Antwerpen vooral aan te raden vanwege de prachtige kerstsfeer en kerstmarkten.

Voor het actuele weer kijkt u op weersverwachtingen Antwerpen

Actueel weer in Antwerpen

Wil je weten hoe het weer in Antwerpen is? Via de website van weersverwachtingen.nl kun je ieder moment van de dag opzoeken hoe het weer in Antwerpen is en wat de weersverwachting is voor de komende vier dagen. Ze hebben ook een sms dienst waarmee je iedere ochtend de weersverwachtingen betreffende de komende vier dagen op je mobiel ontvangt.

Klik op de link om naar de weersverwachtingen van Antwerpen te gaan.