Treinreis Dusseldorf

Meer over Treinreis Dusseldorf

Düsseldorf is eenvoudig vanuit Nederland per trein te bereiken. De trein is een goed alternatief als je liever niet met de auto wilt gaan. Door met de trein naar Düsseldorf te reizen, vermijd je verkeersdrukte en parkeerproblematiek. Daarbij hoef je, je ook geen zorgen te maken over de route. Met de trein bereik je uitgerust je bestemming en kun je fris op pad in Düsseldorf.

ICE International

Met de ICE International ben je vanuit Amsterdam in iets meer dan 2 uur in Düsseldorf. De ICE International vertrekt ook vanuit nog enkele andere plaatsen in Nederland. Er rijden iedere dag meerdere ICE treinen naar Düsseldorf. Een treinreis is een snelle en comfortabele manier om in Düsseldorf te komen. Daarbij is het ook nog eens goedkoop. Het is verstandig om een plaats in deze trein vooraf te reserveren. Als je op tijd boekt of de aanbiedingen in de gaten houdt, kun je al voor € 19 euro met de trein naar Düsseldorf vertrekken. De trein is voor de meeste stedentrippers het meest ideale vervoermiddel om mee op stedentrip naar Düsseldorf te gaan. Op de website van NS Hispeed vind je meer informatie over actuele reistijden, prijzen en aanbiedingen. Je kunt hier ook heel gemakkelijk direct je treinreis naar Düsseldorf boeken.

City Night Line

Wanneer je geen waardevolle vakantiedagen wilt verliezen, kun je ervoor kiezen om s´nachts met de snelle en comfortabele City Night Line naar Düsseldorf te reizen. De City Night Line brengt je vanuit Amsterdam in 2 uur naar Düsseldorf. Deze trein is net als de ICE International van alle gemakken voorzien. De trein beschikt over comfortabele stoelen, er is een café in de trein en je kunt snacks en dranken bestellen bij de steward. Het is noodzakelijk om een plek in deze trein te reserveren.

Internationale Treinplanner

Om je treinreis naar Düsseldorf samen te stellen kun je ook terecht bij de Internationale Treinplanner. Vul op deze website je vertrek- en eindstation in en de dagen en tijden waarop je wilt reizen en met één druk op de knop worden alle mogelijke treinreizen aan je gepresenteerd.