Lastminute Athene

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Plaka

Dit prachtige hotel heeft een ideale centrale locatie om Athene te verkennen. Als u wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, kunt u op het dakterras heerlijk ...

Vanaf € 257,- Vlucht + Hotel

Fresh

Zeer trendy en stijlvol stadshotel in het hart van Athene! Geniet hier van het comfort en de vele faciliteiten die uw stedentrip completeren.

Vanaf € 279,- Vlucht + Hotel

Acropolis Hill

Dit mooie design hotel heeft haar deuren geopend in oktober 2010. Het ligt op loopafstand van de bekende wijk Plaka met haar vele smalle straatjes en restaurants. ...

Vanaf € 254,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 55,-

Meer info
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Lastminute Athene

Wat zijn nu de voordelen van een lastminute reis?

In Athene wordt het warm tot zeer warm in de zomer. Daarom gaan veel mensen in het voorjaar of in het najaar. De meeste lastminute reizen zijn in die twee perioden. Dan is de temperatuur een stuk aangenamer dan hartje zomer.
Natuurlijk speelt de prijs de voornaamste rol. De meeste lastminute reizen zijn de helft goedkoper dan de oorspronkelijke prijs. Ook de drukte speelt een rol. Vooral oudere mensen vinden het aangenamer als het minder druk is. Voor de jongeren is dat minder het geval.

Hoe kom je aan een lastminute naar Athene?

Bus met hotel. Kijk maar eens op de website van www.kras.nl. Een andere is www.booking.com. Nog een is www.dejongintra.nl en je kunt kijken op de website van www.gasamen.nl.
Trein met hotel. Kijk gerust eens bij ondermeer www.booking.com, bij www.gasamen.nl en bij www.hotelspecials.nl
Vliegtuig met hotel. Op de website van www.wtc.nl. Ook op de sites van www.cheaptickets.nl en van www.ebookers.nl
Auto met hotel. Kijk op de website van www.kras.nl, op de site van www.arke.nl en op de website van www.booking.com.

De nadelen op een rijtje

Het kan zijn dat er voor jouw bestemming geen lastminute is. Dan ben je genoodzaakt een andere bestemming te kiezen.
Heb je schoolgaande kinderen, dan ben je bijna verplicht om in het hoogseizoen te gaan. Nadeel is dat er dan weinig lastminute reizen worden aangeboden.
Het kan zijn dat op je bestemming in het voorjaar nog niet alles open is. Ook bestaat de mogelijkheid dat in het naseizoen sommige gelegenheden al zijn gesloten.
In het voor- en najaar kun je ander weer aantreffen dan je had verwacht.

Hoe komt een lastminute tot stand?

Reisorganisaties kopen diverse vakantiepakketten in. Natuurlijk is het de bedoeling dat al die pakketten worden verkocht. Soms gebeurt het dat een land of stad minder populair blijkt dan aangenomen. Het resultaat is dat reisaanbieders met onverkochte vakantiepakketten blijven zitten. Zouden zij die niet aan de man kunnen brengen, dan hebben zij een verliespost. Om toch iets te `vangen` verlagen zij de prijzen in de hoop dat zij toch nog worden gekocht. En dat gebeurt dan ook wel maar tegen een flink lagere prijs. Een strop dus voor hen, een financieel voordeel voor de consument.

Waar kun je nu kijken of er lastminute reizen in de aanbieding zijn?

Je kunt kijken op websites van diverse vakantieaanbieders. Dan zie je al snel wat jouw mogelijkheden zijn. De aanbieders maken voor hun lastminute aanbiedingen gebruik van radio, televisie en adverteren in de dagbladen.

Soorten lastminute reizen naar Athene

Een vliegvakantie met hotel is uiteraard de meest geliefde mogelijkheid. Je vertrekt vanaf Schiphol en ruim drie uurtjes later ben je al geland op het vliegveld. Je neemt vervolgens een taxi en binnen een half uur ben je al in je geboekte hotel. De goedkoopste retourticket zonder hotel kost ongeveer 110 euro per persoon. Dit is een rechtstreekse vlucht. Voor een vlucht met tussenlanding of meerdere tussenlandingen betaal je ongeveer 400 euro.
Aanbieders voor deze vliegreis zijn www.wtc.nl, www.cheaptickets.nl en www.ebookers.nl.

Een busvakantie met hotel is ook zeker geen verkeerde optie. Onderweg is het genieten van het schitterende landschap. In de avond zit je in een fijn hotel. In Athene aangekomen zet de bus je af voor de hoteldeur. De reisaanbieders voor deze mogelijkheid zijn www.vertrekpunt.nl en www.kras.nl. Ook www.gasamen.nl en www.dejongintra.nl bieden je deze busreis met hotel aan.

Een treinreis met hotel is een goede en snelle manier om in Athene te komen. Je hebt geen last van verkeersopstoppingen. In de trein kun je prima slapen, eten en drinken. Kortom, helemaal niks mis mee! Je kunt boeken bij www.cityzapper.nl, www.gasamen.nl en www.dejongintra.nl.

Een autovakantie met hotel. En wat zul je veel zien onderweg! Natuurlijk ga je met meerdere personen. Gezelliger en ook nog eens stukken voordeliger, wat wil je nog meer…een reisaanbieders voor deze avontuurlijke tocht is www.kras.nl. Ook is er www.arke.nl voor jou.

Het boeken

Het aanbod is groter, dat is logisch. Ga maar eens naar de pagina `reisaanbieders`. Daar vind je een compleet overzicht hierover. Alle reisaanbieders wensen je een prima verblijf toe in Athene.

Toon op kaart
Toon als lijst