Vakantie Amsterdam

(82)
Sorteer op:
 • Best beoordeeld
 • Sterren
 • Prijs

Hotel Hermitage Amsterdam

Dit hotel biedt een rustige privetuin, gratis WiFi en moderne kamers met een monochrome inrichting en een flatscreentelevisie met kabelkanalen. Hotel Hermitage ligt op slechts 400 meter van metrostation Waterlooplein.

Vanaf € 65,- Alleen hotel

Savoy Hotel Amsterdam

Het Savoy Hotel ligt op 200 meter van de tramhalte Cornelis Troostplein. Het heeft een gezellige bar en gratis WiFi. De kamers beschikken over satelliet tv en een dvd speler.

Vanaf € 68,- Alleen hotel

Hotel Ibis Amsterdam City West

Dit hotel ligt op 3 minuten rijden van de snelweg A10. Hier vandaan kunt u de luchthaven Schiphol en het RAI Congrescentrum in 15 minuten bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid.

Vanaf € 61,- Alleen hotel
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 26
 • 27
 • 28
 • »

Meer over Vakantie Amsterdam

Je kunt op diverse manieren naar Amsterdam toe. Deze vervoermogelijkheden kun je combineren met een hotel. Je kunt met de trein naar de hoofdstad, met je eigen auto en met de bus. De afstand is mede bepalend voor de prijs. Woon je bijvoorbeeld in het uiterste zuiden of noorden, dan zal de prijs hoger uitvallen dan wanneer je een stuk dichterbij woont. Ook de hotelkeuze is medebepalend. Hoe meer sterren, hoe duurder je vakantie zal uitpakken.
Er zijn ook pakketten op de vakantiemarkt. Een treinreis met hotel, een busreis met hotel en een autoreis met hotel. Keuze genoeg dus voor een voortreffelijke vakantie in de hoofdstad. Wil je eerst alle reisorganisaties bekijken ga dan naar http://stedentrip.com/reisorganisaties-amsterdam. Wil je een stedentrip naar Amsterdam boeken, ga dan eerst naar http://stedentrip.com/stedentrip-amsterdam.

Treinreis

Je kunt in vele plaatsen in ons land de trein instappen. Ook kan het zijn dat je één of meerdere keren moet overstappen.
Je kunt een enkele reis nemen. Dan kun je niet dezelfde dag terug maar wel het meest geschikt als je langer vakantie gaat vieren in Amsterdam. Je kunt een retour nemen. Geldig van 00:00 uur tot de volgende dag 04:00 uur.
Dan heb je nog een weekendretour. Geldig vanaf vrijdagavond 19:00 uur tot en met maandagmorgen 04:00 uur.
Je kunt een treinkaartje kopen via een kaartautomaat en dat kan 24 uur per dag. Ook bij de NS-servicebalie kun je terecht. In de trein zelf kun je nooit een kaartje kopen.

Busreis

Er zijn veel touringcarbedrijven die je naar onze hoofdstad willen brengen. Meestal is het voor één dagje uit. Je kunt vaak in je woonplaats opstappen. De prijs van zo`n busreis is laag dus een hele goede optie. Niet geschikt als je langer in Amsterdam wilt blijven. Een touringcarbedrijf is Spandon Tours en wil je informatie hierover ga dan naar www.spandon.nl. Een ander busbedrijf is VIPBus en om daar inlichtingen te krijgen moet je naar www.VIPBus.nl. gaan.

Autoreis

Het voordeel van een auto is dat je heen én terug kunt wanneer jij dat wilt. Ga je voor één dag dan zul je een parkeerplaats moeten zoeken. Op de eerste plaats zijn er, zeker in het centrum, weinig parkeerplaatsen. Heb je er eentje gevonden dan betaal je ongeveer 5 euro per uur. Een optie is om de auto buiten het centrum te parkeren maar dan nog betaal je ruim 2 euro per uur. Een parkeergarage is wel veiliger dan gewoon op straat. Je betaalt voor een uurtje ongeveer 5 euro en dan moet je nog naar het centrum toe met het openbaar vervoer.

Combinatie treinreis met hotel

Met deze combinatie heb je de treinreis én hotel in één geboekt. En dat is goed bekeken want dan hoef je bij aankomst niet eerst een hotel te zoeken. Deze combinatie kun je ondermeer boeken bij http://amsterdam.gasamen.nl/treinreizen/.

Combinatie busreis met hotel

Ook ideaal hoor! De bus brengt je niet alleen naar Amsterdam maar zet je ook nog eens voor de deur van je hotel af. Niks zoeken, geen ergernis maar meteen genieten. Een prima optie, een prima keuze! Boeken bij ondermeer http://amsterdam.gasamen.nl.

Combinatie autoreis met hotel

Wil je tijdens je vakantie in Amsterdam een dagje weg dan is een eigen auto wel erg gemakkelijk. Je hoeft geen auto te huren en je bent niet afhankelijk van het drukke openbaar vervoer.
Soms kun je je auto parkeren bij het hotel en vaak moet je daarvoor betalen. Kun je niet parkeren bij je hotel dan moet je een parkeergarage of iets dergelijks opzoeken. Informeer dus altijd bij je hotelkeuze hoe het zit met de autostalling. Voor het juiste adres moet je bij www.dejongintra.nl zijn. Een andere prima aanbieder is www.kras.nl maar er zijn er nog veel meer. Ga maar eens naar stedentrip.com/hotels-amsterdam.

Toon op kaart
Toon als lijst