Vakantie Munchen

(12)
Sorteer op:
  • Best beoordeeld
  • Sterren
  • Prijs

Comfort Hotel Munchen Ost

Het Comfort Hotel Munchen Ost ligt op 3 km van het beurscentrum ICM en op 12 minuten met de trein van het centrum van Munchen. Dit 3 sterrenhotel beschikt over moderne kamers met gratis WiFi.

Vanaf € 77,- Alleen hotel

Leonardo Hotel Munchen City West

Dit 4 sterrenhotel ligt in de wijk Sendling en biedt goede vervoersverbindingen per weg en spoor naar het centrum van Munchen. U kunt gebruikmaken van de spa met Finse sauna, Turks stoombad en fitnessruimte.

Vanaf € 62,- Alleen hotel

Leonardo Boutique Savoy Hotel Munich

Het Leonardo Boutique Savoy Hotel Munich met 4 sterren ligt in de wijk Schwabing van Munchen. Het heeft moderne kamers, een stijlvolle ontbijtzaal en een eigen Thais restaurant. Het metrostation Odeonplatz ligt 600 meter verderop.

Vanaf € 71,- Alleen hotel
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

Meer over Vakantie Munchen

München is de derde grootste stad van Duitsland. Er wonen ongeveer 1,3 miljoen mensen. De stad ligt in het zuiden van het land, in de deelstaat Beieren. München staat vooral bekend als bierstad. Iedereen heeft wel eens gehoord van de bierfeesten die in oktober beginnen. De feestvierders komen uit heel Europa om zich onbezorgd te vermaken. Natuurlijk heeft een stad als München nog veel meer te bieden. De stad heeft een rijk verleden achter zich. Gelukkig is veel hiervan bewaard gebleven. Daarom heeft de stad bijzondere bezienswaardigheden en vele musea. Het weer wordt voor een groot deel bepaald door de Alpen en rivier de Donau. De stad ligt precies in de overgangszone wat betreft een droog continentaal klimaat en een vochtige Atlantische klimaat. Het resultaat is dat het in de zomer flink warm kan worden. Een temperatuur boven de 30 graden is geen uitzondering. Midden in de winter kan het aardig vriezen. Dat komt mede omdat de stad ruim 500 meter boven het NAP ligt. München hoort bij een van de welvarendste steden van Duitsland. De stad is economisch sterk en daardoor is de werkeloosheid in de stad erg laag. De stad is bijzonder bekend bij de toeristen. De meesten gaan naar de stad met eigen vervoer. Daarnaast is de busreis erg populair.

Met de trein is ook een prima keuze, en dat geldt natuurlijk ook voor het vliegtuig. In de stad aangekomen moet je nog wel voor onderdak zorgen. As je slim bent, dan laat je dat onderdak verzorgen door reisaanbieders die verstand van zaken hebben. Ga maar eens kijken op http://stedentrip.com/reisorganisaties-munchen. Je raakt daarna wel erg enthousiast over deze heerlijke Duitse stad. Je wilt dan ook zo snel mogelijk boeken. Dat kan. Ga naar http://stedentrip.com/stedentrip-munchen. Veel plezier in München!

Busreis

Deskundigen staan voor je klaar. Dat is bijvoorbeeld www.effeweg.nl. Een andere deskundige is www.vannoodreizen.nl. www.gasamen.nl is ook een vakman wat busreizen betreft. Een zorgeloze vakantie begint al bij het instappen. Onderweg zul je je zeker niet vervelen. Daarom verloopt de busreis sneller dan je denkt. In de stad nog wel een hotel regelen.

Autoreis

Natuurlijk wil je aanspraak en gezelligheid hebben onderweg. Je neemt enkele vrienden en vriendinnen mee en je gaat met een goed gevoel richting München. In de stad gekomen moet je nog wel even een hotel opzoeken. Met je auto heb je veel mogelijkheden. Niet alleen in de stad maar ook daarbuiten.

Treinreis

Comfortabel reizen doe je met de trein. Snel reizen doe je ook met de trein. Voordelig reizen doe je ook met dit vervoermiddel. Je komt aan op het Hauptbahnhof. Je neemt een taxi of je gaat met het openbaar vervoer naar het centrum van München. Hotels zijn daar genoeg. Wil je eerst informatie inwinnen, ga dan eens kijken op de website van NSHispeed.

Vliegtuig

Reisaanbieders op vliegtuiggebied zijn www.cheaptickets.nl, www.ebookers.nl en www.wtc.nl. Met het vliegtuig is veruit de snelste manier om van Amsterdam in München te komen. En dat niet alleen, vliegen is hartstikke leuk om te doen! Vergeet niet een hotel op te zoeken.

Combinatie van een autoreis met een geboekt hotel

Een doordachte combinatie. Je gaat op weg naar München. Je weet dat je geen gedoe hebt met een hotel zoeken. Jouw hotel is immers al geboekt. En natuurlijk staan hier reisaanbieders voor je klaar. Dat zijn onder andere www.kras.nl en www.dejongintra.nl. Wil je nog meer reisaanbieders eens bekijken? Ga maar naar stedentrip.com/hotels-munchen.

Combinatie van een busreis met een geboekt hotel

Een erg populaire combinatie! En steeds meer toeristen kiezen hiervoor. Zij kiezen voor een gezellige busreis. In de stad word je afgezet bij je gereserveerde hotel. Na je verblijf word je daar ook weer opgehaald. Makkelijker kan niet. Dus snel boeken voor deze combinatie en dat doe je via http://munchen.gasamen.nl.

Combinatie van een treinreis met een geboekt hotel

Boeken van deze voortreffelijke combinatie gaat via http://munchen.gasamen.nl/treinreizen/. Zorgeloos, snel, veilig en voordelig. Zo kun je deze combinatie het beste beschrijven. Je hotel weet dat je er aankomt.

Combinatie van een vliegreis met een geboekt hotel

Met een vliegfeest, zo begint je vakantie naar München. En dat geldt ook voor de terugreis. Niks geen gezoek en geregel van een hotel. Dat is al voor je gedaan!

Toon op kaart
Toon als lijst