Vakantie Athene

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Plaka

Dit prachtige hotel heeft een ideale centrale locatie om Athene te verkennen. Als u wilt ontsnappen aan de drukte van de stad, kunt u op het dakterras heerlijk ...

Vanaf € 257,- Vlucht + Hotel

Fresh

Zeer trendy en stijlvol stadshotel in het hart van Athene! Geniet hier van het comfort en de vele faciliteiten die uw stedentrip completeren.

Vanaf € 279,- Vlucht + Hotel

Acropolis Hill

Dit mooie design hotel heeft haar deuren geopend in oktober 2010. Het ligt op loopafstand van de bekende wijk Plaka met haar vele smalle straatjes en restaurants. ...

Vanaf € 254,- Vlucht + Hotel

Alleen hotel vanaf € 55,-

Meer info
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Vakantie Athene

Een vakantie naar Athene. Een verrassende keuze…nee hoor, zeker niet. Er zijn weinig steden in Europa die zo compleet zijn als deze stad. De stad is al erg oud. Daarvan is, gelukkig, veel van bewaard gebleven. Aan de andere kant is het een supermoderne stad. Oud en nieuw komen bij elkaar en deze interessante mix is voor veel mensen dé aanleiding om deze stad eens te bezoeken. Je kunt naar de stad reizen met je auto, met een georganiseerde busreis, met de trein en, hoe kan het ook anders, met het vliegtuig.

Je kunt je vakantie naar en in Athene net zo duur maken als je wilt. Het meest aangename is om een totaalpakket te nemen. Alles onder één noemer dus elk vervoermiddel met hotel. Je hebt gekozen voor Athene en er zijn verscheidene reisorganisaties die je willen helpen. Ga daarom eerst maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-athene. Heb je besloten te boeken, dan ga je naar http://stedentrip.com/stedentrip-athene.

Autoreis

Een autoreis naar Athene betekent dat je vele dagen voor de heen- en terugreis moet uittrekken. Daarnaast wil je graag een week of misschien wel twee weken in de stad verblijven. In totaal kom je dan uit op een maand. Je kunt kiezen om alleen in de nacht te rijden. Schiet lekker op want dan zijn er geen files. In de ochtend ga je naar een camping of je neemt een goedkoop dorpshotel. Deze vakantie wordt uiteraard een stuk prettiger als er nog meer mensen meegaan, ook financieel gezien. Met je auto blijf je van alles en iedereen onafhankelijk.

Treinreis

Er zijn diverse treinroutes. De reisduur vanaf Nederland naar de Griekse hoofdstad zal rond de 60 uren liggen. Dat valt op zich wel mee. Een treinreis is lekker relaxed want je hoeft niet op het verkeer te letten. Daarnaast kun je fijn pitten in je slaapcoupé. Een treinreis is geen aanslag op je portemonnee. Een nadeeltje kan zijn dat de pascontrôle wat tijd in beslag neemt. Ga eens kijken naar je mogelijkheden op de website van NSHiSpeed.

Busreis

Je gaat met een georganiseerde busreis. Dat houdt in dat alles pico bello is geregeld. Niet alleen de hotels onderweg maar ook jouw hotel in Athene. In de meeste gevallen zijn er diverse excursies bij de totale prijs inbegrepen. Je krijgt dan in vrij korte tijd veel te zien en, er gaat geen kostbare tijd verloren aan zaken die er niet toe doen. Natuurlijk heb je ook ruimschoots de tijd om op eigen houtje de stad te gaan verkennen. Je kunt echter niet te veel bagage meenemen in de bus. Enkele reisorganisaties die je naar Athene willen brengen, en terugbrengen naar Nederland zijn www.effeweg.nl en www.vannoodreizen.nl. Ook www.gasamen.nl hoort bij de aanbieders.

Vliegreis

Snel, veilig, betrouwbaar en goedkoop, dat is een vliegreis naar Athene. Je vertrek is gepland vanaf Schiphol. Ruim drie uur later ben je al op het vliegveld van de stad. Met een vliegreis hoef je nergens naar om te kijken en dat is wel zo prettig. Zo zijn er reisorganisaties op de vakantiemarkt die je graag willen helpen zoals www.ebookers.nl. Een andere organisatie is www.wtc.nl en www.cheaptickets.nl is ook van de partij.

Combinatie autoreis met hotel

Een eind rijden maar wel je volledige vrijheid. Je hotel in Athene is gereserveerd dus daar heb je geen omkijken naar. Onderweg kun je overnachten op een camping of in een hotel. Er zijn diverse reisaanbieders voor dit soort reis zoals www.dejongintra.nl en www.kras.nl. Natuurlijk zijn er nog meer, kijk maar eens op http://stedentrip.com/hotels-athene.

Combinatie busreis met hotel

Je hoeft je hotel niet op te zoeken want je wordt voor de deur afgezet. Een ideale combinatie dus en deze kun je boeken bij ondermeer http://athene.gasamen.nl.

Combinatie treinreis met hotel

Het hotel is al geregeld, makkelijk hoor! Je komt in Athene aan, je neemt een taxi en die brengt je naar je hotel. Dus deze combinatie boeken bij http://athene.gasamen.nl.

Combinatie vliegreis met hotel

Je bent vanaf Schiphol in enkele uren in Athene. Op het vliegveld vind je beslist wel een taxi. Deze brengt je naar je hotel. Deze combinatie is echt geweldig!

Toon op kaart
Toon als lijst