Lastminute Antwerpen

(16)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Leopold Hotel Antwerp

2 daagse treinreis naar Antwerpen. Een degelijk 4 sterren hotel. Een uitstekende keus voor een aangenaam en comfortabel verblijf in hartje Antwerpen. Van harte aanbevolen! Ligging: in het centrum, met uitzicht over het Stadspark. De Keyserlei met restaurants, terrasjes en bioscopen, het Centraal Station en de Vogeltjes...

Vanaf € 77,- Alleen hotel

Hotel Antwerp Billard Palace

Hotel Antwerp Billard Palace is beroemd vanwege de biljart en snookerzaal, maar daarnaast heeft het hotel een centrale locatie, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor gasten die het historische en culturele stadscentrum willen ontdekken.

Vanaf € 39,- Alleen hotel

Hotel Postiljon

Nieuw charmehotel familiaal geleid door een Antwerpse jonge familie en perfect gelegen in het oude centrum van Antwerpen naast de kathedraal. Een unieke locatie om Antwerpen te ontdekken en te beleven. Ontbijtzaal en internetmogelijkheid.

Vanaf € 50,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Lastminute Antwerpen

Informatie over een lastminute

Een lastminute is in feite een vakantieproduct dat wordt aangeboden op het moment dat een reisorganisatie deze niet meer kan verkopen in een bepaalde periode of naar een bepaalde bestemming. De reisorganisatie wil het verlies zoveel mogelijk beperken en `gooit` zijn restanten `in de reclame`. Dat kan een interessante optie zijn om een goedkoop vakantieproduct te kopen. Maar is het dan alleen maar goud dat er blinkt?

Voordelen van een lastminute

-En dat is waar het om gaat, de prijs. Het voordeel kan wel oplopen tot de helft van de oorspronkelijke prijs.
-De meeste lastminute reizen zijn in het voor- en najaar. Dit heeft als voordeel dat het weer wat aangenamer is.
-In het voor- en najaar is het minder druk dus beter de gelegenheid om alles rustig te bekijken.

Nadelen van een lastminute

-Het aanbod wat vakantieproducten betreft is niet zo groot als in het hoogseizoen en in bepaalde perioden.
-De kans op minder mooi weer is groter.
-Je moet wel zeker weten dat je gebruik kunt maken van een lastminute. Dat geldt ook voor je eventuele partner en kinderen.
-Er bestaat een kans dat alle gelegenheden nog niet open zijn in het voorjaar of al gesloten in het najaar.

Hoe kom je meer te weten over een lastminute?

Je kunt op de websites van hotels gaan kijken. Daar zie je wat zij te bieden hebben. Ook in dagbladen staan regelmatig lastminute aanbiedingen. En diverse aanbiedingen kun je horen via de radio en zien op de televisie.

Welke lastminute reizen zijn er?

Een lastminute met de bus is erg gewild. Er zijn vele opstappunten en dat is gemakkelijk. Een busreis naar Antwerpen duurt niet lang, zelfs al woon je in het noorden van ons land. Een ander gemak is dat de bus je voor de deur van je hotel afzet. Kijk eens op www.gasamen.nl want dat is een prima reisaanbieder wat busreizen betreft. Een andere is www.kras.nl.

Wil je nog verder kijken dan is www.vertrekpunt.nl ook een prima optie. Ook www.dejongintra.nl is een mogelijkheid. De prijs per persoon ligt rond de 150 euro voor een weekeinde. Deze prijs kan zonder eventuele excursies zijn. Een lastminute met je auto is erg geschikt om Antwerpen te ontdekken. Een hotel zit bij de prijs inbegrepen en dat is alleen maar fijn; hoef je zelf niets te zoeken wat dat betreft.
De prijs van een weekeinde naar Antwerpen zal inclusief alles tussen de 125 en 175 euro kosten. Een en ander is ook afhankelijk van de afstand die je moet rijden. Een reisaanbieder is www.arke.nl. Ook www.kras.nl biedt deze lastminute reizen aan.

Een lastminute met de trein naar Antwerpen is een goed alternatief. Je komt dan aan bij het Centraal Station. Vandaar uit kun je met een taxi naar je hotel maar je kunt ook met het openbaar vervoer. De prijs zal liggen tussen de 125 en 200 euro voor een heerlijk weekeinde. Uiteraard is de afstand naar Antwerpen een onderdeel van de prijs. Je kunt zo`n reis boeken bij www.gasamen.nl.

Waar kun je een lastminute naar Antwerpen vinden?

Het antwoord is simpel. Ben je op zoek naar een busvakantie met hotel, dan kun je kijken op de website van www.dejongintra.nl. Een andere aanbieder is www.gasamen.nl. Ook www.booking.com en www.kras.nl zijn prima reisaanbieders.

Voor een autovakantie met hotel kun je op de website kijken van www.booking.com en op de sites van www.arke.nl en op www.kras.nl. Een ideale treinvakantie met een hotel kun je boeken bij www.hotelspecials.nl. Andere aanbieders zijn www.booking.com en www.gasamen.nl.

Het boeken van een lastminute

Het aanbod is natuurlijk nog véél groter. Een compleet overzicht vind je op de pagina `reisorganisaties`. Al deze aanbieders bieden je een heerlijk verblijf aan in Antwerpen.

Toon op kaart
Toon als lijst