Treinreis Keulen

Meer over Treinreis Keulen

Snel en zorgeloos naar Keulen? Neem de trein! Er rijden iedere dag verschillende treinen vanuit Nederland naar Keulen. Je bent in minder dan geen tijd op de plaats van bestemming, en met de trein reizen is nog goedkoop ook!

Zeven keer per dag rijdt er een ICE International van Amsterdam naar Keulen. Je kunt overigens ook instappen in Utrecht of Arnhem. In Duitsland maakt de trein tussenstops in Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, voor je in Keulen aankomt.

Vanuit Amsterdam ben je in 2 uur en 38 minuten in het centrum van Keulen. Op delen van het traject rijdt de trein dan ook 300 km/u.

In de trein merk je niets van de hoge snelheid van de trein: reizen met de ICE International is uiterst comfortabel. Naast je stoel zit een stopcontact, zodat je in de trein gebruik kunt maken van al je elektronische apparatuur. In de bar/bistro kun je een kleine maaltijd, snacks of een drankje bestellen.

Met de trein reizen is waarschijnlijk de goedkoopste manier om in Keulen te komen. Afhankelijk van de dag en de tijd waarop je reist, hoeft een retourtje Amsterdam-Keulen niet meer dan €40,00 per persoon te kosten.