Autohuur Keulen

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Keulen

Meer over Autohuur Keulen

Je kunt met je eigen auto naar Keulen rijden, maar je kunt ook met de bus, de trein of het vliegtuig naar Keulen reizen en ter plekke een auto huren. Je kunt een auto huren op het vliegveld, maar ook bij het treinstation of in het centrum. Er zijn in Keulen meer dan genieg aanbieders.

Bedrijven

Als je in Keulen een auto wilt huren, kun je bij verschillende autoverhuurbedrijven terecht. Avis biedt de mogelijkheid om voor je op reis gaat, via de website van het bedrijf, een auto te reserveren: www.avis.nl. Dit geldt ook voor onder andere Auto Europe , Europcar en Hertz.

Vestigingen

De meeste autoverhuurbedrijven in Keulen hebben meer dan één vestiging. Op het vliegveld van Keulen vind je vestigingen van verschillende grote autoverhuurders. Bij een aantal bedrijven kun je dag en nacht terecht, al moet je, als je je auto ’s nachts wilt ophalen, bij de meeste autoverhuurders wel eerst een afspraak maken en extra betalen.

Een andere plek waar veel autoverhuurbedrijven bij elkaar zitten is het station van Keulen. Hier kun je meestal van 7:00 uur ’s ochtends tot 23:00 uur ’s avonds terecht. Andere bekende ophaallocaties zijn Keulen Holweide, Keulen Porz en Keulen Deutz. Als je via internet reserveert, kun je aangeven op welke locatie je de auto wilt ophalen.

Tarieven

Een auto in de Economy-klasse (hierbij moet je denken aan een Peugot 207 of een vergelijkbare auto) huur je al vanaf €90,00 per dag. Wil je een Skoda Octavia of een soortgelijke wagen huren, dan moet je rekenen op ongeveer €120,00 per dag, terwijl een Volkswagen Passat €140,00 per dag kost.

Sommige autoverhuurders bieden auto’s te huur aan voor veel lagere prijzen dan hun concurrenten. Als je bij zo’n bedrijf een auto wilt huren, dan is het belangrijk om goed op de kleine lettertjes te letten. Vaak zijn allerlei noodzakelijke extra’s, zoals verzekeringen en lokale belastingen, niet bij de prijs inbegrepen.

Voorwaarden

Let op! Afhankelijk van het soort auto dat je huurt, hanteren verhuurders verschillende minimumleeftijden. Voor sommige auto’s moet je wel dertig jaar oud zijn. Ook moet je bij de meeste autoverhuurbedrijven al minimaal een jaar in het bezit zijn van je rijbewijs.