Lastminute Brussel

(36)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Gresham Belson Hotel Brussels

Dit hotel ligt op iets meer dan 10 minuten rijden van zowel de luchthaven als het centrum van Brussel. Het beschikt over een fitnesscentrum en gratis WiFi in het hele hotel.

Vanaf € 55,- Alleen hotel

Best Western Premier Park Hotel Brussels

Dit Best Western hotel is gevestigd in een gerenoveerd herenhuis en ligt tegenover het Jubelpark en op 2 minuten lopen van metrostation Merode. Het hotel serveert een volledig Engels ontbijtbuffet.

Vanaf € 72,- Alleen hotel

The Pantone Hotel Brussels

Dit kleurrijke boetiekhotel biedt rustige kamers met gratis Wi Fi in de trendy wijk Sint Gillis in Brussel. De hippe Louizalaan ligt op 5 minuten lopen afstand.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 10
 • 11
 • 12
 • »

Meer over Lastminute Brussel

Hoe kom je te weten of er lastminute reizen zijn?

Alle reisaanbieders hebben websites. Op die websites zie je wat het aanbod is aan lastminute reizen. Verder kun je in de grotere dagbladen de aanbiedingen zien. Reisaanbieders maken daarnaast veel reclame op radio en televisie.

In het kort wat eigenlijk een lastminute reis is

Een lastminute reis is een reis die reisaanbieder over heeft. Dat kan ook een hotelkamer zijn en een vliegticket. Een vakantieaanbieder koopt diverse soorten vakantieproducten in. Die wil hij allemaal verkopen. Toch kan de aanbieder met vakantieproducten blijven zitten. Dat is het geval als de toeristen niet zoveel belangstelling hebben getoond voor een bepaald land of voor een bepaalde stad. De meeste mensen gaan in de zomer op vakantie.
De meeste lastminute reizen worden dan ook aangeboden in het najaar. Tegenwoordig worden er al lastminute reizen aangeboden in het voorjaar. Als een reisaanbieder met zijn voorraad blijft zitten, dan zal zijn winst dalen. Daarom probeert de aanbieder de overgebleven producten te verkopen, desnoods met veel minder winst. Daar zal de consument van profiteren. Aan een lastminute reis zitten enkele voor- en nadelen.

Voordelen

-De prijs is het meest belangrijke aspect. De lastminute prijs ligt op de helft van de originele prijs maar de kwaliteit van het vakantieproduct blijft gelijk.
-Als je niet van extreme hitte houdt, dan is een lastminute wel geschikt voor jou. Je wilt wel naar dat land of naar die stad toe maar de zomerhitte staat je niet aan.
-Niet iedereen houdt van de drukte die de zomer met zich meebrengt. Ga je liever in het voor- of najaar, dan is een lastminute reis voor jou van toepassing.

Welke lastminute reizen zijn er naar Brussel?

Je hebt lastminute reizen met de trein, met de auto, met de bus en met het vliegtuig.

Een lastminute reis met de trein. Er zijn twee voordelen aan verbonden. Het eerste voordeel is dat een treinreis goedkoop is. Het tweede voordeel is dat je snel in Brussel bent. Dat komt omdat je niks te maken hebt met ander verkeer. Een reisaanbieder die je wil helpen is www.gasamen.nl

Een lastminute reis met de auto. Je vertrekt vanuit je woonplaats wanneer jij dat wilt. Je bent nergens aan gebonden en je hoeft met niemand rekening te houden. In Brussel kun je met je auto alles bezoeken wat je interessant vindt. Ook hier zijn diverse reisaanbieders die je aan een fijn verblijf in Brussel willen helpen. Zo heb je www.arke.nl. Een andere is www.kras.nl.

Een lastminute met de bus. Hier zijn de aanbieders ondermeer www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Ook www.gasamen.nl staat voor je klaar en dat geldt eveneens voor www.vertrekpunt.nl. Met de bus reizen is een uitstekende keuze. Zelf niet te rijden dus onderweg lekker genieten. Je wordt voor je hotel afgezet en je wordt daar ook weer opgehaald.

Tenslotte een lastminute reis met het vliegtuig. Je bent supersnel vanaf Amsterdam in de Belgische hoofdstad. De reisaanbieders die je graag van dienst zullen zijn, zijn www.worldticket.nl en www.ebookers.nl. Daarnaast staat altijd www.cheaptickets.nl voor je klaar.

Nadelen

-Het is logisch natuurlijk dat het aantal lastminute producten is beperkt.
-Het weer is in het voor- en najaar anders. De temperatuur is lager maar het weer is dan ook wat wisselvalliger.
-Niet alle gelegenheden zijn al open in het voorjaar. Dat geldt ook voor het najaar.
-Hou je van overvolle stranden, drukke bars en stampvolle discotheken, dan moet je echt in het hoogseizoen gaan.

Het boeken van een lastminute

Op de pagina `reisorganisaties` zul je een compleet overzicht aantreffen van nog meer organisaties. Tevens kom je aan de weet hoe je moet boeken.

Toon op kaart
Toon als lijst