Reisgidsen Keulen

Meer over Reisgidsen Keulen

Een geslaagde stedentrip begint met een goede reisgids. Er zijn niet veel reisgidsen over Keulen te vinden, dus de keuze is beperkt. De reisgidsen die hier beschreven worden, zijn te koop via www.dezwerver.nl of www.bol.com.

Merian Live / Keulen ed 2003

Wil je alles weten over eten, drinken en overnachten in Keulen? Op zoek naar de leukste excursies en bezienswaardigheden? Deze reisgids van Centrale Uitgeverij Deltas vertelt je in 120 pagina’s alles wat je wilt weten.

Merian Live / Keulen ed 2003, Centrale Uitgeverij Deltas 2003, ISBN 9789044701494.

Sauerland, Hessen, Keulen, Ruhrgebied

Deze reisgids telt maarliefst 384 pagina’s en is vooral geschikt voor wie niet alleen Keulen, maar ook het omringende land graag beter wil leren kennen. Het gebied dat in deze gids beschreven wordt, herbergt een heleboel verborgen schatten, die je zonder een goede reisgids over het hoofd zou zien. In de reisgids zit een handige kaart.

Sauerland, Hessen, Keulen, Ruhrgebied, ANWB, ISBN 9789018118860.

ANWB Extra Keulen

ANWB Extra is een serie handzame reisgidsen, die up-to-date informatie geven over allerlei bestemmingen in Europa. De gids over Keulen geeft een handig overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden, de leukste cafés, de beste hotels en de meest geschikte plekken om te gaan winkelen of uit te gaan. In de gids zitten ook vijf leuke wandelroutes, waarmee je Keulen in minder dan geen tijd leert kennen. De gedetailleerde kaart van Keulen is een grote plus.

ANWB Extra - Keulen, ANWB Extra 2008, ISBN 9789018022198.