Goedkoop Brussel

(36)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Gresham Belson Hotel Brussels

Dit hotel ligt op iets meer dan 10 minuten rijden van zowel de luchthaven als het centrum van Brussel. Het beschikt over een fitnesscentrum en gratis WiFi in het hele hotel.

Vanaf € 55,- Alleen hotel

Best Western Premier Park Hotel Brussels

Dit Best Western hotel is gevestigd in een gerenoveerd herenhuis en ligt tegenover het Jubelpark en op 2 minuten lopen van metrostation Merode. Het hotel serveert een volledig Engels ontbijtbuffet.

Vanaf € 72,- Alleen hotel

The Pantone Hotel Brussels

Dit kleurrijke boetiekhotel biedt rustige kamers met gratis Wi Fi in de trendy wijk Sint Gillis in Brussel. De hippe Louizalaan ligt op 5 minuten lopen afstand.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 10
 • 11
 • 12
 • »

Meer over Goedkoop Brussel

Brussel is de hoofdstad van België en tevens het bestuurlijk centrum van Europa. Daardoor wordt Brussel ook wel eens de hoofdstad van Europa genoemd. Het aantal inwoners van de stad is ongeveer 1 miljoen. Meer dan de helft daarvan is van buitenlandse afkomst. In Brussel worden twee talen gesproken, Frans en Nederlands. De Franse taal voert de boventoon. Brussel is echt een oude stad en daar is veel van te bekijken. Brussel staat ook voor chique winkelen, heerlijk eten en voortreffelijk uitgaan. Brussel leeft zoals weinig steden dat doen. Al die ingrediënten zorgen er voor dat veel mensen de stad eens met een bezoek willen vereren. En dat kan op goedkope manieren.
Je kunt naar de stad reizen met de trein, met de bus, met je auto en per vliegtuig.

Goedkope treinreis

Er gaan dagelijks treinen vanuit Amsterdam naar Brussel. Brussel heeft drie stations namelijk Brussel Zuid, Brussel Noord en Brussel Centraal. Je kunt kiezen uit twee soorten treinen. De eerste is de Thalys. Hiermee ben je binnen drie uur van Amsterdam in Brussel. De prijs van een kaartje kost je ongeveer 20 euro. De andere soort is de Internationale Intercity. De reistijd is gelijk aan die van de Thalys maar een ticket zal een stuk duurder uitpakken, ongeveer 40 euro. Je kunt treintickets bestellen via internet bij NSHiSpeed.

Goedkope busreis

Een fijne, veilige en zorgeloze manier om vlug én voordelig in Brussel te komen. Uitgerust kom je aan en je wordt ook nog eens bij je hotel afgeleverd. Zit je vakantie er op, dan staat de bus je bij je hotel op te wachten voor de terugreis.

Goedkope autoreis

Waar je ook vandaan komt uit Nederland, je kunt makkelijk binnen één dag naar Brussel rijden met je auto. Ga je Brussel bezoeken met meerdere mensen, dan wordt je vakantie nóg goedkoper. Daarbij komt dan ook nog eens dat je vrij bent. Niets te maken met het openbaar vervoer, komen en gaan wanneer jij dat wilt. Soms moet je betalen voor parkeren bij je hotel.

Goedkope vliegreis

Je kunt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Brussel vliegen. Voor een retourvlucht ben je ongeveer 200 euro kwijt.

Goedkope hotels

In een rustige omgeving en op loopafstand van de Grote Markt ligt hotel Leopold. De méér dan 100 kamers zijn uitgerust met alle moderne gemakken. Na de nachtrust is het genieten van een heerlijk ontbijt. In de avond wacht er een heerlijk diner op je. Toch ligt de prijs per dag maar op ongeveer 30 euro. Voor je auto moet je tegen de 15 euro per dag betalen. Het adres is Rue De Luxembourg 35.
Hotel Derby is een twee sterren hotel en ligt vlakbij het centrum. Fijne kamers en het hotel ademt een gemoedelijke sfeer uit. In de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Na de hele dag door Brussel te hebben gezworven wacht er in je hotel een smaakvolle warme maaltijd. De metro ligt binnen 50 meter vanaf het hotel. Een overnachting met ontbijt kost ongeveer 55 euro. Voor het parkeren van de auto moet je ongeveer 15 euro per dag betalen. Het adres van dit hotel is Avenue De Tervuren 24.
60 eenvoudige maar stijlvolle kamers zul je aantreffen in hotel de France. Het hotel kenmerkt zich door een prima service en hoogstaande gastvrijheid. Het verblijf ligt op loopafstand van het dynamisch centrum dus het ontdekken kan meteen beginnen. Er is geen parkeermogelijkheid. Voor een nacht met een ontbijt ben je ongeveer 45 euro kwijt. Het adres van het hotel is Boulevard Jamar 21-23.
Twee sterren heeft het Albert hotel. De hotelkamers zijn ruim en met smaak ingericht. Er zijn er 41 van. Het hotel ligt vlakbij de Halles de Schaerbeek en daar zijn veel culturele evenementen. De prijs per persoon per dag en met een heerlijk ontbijtje is ongeveer 45 euro. Wil je je auto parkeren, dan moet je daar 10 euro per dag voor over hebben.

Goedkope hostels

Voor rond de 20 euro kun je een nacht logeren in het Brussels Hello Hostel. Ligt naast een metrostation. De kamers zijn geschikt voor vier personen en parkeren van je auto is gratis. De keuken en sanitair zijn gemeenschappelijk. Het hostel wordt goed bezocht en terecht. Voordat je Brussel in gaat, krijg je eerst een gratis ontbijt. Het adres is Rue de L`Armistice 1.
Echt duizenden bezoekers vanuit de hele wereld hebben in dit hostel al eens gebivakkeerd. En de naam van het hostel is Youth Hostel Van Gogh. Een begrip, en terecht. Vriendelijkheid en een geweldige sfeer zijn hier de trefwoorden. En ook van de prijs, beneden de 20 euro, is niks van te zeggen. De slaapgelegenheden zijn voortreffelijk en het ontbijt is gratis. Een heerlijk hostel in Brussel! Het adres is Rue Traversiere 8.
Echt maar dan ook echt midden in het centrum van Brussel ligt hostel 2G04. Het hostel staat bijzonder goed aangeschreven en dat komt zeker door de prettige en vriendelijke sfeer. Voor ongeveer 15 euro kun je in het hostel overnachten. De kamers zijn eenvoudig maar doeltreffend ingericht. Adres is Boulevard Emile Jacqmain-Laan 99.
Een hostel dat zeker de moeite waard is in Brussel, is Sleep Well Youth Hostel. Het hele jaar door zijn er bezoekers en die zullen zich hier niet vervelen. Je kunt er biljarten, er zijn muziek- en filmavonden en nog veel meer. Het hostel ligt vlakbij Manneke Pis maar het juiste adres is Rue Du Damier 23. Een overnachting kost je tussen de 15 en 20 euro en daar krijg je ook nog een ontbijt bij. Een fijn hostel!

Toon op kaart
Toon als lijst