Lastminute Amsterdam

(82)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Hermitage Amsterdam

Dit hotel biedt een rustige privetuin, gratis WiFi en moderne kamers met een monochrome inrichting en een flatscreentelevisie met kabelkanalen. Hotel Hermitage ligt op slechts 400 meter van metrostation Waterlooplein.

Vanaf € 65,- Alleen hotel

Savoy Hotel Amsterdam

Het Savoy Hotel ligt op 200 meter van de tramhalte Cornelis Troostplein. Het heeft een gezellige bar en gratis WiFi. De kamers beschikken over satelliet tv en een dvd speler.

Vanaf € 68,- Alleen hotel

Hotel Ibis Amsterdam City West

Dit hotel ligt op 3 minuten rijden van de snelweg A10. Hier vandaan kunt u de luchthaven Schiphol en het RAI Congrescentrum in 15 minuten bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid.

Vanaf € 61,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 26
 • 27
 • 28
 • »

Meer over Lastminute Amsterdam

Wat is een lastminute?

Reisorganisaties kopen tickets, vliegtickets, hotelkamers en nog andere soorten pakketreizen. Daar zitten deze organisaties contractueel aan vast. In de praktijk kan het makkelijk gebeuren dat niet alles wordt verkocht. Dus blijven de organisaties met restanten zitten. Dat is voor hen een verliespost. Om toch het verlies te beperken worden allerlei soorten pakketreizen een stuk goedkoper aangeboden. Dat gebeurt net voor de vertrekdatum of net voor een huurperiode. Daar komt dus de term `lastminute` vandaan. Dat houdt in dat mensen wachten met het boeken van hun vakantie. Zij hopen hun reis goedkoper te kunnen krijgen, zij hopen op een lastminute aanbieding. Geïnteresseerden kunnen kijken op verschillende websites van hotels via http://stedentrip.com/hotels-amsterdam. Ook wordt er in vele dagbladen reclame gemaakt over het aanbod van hotels. Verder worden veel lastminute reizen gepresenteerd via radio en televisie.

Wanneer is een lastminute interessant?

Als je niet bent gebonden aan een bepaalde periode. Er zijn weinig lastminutes te boeken in de zomervakantie, met Kerst of in de herfstvakantie. Dan wil namelijk iedereen weg.
Ook de bestemming is belangrijk. Werd verwacht dat een bepaalde bestemming het goed zou doen en het valt toch tegen, dan blijven er vele reizen over. Deze worden dan aangeboden als lastminutes. De prijzen van de soorten lastminutes zijn indicatieprijzen. Hier zijn geen rechten aan te ontlenen!

En wanneer niet interessant?

Als je schoolgaande kinderen hebt ben je al snel gebonden aan het hoogseizoen. Dat geldt ook voor de Kerstvakantie, voorjaarsvakantie en herfstvakantie. Dan zijn er weinig lastminute reizen. Ook de keuze is niet zo groot.

Soorten lastminute

Een autovakantie met hotel is een mogelijkheid. Vanaf twee dagen kun je al terecht in Amsterdam. Je verblijft in een goed hotel en vandaar uit ga je de stad leren kennen. Met je auto heb je de vrijheid en dat is wel zo makkelijk. Per persoon gaat je dat rond de 100 euro kosten. Ga je met iemand mee en je slaapt op dezelfde kamer, dan ben je stukken goedkoper uit. Je betaalt dan rond de 50 euro. Een aanbieder voor een autovakantie met een hotel is www.kras.nl. Een andere aanbieder voor deze mogelijkheid is www.arke.nl.
Een treinvakantie met hotel is ook een prima optie hoor. En dat kan al vanaf twee dagen. Je komt aan op één van de vier stations. Dat kan zijn op het Centraal Stations, Amsterdam WTC, Amsterdam Amstel en Amsterdam Sloterdijk. Vandaar uit neem je een taxi, tram of bus die je naar je afgesproken hotel brengt. Je bent voor twee dagen per persoon rond de 150 euro kwijt. Deel je je hotelkamer dan ben je 50 euro goedkoper uit per persoon. Een aanbieder is www.gasamen.nl.
Een busvakantie met hotel. En dat kan al vanaf twee dagen. Je vertrekt meestal vanaf een centraal punt in je gemeente. Dan gaat je busreis beginnen en je bent behoorlijk snel in Amsterdam. De bus zet je voor je hotel af. Voor een verblijf van tenminste twee dagen ben je ongeveer 150 euro kwijt. Gaat je partner mee, dan ben je in een hotel stukken goedkoper uit. Kan zomaar 50 euro schelen. Zoek je een reisorganisatie voor een busvakantie, kijk dan eens op www.gasamen.nl. Een andere aanbieder voor een busvakantie is www.kras.nl. Ook www.vertrekpunt.nl bied je een busvakantie aan. En www.dejongintra.nl is eveneens van de partij.

Hoe kom je aan een lastminute reis?

Heel eenvoudig. Voor een autovakantie met hotel kun je op de website kijken van www.arke.nl of op www.kras.nl. Ook www.booking.com is een mogelijkheid.
Een lastminute treinvakantie met hotel kun je boeken via www.hotelspecials.nl. Een andere mogelijkheid is via www.gasamen.nl. www.booking.com staat voor je klaar. Voor een lastminute busvakantie met hotel kun je kijken naar het aanbod op www.gasamen.nl. Je kunt ook zeker terecht bij www.kras.nl. Andere mogelijkheden zijn www.booking.com en bij www.dejongintra.nl www.gasamen.nl

Boeken

Natuurlijk is er nog veel meer aanbod. Op de pagina `reisorganisaties` tref je een compleet overzicht aan van reisaanbieders die je een verblijf in Amsterdam aanbieden.

Toon op kaart
Toon als lijst