Stedentrip Bangkok

(29)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

The Four Wings Hotel Bangkok

Het Four Wings Hotel Bangkok is gunstig gelegen aan Sukumvit Soi 26, op 5 minuten lopen van winkelcentra Skytrain en Emporium en 10 minuten van vergadercentrum Queen Sirikit.

Vanaf € 59,- Alleen hotel

Ambassador Hotel Bangkok

De Ambassador biedt zowel spa en retailtherapie en is direct in het centrum van Bangkok gelegen op Sukhumvit Road. Het hotel verstrekt gratis parkeerplaatsen en beschikt over een buitenzwembad en 8 cafe s.

Vanaf € 41,- Alleen hotel

Shangri La Hotel Bangkok

Het Shangri La Hotel Bangkok ligt aan de rivier de Chao Phraya. Het heeft over een fitnesscentrum van 10.000 m² en het meermaals bekroonde wellness centrum CHI. Een van de 10 eetgelegenheden van het hotel is een bekroond restaurant.

Vanaf € 170,- Alleen hotel

Windsor Suites Hotel Bangkok

Windsor Suites Hotel Bangkok ligt op 100 meter van BTS Skytrain Station Asok. Het biedt viersterrengastvrijheid en moderne kamers. Het hotel kijkt uit op Sukhumvit en biedt het een buitenzwembad en 5 eetgelegenheden.

Vanaf € 43,- Alleen hotel

Jw Marriott Hotel Bangkok

Het JW Marriott Hotel Bangkok bevindt zich op een centraal punt in de zakenwijk en het winkelgebied. Er zijn een spa, een zwembad op het dak en gratis parkeergelegenheid. Het Marriott Hotel Bangkok ligt aan de drukke straat Sukhumvit Road.

Vanaf € 128,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »

Meer over Stedentrip Bangkok

De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Het is een grote stad want er wonen ruim 8,5 miljoen mensen. Wordt de agglomeratie erbij opgeteld dan kom je al gauw op zo`n 15 miljoen. Bangkok is dan ook een echte wereldstad. De stad staat op de eerste plaats erg bekend om zijn vele tempels en Boeddhabeelden maar er is nog veel en veel meer. Ga er maar eens heen!

De stad leeft dag en nacht
Dat mag wel gezegd worden. Buiten de restaurants, bars en discotheken is de stad vooral bekend bij de toeristen om de gogo bars. Schaars geklede jonge meisjes dansen op een podium om zo de klanten te behagen. Deze bars verdwijnen langzaam maar zeker uit het straatbeeld en zo hoort het ook. Het verkeer gaat dag en nacht door. Dat zorgt ervoor dat er een behoorlijke luchtvervuiling in de stad is. De stad heeft naar oplossingen gezocht én heeft die ook gevonden. Er is een skytrain ontworpen en die gaat boven de autowegen. Daarnaast is en wordt er haast gemaakt met een metrostelsel. Beiden dragen dus best wel bij om zo de luchtvervuiling te verminderen. Het openbaar is wel goed. Er is een behoorlijk busnetwerk en openbaar vervoer is erg goedkoop. Wil je meer zien, huur dan eens een fiets en laat je verrassen door de diversiteit van het landschap. En dat allemaal nét buiten de stadspoorten!

Extra informatie over Bangkok

Voor de toerist
De zomertemperatuur kan stevig oplopen en dat niet alleen, ook de luchtvochtigheid loopt dan behoorlijk op. Zeker in zo`n miljoenenstad wordt het dan erg broeierig en drukkend. Een voordeel is wel dat de meeste gebouwen airconditioning hebben. Dat geldt voor ondermeer openbare gebouwen, hotels en restaurants. Ook in de taxi`s zit vaak zo`n luchtsysteem. Echt sprake van een winter is er niet in Bangkok. Zelfs dan is het nog rond de 25 graden maar wel lekker aangenaam. Van februari tot en met juni is de beste bezoektijd.

Bangkok moet je ééns gedaan hebben!
Een stedentrip naar Bangkok is zo geweldig dat je dat bezoek nooit meer zult vergeten. En dat begint natuurlijk al met een verbluffend fijne vliegreis. Je kunt er rechtstreeks heen of met een tussenlanding. Natuurlijk heb je thuis al een goed hotel geboekt. Hotels zijn er namelijk genoeg in Bangkok. Je hebt goedkope maar ook superdure hotels. Ook is het verder mogelijk om een auto te huren vóór vertrek. Als je ergens uitgebreid kunt winkelen in Thailand dan is het zeker in Bangkok. In de stad zijn grote winkelcentra die nergens voor onder doen en zij zijn aanwezig in alle wijken. Na zo`n dagje winkelen is het goed te weten dat je overal lekker kunt eten voor relatief gezien weinig geld. Dat geldt ook voor een barbezoek. En natuurlijk wil je een bezoekdag waardig afsluiten met een discoavond, nou, ook dat kan in Bangkok. De wereldstad heeft vele vele bezienswaardigheden en musea. Ook zijn er vele evenementen dus vervelen kan niet. Om alle genoemde zaken en om nog veel meer is een stedentrip naar Bangkok echt de moeite waard. Je kunt een weekeinde gaan en dat is al hardstikke leuk en goed te doen. Je kunt ook een week voor deze stedentrip uittrekken, nog beter. Maar al zou je enkele maanden gaan dan heb je nog niet alles gezien, bewonderd en meegemaakt. Daar is deze stad gewoonweg veel te groot voor. Ga er dan nog eens heen, jij verdient het en Bangkok verdient het. Kortom, een stedentrip naar Bangkok zal uitpakken als een heerlijke keuze. Veel plezier toegewenst!

Toon op kaart
Toon als lijst