Uitgaan Bangkok

Meer over Uitgaan Bangkok

In Bangkok uitgaan is meer dan uitgaan alleen. Je proeft het geweldige coole uitgaansleven en dat houdt in dat je uit kiezen uit de vele bars, clubs, café`s , restaurants en discotheken en nog veel meer! Het uitgaansleven is niet geconcentreerd in het centrum zoals je in andere steden ziet. Uitgaan kun je in alle buurten. Er zijn ook gelegenheden die bekend staan als go-gobars en deze liggen vooral in de wijk Patong. De vrouwen zijn hier erg schaars aangekleed en deze gelegenheden hebben de stad geen goed gedaan. Erg positief is dan ook dat deze gelegenheden aan het verdwijnen zijn. Over het algemeen genomen liggen de prijzen op een zeer aanvaardbaar niveau. Een gemiddelde doorsnee maaltijd zal je ongeveer 5 euro kosten, geen geld dus. Bangkok heeft duizenden uitgaansgelegenheden en de greep hieronder is willekeurig gekozen. Veel plezier toegewenst!

Bars en pubs

The Black Swan is een echte oude Engelse pub. Een groot assortiment bieren en zelfs wijnen staan voor je klaar. Grote sportevenementen zijn te zien op supergrote beeldschermen. Ook kinderen zijn hier van harte welkom. Deze bar is te vinden in de Sukhumvit Road.
Van harte welkom bij The Rock Pub. De naam zegt al genoeg want het is de muziek die hier de boventoon voert. In deze muziekbar kun je genieten van ondermeer lokale rockbands. Te vinden tegenover het Asiahotel en dat ligt weer in de Hollywood Street Building.
Een fijne gelegenheid om wat te gaan drinken is The Bulls Head. Zeker als je van Engelse pubs houdt zit je hier prima. Er staat in het café een oude jukebox met hits van vroeger. Je voelt je snel thuis in Sukhumvit Soi 33/1 Klong Toey.
The Office Bar is een café waar sportvrienden elkaar ontmoeten. Het wordt door Australiërs gerund en dat is te merken. In hun café hangen grote beeldschermen. Daar kun je veel live sport uitzendingen volgen. Een lekker pilsje hoort er ook bij dus sport én gezelligheid gaan hier hand in hand. Het adres is Sukhumvit Soi 33.
Je moet er wel even voor in de lift maar deze moeite wordt royaal vergoed. Op de 61 ste verdieping zit namelijk café Vertigo. Lekker wat drinken onder de imposante sterrenhemel met vrienden, wat wil je nog meer…heerlijk genieten van het uitzicht en van de rust. Een echte aanrader, en dat hebben al meer mensen ontdekt. Het adres van deze hoge topper is Banyan Tree, 21/100 South Sathon Road.
Je houdt van jazzmuziek én je houdt ook van frisse lekkere cocktails? Dan moet eens binnenstappen bij café The Bamboo Bar. Erg gezellig ingericht met junglebomen en dierenhuiden. Eens een keer héél iets anders. Jouw adres voor een verrassende avond is The Oriental, Oriental Avenue.
Café Bacchus staat in Bangkok gelijk aan wijnproeven. En niet zomaar aan een of andere tafeltje, nee, je proeft je wijn in een donker romantisch hoekje of aan de fijn ingerichte bar. Vandaar dat hier zoveel stelletjes heen gaan. En zij gaan dan naar de Ruam Rudee 20/6-7, Ploenchit,Pathumwan.

Restaurants

Anna`s Cafe serveert Thaise gerechten waarbij je je vingers aflikt. Heerlijk gewoonweg en hou je van extra pittig dan word je hier extra verwend. Een aanrader eerste klas en dit superrestaurant is te vinden in de Sala Daeng en dat ligt in de wijk Silom. Normale prijzen.
Ook een kanjer is Eat Me. Erg bekend dus het is daar altijd druk. Het eten is bijzonder goed. Niet alleen Thais maar ook eten uit het Middellandse Zeegebied en uit Australië. De prijzen liggen vrij hoog maar daar krijg je wel iets voor terug. Het adres is Pipat 2.
Op zoek naar een vegetarisch restaurant, dan is Mei Kaidee uitermate goed geschikt. Dagelijks open vanaf 09:00 uur. Verder een royale bier- en wijnkeuze. Elke zaterdag is er een buffet dus nog meer eten en drinken, én gezelligheid. Je vindt deze goede eetgelegenheid in de Rachadamnuen Road 59.
Govinda is een restaurant dat best wel moeilijk is te vinden. Maar het zoeken en vinden is beslist de moeite waard hoor! Je kunt westerse gerechten eten, pizza`s en pasta`s. Alleen op dinsdag gesloten. Echt de moeite waard dus ga het maar een opzoeken in de Sukhumvit Soi 22.

Discotheken

Angels Nana Disco is een discobegrip in Bangkok. Je hoort de allernieuwste hits uit de hele wereld. Dansen, drinken en feesten tot laat in de morgen. Er is geen entreeprijs. Het adres voor een spetterende avond en nacht is Sukhumvit Soi 4.
En wat te denken van discotheek Concept CM2…in één woord fenomenaal. Hier kom je niet uitgedanst. Maar de bezoekers komen niet alleen om te dansen want er is veel meer entertainment. Ga maar eens naar die disco toe en laat je plezierig verrassen. Je vindt deze heerlijkheid in de Siam Square Soi 6.

Attractieparken

Een attractiepark en niet zo maar een. Dreamworld. Buiten de bekende achtbaan, botsautootjes en zo meer, biedt dit park echt van alles. Vervelen is hier niet mogelijk en zeker als je van computerspelletjes houdt, dan zal jouw dag te kort zijn. En niet alleen geschikt voor kinderen hoor…Het adres waar je dan heen moet gaan is Rangsit Nakhon Nayok Road.
Nog zo`n fijn attractiepark voor jong en oud is Leoland Water Park. Zoiets heb je beslist nog niet eerder gezien want het is te vinden op het dak van het winkelcentrum Central City Banga. Er zijn wilwaterbanen, glijbanen en je kunt heerlijk van de zon genieten op de zonnebedden. Je hebt geen kind aan je kinderen en ook geen kind aan jezelf. Een fijne attractie, zeker weten!

Dierentuinen

Crocodile Farm behoeft geen verdere uitleg. Inderdaad, erg veel van die interessante dieren. Te vinden op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van de stad. Ga er eens een kijkje nemen!
Ook Snake Farm heeft geen verdere uitleg nodig. Deze dierentuin is niet supergroot maar des te interessanter met alleen maar slangen. Er worden twee shows per dag gegeven en diverse slangen worden getoond aan het publiek.
Safari World is het grootste open dierenpark van de stad. Naast een groot vogelpark kun je verder genieten van diverse optredens van dolfijnen en walvissen. Je vindt deze dierentuin aan de Raminthra Road.

Casino

En de naam is Lisboa. Een prachtig gebouw waar het allemaal gebeurt. Natuurlijk vele lampen en felle kleuren om de klanten binnen te lokken. Alleen om daar eens rond te slenteren is al een feest op zich. Bevindt zich in het centrum van Bangkok dus dat kan niet missen.