Reisgidsen Brussel

Meer over Reisgidsen Brussel

Een reisgids is onontbeerlijk tijdens een stedentrip naar Brussel als je in korte tijd graag zoveel mogelijk van de stad wilt zien. Een reisgids helpt je om je stedentrip goed voor te bereiden. Je hebt alvast voorpret en raakt al helemaal in de sfeer van de stad die je gaat bezoeken. Maar ook tijdens de stedentrip kan een reisgids dienen als een handig naslagwerk. Op zoek naar een leuk restaurantje, een hippe club of een praktische tip? Met een goede reisgids binnen handbereik haal je het beste uit je stedentrip naar Brussel. Hieronder vind je een overzicht van vooraanstaande reisgidsen die je gemakkelijk en direct online kunt bestellen bij Bol of de Zwerver. Zoek hier de reisgids die het beste bij jou past.

Capitool Reisgids Brussel, Antwerpen, Gent & Brugge

De Capitool reisgidsen staan bekend om de zeer volledige informatie die ze bieden. Dat kan je daarom ook weer verwachten van deze Capitool reisgids. Brussel komt uitgebreid aan bod. Er wordt aandacht besteed aan de prachtige architectuur van de Brusselse gebouwen, de geschiedenis van de stad, de mooiste bezienswaardigheden, de fantastische gastronomie en aan de beste hotels en uitgaansgelegenheden. Dus weer een Capitoolgids zoals we hem kennen. Surf gauw naar Bol.com of de Zwerver, zodat je het boek snel in huis hebt!
Aantal pagina´s: 208
Adviesprijs: € 22,90

Marco Polo reisgids Brussel

De echte bourgondiërs die willen genieten van het goede leven in Brussel kunnen niet zonder de Marco Polo reisgids. In dit compacte paperback reisgidsje vind je alle informatie over Brussel. De interessante wandelingen, die in dit gidsje beschreven worden, voeren je langs de mooiste historische gebouwen, door de sfeervolste wijken en langs mooie parken en gezellige pleinen. Er wordt in deze gids natuurlijk ook gedacht aan de inwendige mens. De beste restaurants en horecagelegenheden komen aan bod. Je vindt de Marco Polo reisgids onder ander op Bol.com en op de website van de Zwerver. Daar kun je de gids heel gemakkelijk bestellen.
Aantal pagina´s: 96
Adviesprijs: € 6,90

100 % Brussel

Geniet voor de volle 100% van Brussel met de reisgids 100% Brussel op zak. Deze handige reisgids voert je langs alle bijzondere plekken in Brussel. Per stadsdeel geeft de reisgids aan welke bezienswaardigheden er te bewonderen zijn, waar je het beste kan gaan shoppen, waar je heerlijk een hapje kan gaan eten, waar de beste hotels liggen en nog veel meer. Er worden in de gids 6 leuke wandelingen beschreven voor overdag en goede uitgaanstips om de avonduurtjes mee te vullen. Daarnaast zal de overzichtelijke plattegrond ervoor zorgen dat je niet zult verdwalen. Bij de Zwerver bestel je de gids gemakkelijk online.
Aantal pagina´s: 152
Adviesprijs: € 11,95

ANWB Reisgids Brussel

De ANWB Reisgids biedt de reiziger korte en bondige informatie die nuttig is voor onderweg of als voorbereiding op je reis. Je vindt er naast achtergrondinformatie over de geschiedenis en de bezienswaardigheden van Brussel ook veel praktische tips over vervoer, hotels, uitgaan en winkelen. De gids is voorzien van duidelijke stadsplattegronden, leuke wandelroutes, een lijst met 12 hoogtepunten en een overzichtskaartje van de metro. Bestel de ANWB Reisgids Brussel op de website van Bol.com.
Aantal pagina´s: 120
Adviesprijs: € 7,95

Brusselse Toeren

Deze reisgids bied je vele verschillende mogelijkheden om Brussel te verkennen. Allerlei soorten toeren worden in deze gids beschreven; wandelingen, fietstochten en zelfs bijzondere metrotochten. Tijdens deze tochten door de stad maak je kennis met de geschiedenis en de cultuur van Brussel. Met deze gids op zak heb je geen reisleider nodig. Brusselse Toeren zal ervoor zorgen dat je niks mist in Brussel. Bestel de gids online op Bol.com of bij de Zwerver.
Aantal pagina´s: 202
Adviesprijs: € 6,95

Trotter reisgids Brussel, Antwerpen, Amsterdam

Deze reisgids geeft uitgebreide achtergrondinformatie over zowel het land als over de beschreven steden. De gids slaagt er goed in om de sfeer in de steden in woorden vast te leggen. Er worden veel praktische tips gegeven en men weerhoudt zich er niet van om zo nu en dan ook een kritische noot door te laten klinken. Wat Brussel betreft zijn vooral de restauranttips zeer nuttig. Maar ook cultuur en kunst komen uitgebreid aan bod. Tot slot is vooral het kleine formaat van deze reisgids opvallend, 15 X 10 cm. Bekijk de aanbiedingen voor deze gids op Bol.com.
Aantal pagina´s: 399
Adviesprijs: € 5

Brussel onder vriendinnen

Dames die met vriendinnen een weekendje op stap willen in Brussel, zullen goed uit de voeten kunnen met deze reisgids. Brussel onder vriendinnen heeft zich helemaal toegespitst op de wensen van de vrouw tijdens een weekendje uit in Brussel. Dit dunne handtasboekje geeft informatie over de meest trendy eetgelegenheden, clubs, cafés en winkels. Het is een vlot geschreven boekje met onder andere leuke columns waarin vrouwen met pit aan het woord komen. Een echte aanrader dus voor de moderne vrouw. Kijk gauw op Bol.com.
Aantal pagina´s: 157
Adviesprijs: € 4,95

Spectrum reisgids Weekendje Weg Brussel

Wie een weekendje in Brussel door wil brengen, doet er goed aan om deze handige reisgids op zakformaat mee te nemen. De reisgids opent met informatie over het vervoer naar de stad en met informatie over culturele en historische wetenswaardigheden over Brussel. Typische onderwerpen als art nouveau, Belgische chocolade en bier komen aan de orde. In de gids vind je verder een overzicht van belangrijke bezienswaardigheden en adressen van cafés, restaurants en hotels. Ook de beste winkelstraten worden in deze gids niet overgeslagen. Alle informatie is uitgebreid voorzien van mooie kleurenfoto´s, tekeningen en plattegronden. Je kunt deze reisgids eenvoudig bestellen op Bol.com of bij de Zwerver.
Aantal pagina´s: 136
Adviesprijs: € 9,95

The Rough Guide to Brussels

Deze Engelstalige reisgids is onmisbaar voor wie zelfstandig op avontuur wil gaan in Brussel. Het is een zeer complete gids, waarin je alles kunt vinden. Uitgebreide achtergrondinformatie over geschiedenis, cultuur en kunst schetsen direct een volledig beeld van Brussel. De praktische informatie over reizen, slapen en eten zal er toe bijdragen dat je een stedentrip zonder zorgen zult beleven. Bestel snel deze reisgids vol met overzichtelijke informatie over Brussel bij de Zwerver.
Aantal pagina´s: 302
Adviesprijs: € 18,95

Lonely Planet Brussels, Bruges, Antwerp & Ghent encounter

Deze compactere versie van de Lonely Planet serie geeft onmisbare informatie over Brussel. Het boekje heeft een handzaam formaat zodat het weinig plaats inneemt in je bagage, maar het gidsje staat desondanks boordevol nuttige informatie. De ideale reisgids voor een stedentrip naar Brussel. Let wel op, het boekje is in het Engels geschreven. De Lonely Planet Encounter is te bestellen op de website van de Zwerver.
Aantal pagina´s: 192
Adviesprijs: € 10,95