Reisgidsen Munchen

Meer over Reisgidsen Munchen

Er zijn, zeker in het Nederlands, maar weinig reisgidsen te vinden die uitsluitend over München gaan. In de meeste gevallen moet München het doen met een hoofdstuk in een boek over Beieren of zelfs over heel Duitsland. Aardig, maar bij lange na niet volledig, zijn de gratis gidsjes die je op het internet vindt.

ANWB Extra München
Een kleine reisgids uit een serie compacte reisgidsen van de ANWB. In het boekje vind je redelijk actuele informatie over bezienswaardigheden, horecagelegenheden, winkelen en uitgaan in München. In het boekje staan ook vijf routes door München beschreven.

Wat & Hoe Reisgids München
Een uitgave van Cosmox. Het boekje is een onderdeel van een populaire serie boeken over 45 verschillende bestemmingen. Een handig, klein formaat en heel praktisch voorzien van een ringband. Verschijningsjaar: 2009.

Actuele reisgids München
Een klein, maar fijn gidsje dat een overzicht geeft van de belangrijkste bezienswaardigheden in München. Gratis te downloaden van www.stedentrippers.nl/munchen/actuele_reisgids.html.

Munich, Bavaria & The Black Forest
Uitgave van Lonely Planet. De derde editie van deze gids, uitgegeven in 2008 en dus redelijk actueel. In het boek is een hoofdstuk gewijd aan de stad München. Het volledige boek telt 360 pagina’s en bevat meer dan veertig kaartjes. In het Engels.

Eyewitness Travel Guide: Munich and the Bavarian Alps
In deze reisgids wordt München uitgebreid beschreven. Het boek is geïllustreerd met talloze kaartjes, plattegronden en tekeningen. Ook vind je in dit gidsje een aantal beschrijvingen van thematische wandelingen. In het Engels.

Instant Munich
Gidsje met adressen, telefoonnummers en andere gegevens van onder andere hotels, restaurants, openbaar vervoer en bezienswaardigheden in München. Gratis te downloaden op www.inyourpocket.com. In het Engels.