Treinreis Antwerpen

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Hotel Ibis Antwerpen Centrum

Hotel Ibis Antwerpen Centrum is een prima, geheel gerenoveerd hotel met een goede ligging. Ligging: Midden in het centrum aan het Theaterplein. De bekende winkelstraat Meir ligt op ca. 200 m. Het centraal station is gelegen op ca. 700 m. Voorzieningen: Receptie, liften, bar en ontbijtruimte. Kamers: Voorzien van douche...

Vanaf € 167,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 58,-

Meer info
  • 1

Meer over Treinreis Antwerpen

In ons zoek&boek systeem kunt u heel gemakkelijk een treinticket naar Antwerpen boeken. U selecteert zelf met hoeveel personen u naar Parijs wil vertrekken en voor hoelang u wilt gaan blijven. Er komt een uiteindelijk overzicht in beeld dat precies aangeeft wat de kosten gaan worden. In een paar klikken heeft u de treintickets Antwerpen in uw bezit.

Reizen met de trein heeft voordelen. Je hoeft zelf niet te rijden en dus ongestoord je krantje lezen. Zo kom je fris en onbezorgd op je bestemming aan. De trein brengt je vanaf Centraal Station Amsterdam in twee uur naar het centrum van Antwerpen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Een enkele reis met de Thalys is er voor €19,00. Een treinreis Antwerpen kan op twee manieren.

Bekijk hieronder bij onze topaanbieders treinreis Antwerpen het aanbod van scherpgeprijsde treinreizen naar Antwerpen te bekijken

Treinreis Antwerpen met de Internationale InterCity

Deze roodgele sneltrein rijdt dagelijks maar liefst vijftien keer van Amsterdam langs Antwerpen naar Brussel. De InterCity rijdt vanaf het Centraal Station Amsterdam, en stopt op het station van Schiphol, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht of Roosendaal. Hierna is het eerste station in België het monumentale Centraal Station van Antwerpen. De terugreis is hetzelfde. De InterCity vertrekt ieder uur vanuit Antwerpen naar Nederland. Tickets voor deze trein zijn online verkrijgbaar via de website van NSHiSpeed. In veel moderne kaartautomaten bij diverse stations is het ook mogelijk om kaartjes naar België te kopen.

Treinreis Antwerpen met de Thalys

De Thalys is een snelle en comfortabele trein. Hij vertrekt vanaf het Centraal Station Amsterdam en gaat langs Antwerpen naar Parijs. De trein doet over de totale reis maar vier uur. Je moet voor de Thalys een zitplaats van tevoren reserveren. De zitplaatsen in deze trein zijn uiterst comfortabel. Tijdens de reis kun je kleine versnaperingen kopen. Thalys maakt onderscheid tussen reizen met Comfort 1 en Comfort 2. Comfort 1 is vergelijkbaar met eerste klasse reizen. De zitplaats biedt extra service en faciliteiten. De stoelen zijn breder en er is een catering op de plaats. Kaartjes voor de Thalys zijn ook te bestellen via de website van NSHiSpeed.

Toon op kaart
Toon als lijst