Busreis Dusseldorf

Meer over Busreis Dusseldorf

Düsseldorf is onder de Nederlanders een zeer geliefde bestemming voor een stedentrip. Net over de grens met Duitsland vind je deze bruisende stad. De bus is misschien wel het meest aangewezen vervoermiddel om mee naar Düsseldorf te reizen. Er zijn verschillende manieren waarop je met de bus naar Düsseldorf af kan reizen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Busticket

Wanneer je zelfstandig op ontdekkingstocht wilt in Düsseldorf en graag met de bus naar deze stad wilt reizen, kun je heel gemakkelijk op internet een busticket naar Düsseldorf bestellen bij de internationale busmaatschappij Eurolines. Er zijn instapplaatsen door heel Nederland en ook de prijzen zijn zeer gunstig. Er zijn al bustickets te krijgen vanaf € 40 voor een retourtje. Voor meer informatie over de prijzen, dienstregeling, opstapplaatsen en het reserveren van een busticket raadpleeg je de website van Eurolines.

Georganiseerde busreizen

Vanuit Nederland worden er door vele reisorganisaties talloze busreizen naar Düsseldorf georganiseerd, waaronder dagtochten, weekendjes, midweken of leuke arrangementen. Busreizen naar Düsseldorf zijn er in alle soorten en maten. Je kunt kiezen uit stedentrips met een volledig uitgewerkt programma, waarbij je nergens naar om hoeft te kijken, maar je kunt ook kiezen uit stedentrips waarbij meer ruimte is om zelf je tijd in te delen. Vooral de busreizen naar de kerstmarkt in Düsseldorf zijn zeer populair. Hieronder vind je een overzicht van reisorganisaties die busreizen naar Düsseldorf in hun aanbod hebben. Maak zelf een keuze uit de busreizen naar Düsseldorf die door de verschillende reisorganisaties aangeboden worden:
C&O Travel
Duma Reizen
Gebo Tours
Kras
Van der Valk vakanties
Effeweg
Peter Langhout

Touringcar huren

Voor een busreis op maat kun je er ook voor kiezen om een touringcar te huren. Dit kan een voordelige optie zijn wanneer je van plan bent om met een grote groep op stedentrip te gaan naar Düsseldorf. Wanneer je een touringcar huurt kan je de stedentrip helemaal aan je eigen wensen aanpassen. Verschillende touringcarbedrijven verhuren bussen met ervaren chauffeurs voor dit soort stedentrips. Het is de ideale oplossing voor schoolreizen, reizen voor vriendengroepen, reizen met sportclubs of andere verenigingen. Kijk op de websites van de volgende touringcarbedrijven voor de mogelijkheden:
Oad
Van der Valk Tours
Bovo Tours
Connexxion Tours
BBA Tours
Comfort Touring
Spandon