Treinreis Brussel

(1)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Bedford Hotel & Congress Centre

Het 4 sterren Hotel Bedford is zeker een aanrader voor diegenen die graag in het bruisende hart van Brussel willen verblijven. Aan het einde van de dag is het heerlijk ontspannen in de lounge, onder het genot van een cocktail en een hapje.Ligging: Midden in het centrum op 4 minuten wandelen van Manneken Pis en de Grote...

Vanaf € 183,- Trein + Hotel

Alleen hotel vanaf € 45,-

Meer info
  • 1

Meer over Treinreis Brussel

De trein is waarschijnlijk het gemakkelijkste voermiddel om mee vanuit Nederland naar Brussel te reizen. Vanuit Amsterdam zijn er iedere dag vele treinverbindingen naar Brussel. Binnen een mum van tijd ben je op de plaats van bestemming en verlies je geen waardevolle tijd met reizen. Tijdens de treinreis kan je heerlijk ontspannen het voorbij glijdende landschap aanschouwen, een praatje maken met je reisgenoten of een boek lezen. Op deze manier kom je helemaal uitgerust in Brussel aan en kun je fris de stad ontdekken.

Treinstations Brussel

De belangrijkste treinstations in Brussel zijn Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid. Internationale hogesnelheidstreinen als de Thalys en de TGV komen aan op Station Brussel-Zuid.

Treinverbindingen vanuit Nederland

Via de Internationale Treinplanner kun je een overzicht opvragen van de beschikbare treinverbindingen vanuit verschillende plaatsen in Nederland naar Brussel. Je hebt de keuze uit twee soorten treinen: een Internationale Intercity trein of de Thalys. Beide treinen rijden dagelijks verschillende malen naar Brussel en ook de prijzen verschillen niet veel. Voor beide treinen kan je via internet de kaartjes bestellen bij NSHiSpeed.

Met de Thalys naar Brussel

Vanaf Amsterdam Centraal doe je er met de Thalys slechts 2 uur en 42 minuten over om in Brussel te geraken. De Thalys vertrekt behalve vanaf Amsterdam Centraal ook vanaf Schiphol, Den Haag HS en Rotterdam Centraal. Vergeet niet om vooraf een plaats te reserveren. De Thalys is zeer comfortabel. Je kunt kiezen uit Comfort 1 of uit Comfort 2. Deze klassen zijn vergelijkbaar met de bekende eerste en tweede klas. Er zijn treinkaartjes te krijgen vanaf € 19 per persoon.

Met de Internationale Intercity naar Brussel

Een treinreis met de Internationale Intercity van Amsterdam Centraal naar Brussel duurt 2 uur en 49 minuten. De Internationale Intercity vertrekt vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag HS, Rotterdam Centraal, Dordrecht en Roosendaal. Er zijn kaartjes te krijgen vanaf € 37. Je kunt kiezen uit eerste klas of tweede klas treinkaartjes.

Toon op kaart
Toon als lijst