Lastminute Munchen

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Comfort Hotel Munchen Ost

Het Comfort Hotel Munchen Ost ligt op 3 km van het beurscentrum ICM en op 12 minuten met de trein van het centrum van Munchen. Dit 3 sterrenhotel beschikt over moderne kamers met gratis WiFi.

Vanaf € 77,- Alleen hotel

Leonardo Hotel Munchen City West

Dit 4 sterrenhotel ligt in de wijk Sendling en biedt goede vervoersverbindingen per weg en spoor naar het centrum van Munchen. U kunt gebruikmaken van de spa met Finse sauna, Turks stoombad en fitnessruimte.

Vanaf € 62,- Alleen hotel

Leonardo Boutique Savoy Hotel Munich

Het Leonardo Boutique Savoy Hotel Munich met 4 sterren ligt in de wijk Schwabing van Munchen. Het heeft moderne kamers, een stijlvolle ontbijtzaal en een eigen Thais restaurant. Het metrostation Odeonplatz ligt 600 meter verderop.

Vanaf € 71,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Lastminute Munchen

Voor wie is een lastminute WEL van toepassing?

-Ben je niet aan een bepaalde periode gebonden wat de vakantie betreft, dan is een lastminute voor jou geschikt.
-Hou je niet van drukte op de stranden, hou je niet van drukte in musea en bij bezienswaardigheden, dan is voor deze situaties een lastminute geschikt voor jou.
-Hou je van restaurants, bars, kroegen en andere uitgaansgelegenheden waar je in alle rust kunt genieten, ook dan is een lastminute voor je weggelegd.
-Wil je goedkoop met vakantie en het tijdstip maakt je niet uit, dan zit je goed met zo`n lastminute.
-Hou je van de natuur, dan probeer maar een lastminute te krijgen. In het voorjaar gaat de natuur in volle bloei. In de lente zijn er landen, streken of plaatsen waar de herfst bijzonder mooi is.

Voor wie is een lastminute minder geschikt of niet van toepassing?

-Het aanbod is beperkt. Het kan zijn dat je bestemming er niet bij is waar je graag naar toe wilt.
-Een gezin met jonge schoolgaande kinderen is gebonden aan het hoogseizoen. De kans dat zo`n gezin in aanmerking zal komen voor een lastminute is behoorlijk klein.
-Wil je zien en gezien worden op overvolle stranden, dan is een lastminute niet erg geschikt voor je. De meeste lastminutes zijn in het najaar maar ook wel in het voorjaar. Dan is het op de stranden nog niet zo druk.
-Je wilt in het hoogseizoen omdat er dan volop drukte is, en daar hou je van. Een lastminute is dan minder voor je geschikt.
-In het voorjaar zijn alle gelegenheden om te feesten nog niet allemaal open. In het najaar kunnen er al gelegenheden zijn gesloten. Ook hier is een lastminute niet voor jou van toepassing.

Wat is een lastminute?

Een lastminute is een bekend begrip in de reiswereld. Een reisaanbieder koopt diverse vakantieproducten met de bedoeling deze allemaal te verkopen. Dan heeft deze aanbieder maximale winst. Dat is goed voor het voortbestaan van de aanbieder. Er wordt door een reisaanbieder producten ingekocht voor, op dat moment, populaire bestemmingen. Net voordat het hoogseizoen begint gebeurt er iets in een land. Dat kan een economische gebeurtenis zijn of iets op politiek gebied. Dat kan de consumenten afschrikken. Zij besluiten ergens anders heen te gaan. De reisaanbieder blijft met zijn producten zitten wat dat land betreft. Dat kan resulteren in verlies en dat kan nooit de bedoeling zijn. Om toch het verlies te beperken probeert de aanbieder de producten te verkopen maar dan tegen een flink lagere prijs. En nu maar hopen dat de consumenten wel die producten wil kopen. Als je je niet laat afschrikken door gebeurtenissen in dat land, dan heb je dus een hele goedkope vakantie.

Welke soorten lastminute reizen zijn er naar München?

Er zijn lastminute reizen naar München en deze kun je doen met de bus, met de trein, met je auto en met het vliegtuig.

Lastminute reis met de bus

Een prima keuze! Je laat je rijden en dat alleen al doet je goed. Nog een voordeel met de bus is dat je voor je hotel wordt afgezet. Na je verblijf in München word je daar ook weer opgehaald. Met de bus is bijzonder populair en er zijn reisaanbieders die deze lastminute wel voor je willen regelen. Een zo`n topaanbieder is www.vertrekpunt.nl. Ook www.dejongintra.nl zal er alles aan doen om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En wat te denken van www.gasamen.nl en www.kras.nl want dat zijn ook vaklui natuurlijk.

Lastminute reis met de trein

Je bent snel in Beieren, in München. Een treinreis is gewoonweg erg relaxed. Je kunt helemaal je eigen gang gaan. Eten, drinken en slapen kan allemaal aan boord. www.gasamen.nl wil je graag ter zijde staan.

Lastminute reis met de auto

Succes is gegarandeerd met www.arke.nl en met www.kras.nl. Zij zorgen voor een heerlijke verdiende vakantie. Je hotel is op de hoogte van je komst, en dat maak de autorit nóg fijner. Met je auto heb je de totale vrijheid. Met niks en niemand iets te maken, ook niet met het openbaar vervoer in München.

Lastminute reis met het vliegtuig

Op deze manier ben je supersnel in München. Je verspilt dus weinig tijd en die tijd kun je wel beter gebruiken. Voor een heerlijke lastminute reis naar München staat ondermeer www.cheaptickets.nl voor je klaar. Dat geldt uiteraard ook voor www.ebookers.nl. Een andere topper is www.wtc.nl.

Zijn er wel aanbiedingen naar München?

Dat kun je op verscheidene manieren te weten te komen. Allereerst moet je maar eens gaan kijken op de websites van de reisaanbieders. Een andere manier is om regelmatig de grotere dagbladen te bekijken. Ook op radio en televisie wordt vaak reclame gemaakt.

Je hebt het gevonden maar hoe gaat dan het boeken?

Het boeken van je favoriete lastminute is erg eenvoudig. Je moet naar de pagina `reisaanbieders` gaan. Daar tref je een compleet overzicht aan. Je kunt dan alle informatie krijgen die je wilt en ook wordt uitgelegd hoe simpel je kunt boeken. Een prima vakantie toegewenst in München!

Toon op kaart
Toon als lijst