Lastminute Dusseldorf

(30)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Intercityhotel Dusseldorf

Dit 4 sterren hotel in het centrum van Dusseldorf ligt op slechts 2 minuten lopen van het centraal station van Dusseldorf. Het biedt draadloos internet, parkeergelegenheid op het terrein en gratis gebruik van het lokale openbaar vervoer.

Vanaf € 52,- Alleen hotel

Hotel Residenz Dusseldorf

Dit driesterrenhotel ligt in hartje Dusseldorf, op slechts 500 meter van het centraal station en op 10 minuten lopen van het oude centrum en de Koningsallee.

Vanaf € 37,- Alleen hotel

Best Western Savoy Hotel Dusseldorf

Dit 4 sterrenhotel heeft een wellness centrum met een zwembad en beschikt over kamers met gratis WiFi en een flatscreen tv. Het ligt op 7 minuten lopen van het Centraal Station van Dusseldorf en de winkelstraat Konigsallee.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Lastminute Dusseldorf

Wat is nu eigenlijk een lastminute?

In het kort gezegd is een lastminute een onverkochte reis die goedkoop wordt aangeboden. Er zijn in ons land veel reisorganisaties. En die organisaties, ook wel reisaanbieders genoemd, kopen vakantieproducten in. Dat kan een vliegticket zijn, een hotelkamer, pakketreizen en andere soorten producten. Er zijn perioden die erg belangrijk zijn voor een aanbieder. Denk maar eens aan de voorjaarsvakantie, de zomervakantie, de herfstvakantie en natuurlijk de kerstvakantie. Met name de laatste vakantie wat betreft de wintersport.

Het is niet altijd te voorspellen welke landen of steden het `goed` doen. Dat kan ondermeer afhangen van politieke ontwikkelingen van een land. Ook de economie speelt een rol. Gaat het slecht, dan blijven de mensen vaker in eigen land. Door deze ontwikkelingen, en nog meer factoren kunnen landen en steden niet in trek zijn. Het gevolg is dat reisaanbieders met onverkochte producten blijven zitten. Deze producten zullen de winst van een reisaanbieder onder druk zetten. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, zullen de onverkochte producten toch aan de man moeten worden gebracht. Om dat voor elkaar te krijgen worden de producten tegen een beduidend lagere prijs aangeboden. En nu maar hopen dat deze producten wel worden verkocht. Zo`n product wordt dus op het laatst aangeboden voor een bodemprijs. Kun je hier van gebruik maken, dan heb je een goedkope vakantie.
De meest lastminute reizen worden aangeboden in de herfst. Kortom, een lastminute vakantie is financieel gezien, zeker de moeite waard!

En hoe kom je nu aan zo`n lastminute?

Dat is erg eenvoudig. Voor een autovakantie met hotel kun je op de website kijken van onder andere www.booking.com. Je kunt ook eens gaan kijken bij de reisaanbieder www.arke.nl. Ook www.kras.nl wil je graag van dienst zijn. Met de auto kun je zelf je reis indelen. Je vertrekt wanneer het je uitkomt en je gaat weer terug wanneer je dat het beste lijkt. In Düsseldorf hoef je dus geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Wil je een tripje gaan maken buiten de stad, je neemt de auto en je bent snel op weg. Zo leer je niet alleen Düsseldorf kennen, ook het prachtige platteland.

Een busvakantie met hotel. Heb je hier interesse in, dan kun je kijken op de website van ondermeer www.dejongintra.nl. Een andere reisorganisatie die je graag helpt is www.kras.nl. Je kunt bovendien ook eens kijken op de site van www.gasamen.nl. Ook www.vertrekpunt.nl wil je graag helpen aan een busreis met hotel in de Duitse stad. Ga je met de bus, dan heb je gewoonweg een fijne reis. Je hoeft nu zelf eens niet te rijden, en je hoeft je hotel niet op te zoeken. Je wordt keurig voor de hoteldeur afgezet en na je verblijf ook weer opgehaald.

Je hebt ook een treinvakantie met hotel. Er staan diverse aanbieders die je graag helpen. Eén ervan is www.hotelspecials.nl. Een andere reisaanbieder is www.booking.com. Verder kun je kijken op de website van www.gasamen.nl. Met de trein ben je zo in Düsseldorf. Binnen ruim twee uur vanaf Amsterdam. In de Duitse stad aangekomen neem je een taxi. Die brengt je snel en voordelig naar je geboekte hotel.

Ook voor een vliegvakantie met hotel zijn reisaanbieders op de markt. Kijk maar eens op www.ebookers.nl. en op www.cheaptickets.nl. Een andere reisaanbieder die je graag op weg helpt is www.wtc.nl. Met het vliegtuig ben je natuurlijk supersnel in Düsseldorf. Binnen één uur na vertrek vanaf Schiphol land je op het vliegveld van de Duitse stad. En met het vliegtuig reizen is toch altijd iets bijzonders

In het kort de voordelen

-De prijs. Ligt beduidend lager dan de originele prijs.
-Hou je niet van iedereen tegelijk met vakantie, dan is een lastminute geschikt voor jou.
-Wil je naar een warm land maar de zomertemperatuur vind je te hoog, ook dan is een lastminute geschikt.

Hoe weet je of er wel aanbiedingen zijn?

Je kunt kijken op de websites van de reisorganisaties. Ook kun je met regelmaat aanbiedingen zien in de dagladen. Om nóg meer aandacht te krijgen voor hun aanbiedingen, maken reisaanbieders reclame op radio en televisie.

In het kort de nadelen

-Het aanbod is beperkt. Het is niet altijd zeker of je bestemming als lastminute wordt aangeboden.
-Gelegenheden zijn nog niet open in het voorjaar of zijn al gesloten in het najaar.
-In het najaar is de natuur al vaak verdord. Dat geldt in het bijzonder in de warme landen.

Hoe kun je boeken?

Erg eenvoudig! Op de pagina `reisorganisaties` tref je een compleet overzicht aan. Je leest daar dan alle informatie en tegelijk wat de mogelijkheden zijn.

Toon op kaart
Toon als lijst