Vakantie Brussel

(36)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Gresham Belson Hotel Brussels

Dit hotel ligt op iets meer dan 10 minuten rijden van zowel de luchthaven als het centrum van Brussel. Het beschikt over een fitnesscentrum en gratis WiFi in het hele hotel.

Vanaf € 55,- Alleen hotel

Best Western Premier Park Hotel Brussels

Dit Best Western hotel is gevestigd in een gerenoveerd herenhuis en ligt tegenover het Jubelpark en op 2 minuten lopen van metrostation Merode. Het hotel serveert een volledig Engels ontbijtbuffet.

Vanaf € 72,- Alleen hotel

The Pantone Hotel Brussels

Dit kleurrijke boetiekhotel biedt rustige kamers met gratis Wi Fi in de trendy wijk Sint Gillis in Brussel. De hippe Louizalaan ligt op 5 minuten lopen afstand.

Vanaf € 59,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 10
 • 11
 • 12
 • »

Meer over Vakantie Brussel

Brussel is een stad die heel uitnodigend is. De stad is al vele eeuwen oud, heeft veel in de loop der jaren veel meegemaakt en altijd er weer bovenop gekomen. Brussel is een mooie stad en een sfeervolle stad. Daarom gaan er veel mensen heen. Om de stad te bekijken en om de pure Bourgondische sfeer te proeven. Om al die mensen die dagelijks komen op te vangen, zijn er vele hotels gebouwd. Je kunt op verscheidene manieren naar Brussel gaan, en weer terug natuurlijk. Eén er van is reizen met de trein. Verder kun je naar Brussel toe met de bus. Met je auto is een andere mogelijkheid. Zelfs met het vliegtuig kun je in Brussel komen. Het hotel ga je dan zelf regelen. Een andere optie is dezelfde reis maar dan met een hotel. Hoef je zelf niet de stad af te lopen voor een goed onderkomen. Zo`n hotel regelen doen enkele reisaanbieders voor jou. Wil je weten welke dat zijn, ga dan maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-brussel. Je wordt nu wel héél nieuwsgierig hoe het een en ander in Brussel verloopt. Dan kun je gaan boeken via http://stedentrip.com/stedentrip-brussel.

Treinreis

Binnen enkele uren ben je vanaf onze hoofdstad al in Brussel. Je kunt met de trein gaan op twee manieren. De eerste manier is met de Thalys. Wel moet je van tevoren een plaats reserveren. Dat kan op de website van NSHiSpeed. De tweede manier is reizen met de Internationale Intercity. Wil je een treinticket bestellen, dan kan dat op dezelfde website. Op de grotere treinstations kun je een ticket kopen. Zij moeten dan wel beschikken over een moderne kaartautomaat.

Busreis

Vaak zit er bij een georganiseerde busreis excursies. Dat is fijn want er gaat geen tijd verloren met zoeken. De bus brengt je bij alle bekende facetten van Brussel. De excursies zitten bij de prijs inbegrepen dus je weet waar je aan toe bent. De verblijfskosten kunnen heel verschillend uitpakken. Een en ander is afhankelijk wanneer je gaat. Ook het hotel dat je kiest, speelt een belangrijke rol. Een verblijf in Brussel inclusief twee overnachtingen zal ongeveer 200 euro kosten. Een klein nadeel is dat je niet erg veel bagage kunt meenemen. Natuurlijk heb je deskundige hulp nodig van een reisaanbieder. Die krijg je bij www.effeweg.nl. Een aanbieder die ook hulpvaardig is, is www.gasamen.nl. Daarnaast is er www.vannoodreizen.nl die je erg graag van dienst is.

Autoreis

Je bent in principe snel in Brussel maar je autoreis kan wat langer duren mocht je in één of meerdere files terechtkomen. Daar kun je niks tegen doen. Beschouw het maar als een onderdeeltje van je vakantie. Aan de andere kant heb je wel veel vrijheid met jouw auto. Met het openbaar vervoer in Brussel heb je niks mee te maken. Je pakt de auto en je gaat Brussel bekijken zoals jij het wilt. Kortom, eigen baas met de auto. Ga je met vrienden en vriendinnen, dan heb je ook nog eens een goedkope vakantie.

Vliegreis

Echt snel in Brussel komen doe je met het vliegtuig. Vanaf Schiphol ben je in `no time` in Brussel. Je neemt daar een taxi die je naar het centrum brengt. In het centrum zijn hotels genoeg. Een snelle en veilige manier van reizen. Er zijn reisaanbieders die je willen helpen. Dat is onder andere www.cheaptickets.nl. Ook www.ebookers.nl houdt zich warm aanbevolen en dat geldt natuurlijk ook voor www.wtc.nl.

Combinatie treinreis met een hotel

Een fijne combinatie. Een snelle treinreis, aankomst op het Brussels station, een taxi die je voor je geboekte hoteldeur afzet. Deze combinatie kun je boeken bij onder andere http://brussel.gasamen.nl/treinreizen/.

Combinatie busreis met een hotel

Eenvoudiger en doeltreffender is niet mogelijk. Een busreis waar je heerlijk ontspannen inzit. In Brussel aangekomen zet de buschauffeur je precies voor de hoteldeur af. Na je vakantie komt de chauffeur je ook weer ophalen. Deze combinatie is te boeken bij http://brussel.gasamen.nl/brussel/busreizen/.

Combinatie autoreis met een hotel

Reisaanbieders voor deze fijne combinatie zijn www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Wil je nóg meer reisaanbieders bekijken, ga dan maar eens kijken op stedentrip.com/hotels-brussel. Met de auto naar de Belgische hoofdstad gaan terwijl je weet dat je niet hoeft te zoeken naar een hotel. Dat is toch wel rustgevende gedachte. Het maakt dan ook niet zoveel uit als je in een file komt. Tijdens je verblijf hoef je geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Soms moet je parkeergeld betalen.

Combinatie vliegreis met hotel

Snel naar Brussel. En sneller gaat niet. Op het vliegveld van Brussel aangekomen pak je een taxi. Enkele minuten later zet de taxi je af voor je hotel. Zo snel zal je verblijf in de stad beginnen. Je haalt met deze combinatie het maximale uit je verblijf.

Toon op kaart
Toon als lijst