Reisgidsen Athene

Meer over Reisgidsen Athene

Een reisgids is noodzakelijk wil je goed voorbereid op vakantie gaan. Een goede reisgids bevat daarom veel informatie over de bestemming van de reis, in dit geval Athene. Er staan een of meer plattegronden in. Nuttige informatie, tips over uitgaan en bijzondere bezienswaardigheden. En natuurlijk veel kleurenfoto`s. De ene reisgids is nog mooier dan de andere, de ene nog duurder dan de andere. Er is bijna oneindig veel keus. Er zijn enkele reisgidsen op de markt die over Athene gaan. De allerbeste reisgidsen worden hier in het kort beschreven.

Merian live reisgids Athene is een klein maar erg handig reisgidsje. Of je nu met een georganiseerde vakantie meegaat of je gaat alleen, je vindt er alle nodige praktische informatie in. En voor de prijs hoef je het niet te laten! Nog geen 10 eurootjes Dit boekje over Athene moet je hebben dus bestel snel.

Voor de echte toerist is er een stadsplattegrond met index te koop voor maar 7,90 euro. Bijna te geef en ook nog eens geplastificeerd. Ook te bestellen bij uw reisgidsenspecialist De Zwerver. Doen hoor…het is een erg makkelijk te hanteren plattegrondje.

De reisgids Athene van Thomas Cook is een geweldige reisgids. Mooie kleurenfoto`s en kaarten. De achtergrondbeschrijvingen zijn erg uitgebreid. Om echt in de vakantiestemming te komen! Maar liefst ruim 350 foto`s. Al met al een prachtige reisgids voor nog geen 28 euro. Een aanrader. Bestellen is heel simpel via De Zwerver.

Reisgids over Athene en ook over de Pelonnesus kost maar 33 euro. De zeer informatieve gids heeft ruim 500 bladzijden. Extra bestemd voor de toerist die van de oudheid van Athene wil genieten. Niet alleen de bekende maar ook de onbekende zaken worden in dit boek uitgebreid behandeld. Dit schitterende boek is te bestellen bij reisboekwinkel De Zwerver via De Zwerver.

Lonely Planet Guide heeft een reisgids over Athene. Het sterke van deze uitgeverij is dat de schrijver er zelf is geweest en zo zijn bevindingen heeft vastgelegd. De reisgids over Athene is te bestellen via De Zwerver. Het is in het engels geschreven dus je leert ook meteen de engelse taal. Prijs is 11,90 euro.

Capitool Reisgidsen heeft een prachtige reisgids uitgebracht over Griekenland met Athene in het bijzonder. De gids behandelt musea en het berggebied. Ook oude kloosters worden besproken evenals de oude archeologie. De gids telt 352 pagina`s en kost slechts 26,90 euro. Te bestellen via De Zwerver.

Bij Bol.com is ook een prima reisgids te koop. Alle coördinaten bij alle hoogtepunten staan erbij vermeld. Dat is gemakkelijk! Alle hoogtepunten staan ook nog eens in het blauw aangegeven dus niet te missen. En voor dat geld, nog geen 20 euro, hoef je het niet te laten. Eenvoudig te bestellen via www.Bol.com.