Weekendje Keulen

(2)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Leonardo Hotel Koln

Leonardo Hotel Koln is een groot hotel, waar gebruik van gemaakt kan worden voor meerdere doeleinden. Voor de zakelijke bezoeker is het hotel uiterst geschikt, maar ook voor de gast die de stad Keulen wil bezichtigen. Dit hotel heeft een goed restaurant en een aangenaam bar. Het centrum van Keulen is gelegen op vijf ki...

Vanaf € 62,- Alleen hotel

Excelsior Hotel Ernst

Het 5-sterrenhotel Excelsior Ernst am Dom bevindt zich tegenover de kathedraal in het centrum van Keulen. Het heeft een bekroonde cuisine en vormgevingvole kamers met een kostenloos minibar. Eveneens beschikt dit hotel over een wellnesscentrum en een fitnesszaal.

Vanaf € 167,- Alleen hotel
  • 1

Meer over Weekendje Keulen

Als je maar kort in Keulen bent, is een fietstocht door de stad onder leiding van een ervaren gids een geweldige manier om de stad snel te leren kennen. Vanaf de fiets kijk je op een heel andere manier naar de stad dan vanuit een bus of een auto, en dat is een bijzondere ervaring.

Bij Kölner Fahrradverleih kun je iedere dag om 13:30 uur meedoen aan een stadsrondrit die ongeveer 3 uur duurt. De huur van de fiets is bij de prijs (€15,00) inbegrepen. De rondleidingen zijn standaard in het Duits, maar op aanvraag is er ook een Engels sprekende gids beschikbaar.

Tijdens de rit vertelt de gids over de ontstaansgeschiedenis van de stad Keulen. Je ziet de Dom, het middeleeuwse raadhuis en de Altstadt, en de historische marktpleinen die daar te vinden zijn. Op het programma staan verder de haven en de St. Gereon Kirche, het mediapark en het Rheinpark, en de Messe.

De gids wijst je tijdens de rit op alles wat de moeite van het bekijken waard is en kent verhalen die je anders nooit zou horen. Onderweg wordt er een kleine pauze gehouden bij de oude brandweer.

Geïnteresseerd? Om te reserveren bel je (in Duitsland): 0171 - 629 87 96.

Toon op kaart
Toon als lijst