Reisgidsen Bangkok

Meer over Reisgidsen Bangkok

Met een goede informatieve reisgids krijg je enig inzicht over de stad of land waar je heen wilt. Dat geldt ook voor Bangkok, een wereldstad die zijn weerga niet kent. Er is in die stad zoveel te zien, te beleven en van te genieten en een reisgids helpt je hiermee. Veel leesplezier en een fijn verblijf toegewenst in Bangkok!

Een reisgids van Lonely Planet betekent topkwaliteit. Dat geldt dus ook voor deze klasse reisgids wat Bangkok betreft. In het Engels geschreven. Bijna 300 pagina`s nemen je mee door Bangkok. Na het lezen heb je al een erg goede indruk over deze heerlijke wereldstad. Voor nog geen 20 euro kun je het in bezit krijgen als je dit naslagwerk bestelt via www.dezwerver.nl

Van dezelfde uitgever is er ook een compacte reisgids op de markt. Je vindt in bijna 220 bladzijden alle benodigde informatie die je eigenlijk moet weten voordat je vertrekt. Een fijne reisgids die nog niet eens 11 euro kost. Hebben is hebben en krijgen is de kunst dus snel bestellen via www.dezwerver.nl

De afdeling Uitgeverij Boeken van de ANWB heeft een fijne reisgids voor je. Er staat maar liefst twaalf hoogtepunten in die je beslist niet mag missen. Met behulp van deze reisgids kún je deze ook niet missen! Er staan bovendien vele tips in dus echt een complete reisgids. 120 bladzijden nemen je bij de hand en leiden je door Bangkok. De prijs is bijna een lachertje, voor nog geen 8 euro is het bij je thuis als je bestelt via www.bol.com.

In het Engels geschreven maar wat een heerlijke reisgids is dit! De uitgever is Rough Guides. Deze reisgids vertelt over de vele tempels, de exotische markten en over nog veel meer. Deze reisgids zal niet misstaan in je boekenkast. Bijna 280 pagina`s puilen uit wat informatie betreft en dat nog voor geen 16 euro, het is bijna te gek! Natuurlijk wil je deze reisgids eens nader bestuderen dus maar gauw bestellen bij www.bol.com.

Van uitgeverij Lonely Planet dus in het Engels geschreven. In deze reisgids staat letterlijk en figuurlijk alles in over Bangkok. Daarom moet je deze eerst eens lezen voordat je naar deze wereldstad afreist. Bijna 270 bladzijden boordevol belangrijke info en dat nog voor geen 16 euro…wat een belachelijke lage prijs zeg voor dit meesterwerk. Bestel dus even snel via www.bol.com.

Een reisgids die je zo in je binnenzak kunt steken, en dat is wel zo gemakkelijk. Je leest hier over alle toppers van de stad dus je komt straks niet onbekend Bangkok binnen. Voor nog geen 11 euro lees je de bijna 130 pagina`s uit. Een boeiende reisgids en een makkelijke reisgids. Wil je deze hebben, dan kun je deze gids bestellen via www.bol.com.