Vliegticket Bangkok

Meer over Vliegticket Bangkok

Vliegen is toch wel mooi hoor en, je vliegt echt wel snel! Vliegen is ook de meest veilige manier wat transport betreft. Binnen in een relatieve korte tijd ben je ook in een heel andere wereld en dat is soms onvoorstelbaar, echt waar! Vliegen is ook genieten van andere steden, andere vliegvelden, andere mensen en zo kun je nog wel even doorgaan. Kortom gezegd, vliegen is geweldig! De prijzen en vliegtijden die genoemd worden kunnen zo maar veranderen. Daarom kunnen er nooit rechten aan worden ontleend. Een prettige en comfortabele vliegreis toegewenst!

Een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam naar Bangkok Suvarnabhumi ga je helemaal doen met China Airlines. Je vertrekt in de middag om 14:45 uur. Je bent lang onderweg maar dat is natuurlijk geen verrassing. Je komt de volgende dag in Bangkok aan om 06:40 uur plaatselijke tijd. Het betreft hier een retourvlucht en per persoon betaal je ongeveer 800 euro. Prima vlucht en daarom boek je deze luchtreis bij www.cheaptickets.nl.

Ook vliegbedrijf Lufthansa wil je graag naar Bangkok brengen maar eerst een tussenlanding in Frankfurt. Je gaat het luchtruim in vanaf Schiphol om 18:25 uur. Een goed uur later, om 19:35 uur zet je voet op Duitse bodem. Ga eerst maar eens wat eten en drinken want je vertrekt pas weer om 22:45 uur. Doe je ogen maar dicht en laat de boel de boel want je komt de volgende dag in Bangkok aan om 14:05 uur lokale tijd. Een heerlijke vlucht en die mag je ook weer terugmaken. Per persoon moet je rekenen op ongeveer 1350 euro. Altijd al interesse gehad in zo`n vlucht, dan moet je maar meteen gaan reserveren bij www.cheaptickets.nl.

Wil je met de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM dan is dat mogelijk. Je gaat dan voor een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. Zwaai maar tegen je familie en vrienden om 20:45 uur. Lange tijd vlieg je in het oneindig grote luchtruim om in Bangkok neder te dalen om 12:30 uur de volgende dag en op lokale tijd. Je mag ook weer terug natuurlijk. Dat gaat je dan per luchtreiziger ongeveer 1100 euro kosten en zo`n vliegticket wil natuurlijk iedereen. Dat kan geregeld worden bij www.cheaptickets.nl.

Turkish Airlines is jouw gastheer naar Bangkok via Istanboel. Je vliegt met een Airbus 321 vanaf Amsterdam. De riemen vast want je gaat Nederland verlaten om 17:30 uur. Naar Istanboel is best nog wel een eind vliegen want je landt op Turks grondgebied om 22:00 uur. Anderhalf uur de tijd om eventjes bij te komen, wat te eten en drinken want om 23:35 uur ga je weer verder. De koers is uitgezet en je bent in Bangkok om 13:05 uur de volgende dag en dat tijdstip is de plaatselijke tijd. Een retourvlucht natuurlijk, dat spreekt voor zich. Wat moet je betalen per persoon voor deze voortreffelijke vlucht? Tegen de 1000 euro dus snel boeken bij www.vliegwinkel.nl.

Deze vlucht mag er best wel zijn. Een vlucht met een tussenlanding, altijd leuk. Hoe ziet er alles uit? Je vertrek is natuurlijk vanaf Schiphol. Dat staat gepland om 18:05 uur. Je vliegt trouwens met onze eigen KLM. Je gaat eerst naar Chengdu toe. Daar land je om 10:05 uur lokale tijd. uur. Vijf uur de tijd dus je kunt lekker rustig aan doen. Instappen dan maar want om 15:30 uur verlaat je de stad en je gaat nu richting Bangkok. Je landing wordt verwacht om 17:35 uur plaatselijke tijd. Het eerste stuk vlieg je met een Airbus 330. Het tweede gedeelte met een Airbus 300. Deze retourvlucht gaat per volwassen mens ongeveer 1050 euro kosten. Doe nu maar, ga maar lekker genieten dus begin je vakantie bij www.vliegwinkel.nl

Swiss International Air Lines is altijd van de partij, ook nu dus naar Bangkok. Je gaat weg uit Amsterdam om 09:45 uur en je laat je eerst eens naar Zürich vliegen. Aankomst om 11:10 uur. In de pauze die ruim twee uur duurt kun je eerst gaan ontbijten en daarna buiten een sigaretje gaan roken als je zin hebt. Om 13:30 uur gaan de wielen weer van de vloer en wordt koers gezet naar Bangkok. Daar wordt op je gewacht en dat gaat gebeuren om 05:30 uur plaatselijke tijd. Het eerste gedeelte gebeurt met een Airbus 320. Vanaf Zwitserland naar Bangkok vlieg je in een Airbus 340. Het hele vliegverhaal gaat je ongeveer 925 euro kosten. Deze prijs is inclusief retour en uiteraard per persoon. Een prima vlucht en dus is het rennen geblazen naar www.vliegwinkel.nl

Iedereen wil Wenen wel eens even bekijken. Nou, dat kan nú geregeld worden als je met Austrian Airlines meevliegt vanaf Schiphol naar Bangkok. In de avonduren, om 20:10 uur om heel precies te zijn verlaat je de startbaan. Om 22:00 uur arriveer je in Wenen maar je helaas ruim één uur de tijd. Dus snel even de stad in om vervolgens weer verder te vliegen om 23:20 uur. In Bangkok kom je in de middag aan om 14:20 uur en dat is dan de lokale tijd in Bangkok. Vanaf Amsterdam naar Wenen zit je in een Fokker F-100. Vanaf Wenen naar Bangkok zit je gerieflijk in een Boeing 777. Deze retourvlucht is voor ongeveer 1100 euro te verkrijgen bij www.vliegwinkel.nl op basis van per persoon en retour.

Natuurlijk, logisch, British Airways hoort er óók bij! En dan kom je ook nog eens in Londen terwijl je op weg bent naar Bangkok. Leuke trip hoor! Okay, je verlaat de Nederlandse hoofdstad om 19:10 uur in den vroegen avond. In dezelfde vroegen avond ben je al om 19:25 uur in Londen. Dik twee uur de tijd om eerst eens lekker te gaan eten. Met volle maag ga je verder om 22:00 uur richting Bangkok. De vliegreis duurt wel even want je aankomst is om 15:20 uur lokale tijd. Je hebt wél gevlogen in een Boeing 747 en dat doe je ook niet elke dag, toch? Deze retourvlucht gaat per passagier om en nabij de 1400 euro kosten. Interesse…meteen naar www.vliegwinkel.nl

Deze vlucht is echt te gek hoor! Via Helsinki naar Bangkok en dat natuurlijk met Finnair. Jouw start naar Finland staat op de planning voor 18:50 uur vanaf Schiphol. Om 22:10 ben je op Finse bodem, in Helsinki waar je anderhalf uur de tijd hebt voordat je verder vliegt. Om 23:40 uur verlaat het vliegtuig die mooie stad en wordt koers gezet naar Bangkok. Daar kom je de volgende dag aan om 13:35 uur lokale tijd. Van Amsterdam naar Helsinki zit je in een Airbus 330. Het tweede lange traject zit je in een Airbus 300. Voor ongeveer 1200 euro ben jij de man of vrouw voor deze fantastische vliegreis. Deze prijs is per persoon en inclusief retour. Natuurlijk staat deze reis je aan dus racen maar naar www.vliegwinkel.nl