Treinreis Munchen

Meer over Treinreis Munchen

Snel en comfortabel naar München reizen? Als je met de trein gaat, reis je terwijl je slaapt. Je stapt ’s avonds in de trein, slaapt het grootste deel van de reis en stapt ’s morgens uitgerust uit op München Hauptbahnhof. Als de trein de grens passeert, draai jij je nog eens lekker om, want de slaapwagencontroleur bewaart je paspoort en je tickets en handelt alle douanebeslommeringen voor je af.

Met de CityNightLine/EuroNight ben je, afhankelijk van de plaats waar je in Nederland opstapt, ongeveer tien uur onderweg naar München. Je kunt in het loungerijtuig terecht voor een drankje, een snack, een lichte maaltijd of het ontbijt. Overigens mag nergens in de trein gerookt worden.

Afhankelijk van je behoefte aan luxe en privacy én je budget, kun je voor je reis verschillende soorten plaatsen reserveren.

Slaapstoelen zijn het goedkoopst. De gerieflijke relaxfauteuils zijn naar achteren verstelbaar. Elke stoel heeft een eigen leeslamp, en als je daarom vraagt, kun je een deken krijgen. Je kunt gebruik maken van de toiletten en wasruimtes op de gang.

Ligrijtuigen zijn er voor vier of voor zes personen. De gemakkelijke banken zijn in een handomdraai te veranderen in ligbanken met lakens, dekens en kussens. Je kunt de toiletten en de wasruimtes op de gang gebruiken.

Je kunt een slaaprijtuig reserveren voor één persoon, voor twee personen of voor vier personen. In een slaaprijtuig heb je je eigen wastafel met warm en koud water, een bed en een plek om te zitten. Op de gang zijn douches en toiletten. Er zijn zelfs compartimenten met een eigen douche en een eigen wc.

Voor vrouwen is er bovendien de mogelijkheid om een plek te reserveren in een speciaal damescompartiment.

Meer informatie en reserveren: www.nshispeed.nl.