Vakantie Dusseldorf

(30)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Intercityhotel Dusseldorf

Dit 4 sterren hotel in het centrum van Dusseldorf ligt op slechts 2 minuten lopen van het centraal station van Dusseldorf. Het biedt draadloos internet, parkeergelegenheid op het terrein en gratis gebruik van het lokale openbaar vervoer.

Vanaf € 52,- Alleen hotel

Hotel Residenz Dusseldorf

Dit driesterrenhotel ligt in hartje Dusseldorf, op slechts 500 meter van het centraal station en op 10 minuten lopen van het oude centrum en de Koningsallee.

Vanaf € 37,- Alleen hotel

Best Western Savoy Hotel Dusseldorf

Dit 4 sterrenhotel heeft een wellness centrum met een zwembad en beschikt over kamers met gratis WiFi en een flatscreen tv. Het ligt op 7 minuten lopen van het Centraal Station van Dusseldorf en de winkelstraat Konigsallee.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 10
 • »

Meer over Vakantie Dusseldorf

Düsseldorf is de negende grootste stad van Duitsland wat inwoners betreft. Het aantal inwoners is ongeveer 600.000. Daar zijn de vele bezoekers niet bij opgeteld. Düsseldorf is erg in trek bij de Nederlanders. Dat komt omdat de afstand makkelijk binnen één dag is te doen. De tweede reden is dat Düsseldorf een bijzonder gezellige uitstraling heeft. Op de derde plaats is dat de levensstijl, echt Bourgondisch, en dat trekt veel mensen aan. Men gaat naar Düsseldorf om eens te gaan genieten van de Altstad. Daar zijn méér dan 300 café`s en bars aanwezig. Ook wat het shoppen betreft mag de stad zich verheugen op veel bezoekers. En natuurlijk wil men naar dé winkelstraat van de stad, de Köningsallee.

Het verleden en het heden lopen geruisloos over elkaar heen. Het is een interessante mix en ook dat trekt vele bezoekers. Verder staat de stad vooral bekend als kerststad. Tienduizenden toeristen komen in december naar de stad. Daar genieten zij al van de fantastische kerstsfeer. Samenvattend, Düsseldorf moet je eens in je leven hebben gedaan. En er zijn genoeg mogelijkheden om daar te komen. Je kunt met eigen vervoer gaan. Heb je geen zin om zelf te rijden, dan is een busreis een uitkomst. Dat geldt ook voor de trein. En natuurlijk kun je met het vliegtuig. Je hotel boeken kun je al ruim van tevoren. Er zijn in ons land reisaanbieders die een onbekommerd verblijf kunnen regelen. Ga maar eens een kijkje nemen op http://stedentrip.com/reisorganisaties-dusseldorf. En na het kijken wil je meteen boeken. Dat kan dan via http://stedentrip.com/stedentrip-dusseldorf.

Autoreis naar Düsseldorf

Eigen baas. Met niemand iets te maken. Geen verplichtingen. Helemaal vrij. Geen gedoe met het openbaar vervoer. Dat zijn enkele voordelen als je naar Düsseldorf gaat met je auto. Je rijdt ontspannen naar de stad toe, en dat kan ook binnendoor. Dan geniet je van de natuur, dan geniet je van het mooie landschap. De kans op file is ook een stuk kleiner. Je komt in Düsseldorf aan, je regelt je hotel en daar ga je dan.

Treinreis naar Düsseldorf

Een perfecte reis! Je hebt geen last van ander verkeer. Instappen is op de grotere stations mogelijk. Vervelen hoef je je niet. Een praatje maken, de krant lezen en genieten van alles waar je aan voorbij raast. Want de trein gaat snel en daarom ben je zo op je bestemming, Düsseldorf. Even een taxi nemen die je naar het centrum brengt. Je zoekt een onderkomen en dan ga je de stad in. Voor inlichtingen en nog veel meer ga je naar de website van NSHispeed.

Busreis naar Düsseldorf

Het supergrote voordeel is dat je zelf niet hoeft te rijden. Je bent daarom in de gelegenheid om alles goed te bekijken onderweg. Ook rustig de krant lezen hoort daarbij onder het genot van een kop koffie. Zin in een praatje…dat zal geen probleem zijn. Er is altijd kans op een file maar dat maakt niks uit. Jij hoeft je er niet aan te ergeren. Je hebt vakantie en die file lost wel weer op. In Düsseldorf aangekomen, zoek je een hotel op. Dat is niet moeilijk want er zijn er genoeg! Heb je belang bij een busreis, dan kun je deskundige hulp krijgen van www.effeweg.nl. Nog een hulpaanbieder is www.vannoodreizen.nl. Deskundige hulp wordt ook aangeboden door www.gasamen.nl.

Vliegreis naar Düsseldorf

Van vliegveld naar vliegveld, van Amsterdam naar Düsseldorf. En je bent er binnen één uur! Op het vliegveld een taxi naar het centrum. Daar regel je je hotel. Door de korte vliegreis gaat er weinig kostbare tijd verloren. Om je te helpen met het regelen van de vliegreis, staan er diverse aanbieders voor je klaar. Zo heeft www.ebookers.nl het beste met je voor. Dat geldt trouwens ook voor www.cheaptickets.nl. Een andere hulp- en reisaanbieder is www.wtc.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Je rijdt met een heerlijk gevoel naar Düsseldorf. Je weet dat de loper van het hotel voor je is uitgerold. Daarnaast ben jij de baas met je auto. Dan weet je dat je niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer in Düsseldorf. Wil je eens toeren buiten de stad, dan is dat geen enkel probleem. Een fijne combinatie! Enige reisaanbieders voor deze combinatie zijn www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Natuurlijk zijn er veel meer reisorganisaties die voor je klaar staan. Ga maar eens kijken op static.stedentrip.com/hotels-dusseldorf. Een fijne tijd toegewenst in de bruisende stad!

Combinatie busreis met hotel

Gewoon een ontspannen reis. Gewoon genieten vanaf het moment dat je instapt. Gewoon genieten van wat je ziet onderweg. Een prettige en rustgevende combinatie. En uiteraard geschikt voor jong en oud. Hulp nodig met het boeken…ga dan naar http://dusseldorf.gasamen.nl. Dan komt alles goed. Een fijne tijd in Düsseldorf!

Combinatie trein met hotel

De trein staat al klaar. Instappen maar en daar ga je al. Naar Düsseldorf en het fijne is ook nog eens dat je bedje al is gespreid. Vanaf het treinstation met de taxi naar je tijdelijke onderkomen. Een succesvolle combinatie hoor! En natuurlijk wil je nu gaan boeken en dat kan via http://dusseldorf.gasamen.nl/treinreizen. Veel plezier in de stad!

Combinatie vliegtuig met hotel

Een heerlijke vliegreis, een heerlijk hotel. Wat een zalige combinatie! Het echte vakantiegevoel krijg je meteen op Schiphol. Binnen één uur ben je al in Düsseldorf. Niks hotel zoeken! Een taxi zet je voor de deur van je geboekte hotel af. Super toch? Een voortreffelijke vakantie!

Toon op kaart
Toon als lijst