Lastminute Bangkok

(29)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

The Four Wings Hotel Bangkok

Het Four Wings Hotel Bangkok is gunstig gelegen aan Sukumvit Soi 26, op 5 minuten lopen van winkelcentra Skytrain en Emporium en 10 minuten van vergadercentrum Queen Sirikit.

Vanaf € 59,- Alleen hotel

Ambassador Hotel Bangkok

De Ambassador biedt zowel spa en retailtherapie en is direct in het centrum van Bangkok gelegen op Sukhumvit Road. Het hotel verstrekt gratis parkeerplaatsen en beschikt over een buitenzwembad en 8 cafe s.

Vanaf € 41,- Alleen hotel

Shangri La Hotel Bangkok

Het Shangri La Hotel Bangkok ligt aan de rivier de Chao Phraya. Het heeft over een fitnesscentrum van 10.000 m² en het meermaals bekroonde wellness centrum CHI. Een van de 10 eetgelegenheden van het hotel is een bekroond restaurant.

Vanaf € 170,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Lastminute Bangkok

Een lastminute reis is stukken goedkoper dan de normale reis. Hoe komt dat?
Reisaanbieders kopen diverse vakantiepakketten. Dat zijn ondermeer vliegreizen, vliegtickets en hotelkamers. De bedoeling is dat al deze pakketten worden verkocht. Dat betekent optimale winst voor de reisaanbieder. Nu kan het gebeuren dat het niet allemaal loopt zoals gepland. Een land kan tegenvallen, een stad kan tegenvallen en dat betekent dat de reisaanbieders met vakantiepakketten blijven zitten. Toch willen zij er graag vanaf want niet verkocht betekent minder winst of soms wel verlies. De enige mogelijkheid om toch wat geld binnen te krijgen is een vakantiepakket te verkopen met een prijs die stukken lager ligt dan de originele prijs. Daar kan de vakantieganger dan van profiteren. En die lage prijs is hét grote voordeel want de kwaliteit van de reis blijft gelijk.

Nog meer voordelen

In Bangkok is het in de zomer echt bloedheet. Ga je in de lente of in de herfst, dan is de temperatuur een stuk aangenamer. Dat geldt ook voor de drukte. Midden in de zomer is het in de stad ontzettend druk wat toeristen betreft. Ook hier weer, ga je in de lente of herfst, dan is het minder druk. Je kunt dan alles bezoeken wat je wilt zonder dat je in de rij hoeft te staan.
Ook wat de natuur betreft is het beter om in het voorjaar te gaan. Zeker wat de lente betreft want dan gaat alles nog bloeien. In het najaar is de natuur soms minder mooi want dan is veel verdord door de hoge temperatuur.

Hoe weet je nu of er lastminute reizen in de aanbieding zijn?

Er zijn veel reisaanbieders die elk een website hebben. Daar kun je zien wat er in de `reclame` is. Ook zie je lastminute reizen in de dagbladen staan van reisaanbieders. Verder wordt er geadverteerd op de radio en televisie.

Zijn er ook nadelen aan een lastminute reis?

Ja, die zijn er. Het aanbod van lastminute reizen is beperkt. Niet alles is mogelijk. Een ander nadeel is dat je niet in het hoogseizoen kunt gaan. Heb je dus schoolgaande kinderen, dan wordt het allemaal wat moeilijker. Ga je met je partner, wees er dan zeker van dat je partner vrij kan zijn. Soms moet je bij een lastminute snel beslissen of je die reis neemt. Zorg er daarom voor dat je al je reisdocumenten in orde hebt. Het zal in Bangkok niet snel gebeuren maar de mogelijkheid bestaat dat een attractie nog niet open is of al gesloten.

Soorten lastminute naar Bangkok

Er is er maar één en dat is een vliegreis met hotel. Er zijn enkele reisaanbieders die je willen helpen met deze vakantie zoals www.ebookers.nl , www.wtc.nl en www.cheaptickets.nl.

Het reserveren van je lastminute naar Bangkok

Het aanbod van reisorganisaties is groot. Wat je moet doen is naar de pagina gaan van `reisaanbieders`. Daar vind je een totaal én compleet overzicht. Fijn verblijf in Bangkok!

Toon op kaart
Toon als lijst