Reisgidsen Valencia

Meer over Reisgidsen Valencia

Een goede voorbereiding voor een stedentrip Valencia begint met het kiezen en kopen van een leuke, informatieve reisgids, zodat je van tevoren je hele reis of weekendtrip kunt plannen. Op zoek naar de de beste hotspots en de leukste hotelletjes? Je kunt ze allemaal vinden in een goede reisgids. Hieronder volgt een overzicht van de beste reisgidsen Valencia

100% Valencia

Het leuke van deze reisgids is dat je de stad Valencia aan de hand van drie duidelijk beschreven wandelingen kunt ontdekken. De route van elke van deze wandelingen vind je op een overzichtelijke uitklapkaart waarop ook nog eens tips op staan voor leuke café´s, restaurants etc. Van elke stadsdeel worden de mooiste bezienswaardigheden, interessantste musea, hipste cafés en restaurants besproken. En natuurlijk ontbreken tips voor de beste shoppingadresjes niet. Handig is de uitneembare stadsplattegrond, die je op verkenningstochten door de stad kunt meenemen.

92 pagina´s. Taal: Nederlands. Prijs: 8,95 euro
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/spanje/valencia/14993/reisgids_100_valencia__momedia/

http://www.bol.com/nl/p/boeken/100-valencia/1001004005906877/index.html

Lonely Planet best of Valencia

Engelstalige reisgids uit de beroemde Lonely Planet serie, alleen is dit een kleinere uitvoering zodat je deze makkelijk op zak mee kunt nemen als je de stad gaat verkennen. In deze kleinere versie zitten namelijk gedetailleerde wandelingen langs mooie pleinen en tuinen in de stad Valencia en ook nog eens handige, uitvouwbare plattegronden. Verder vind je in deze reisgids de beste uitgaanstips voor clubbing en hippe feesten, goede adresjes voor tapas- en paella restaurants en nog veel meer.

96 pagina´s. Taal: Engels. Prijs: 13,95 euro
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/spanje/valencia/10863/reisgids_lonely_planet_best_of_valencia__lonely_planet/

http://www.bol.com/nl/p/boeken-engels/lonely-planet-valencia/1001004002706009/index.html

Travelguide Footprint Valencia

Compacte, Engelstalige reisgids over Valencia. Uitgebreide informatie over de belangrijkste evenementen in Valencia. Met waardevolle tips voor de beste adressen voor hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Bevat gedetailleerde plattegronden.

256 pagina´s. Taal: Engels. Prijs: 11,95 euro
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/spanje/valencia/10864/reisgids__travelguide_footprint_valencia/

Insight Pocket Guide. Valencia

Deze handige, praktische reisgids is samengesteld door correspondenten die in Valencia zelf wonen. Dus je krijgt informatie uit de eerste hand. De reisgids bevat 14 gedetailleerde excursies die je zowel meevoeren naar de beste hotspots in het centrum van Valencia als bezienswaardigheden die net even buiten Valencia liggen, ideale dagtripjes dus. Een grote, uitklapbare plattegrond kan je hierbij helpen. Verder kun je kiezen uit uitstapjes die een halve dag, een hele dag of zelfs twee dagen duren. Daarnaast vind je ook nog uitgebreide informatie over het dagelijkse leven in Valencia, het klimaat, geldzaken, tips voor goede hotels en nuttige adresjes.

Taal: Engels. Prijs 13,95 euro
http://www.dezwerver.nl/boeken/reisgidsen/europa/spanje/valencia/14235/reisgids_valencia__insight_pocket_guide/

http://www.bol.com/nl/p/boeken-engels/valencia-insight-pocket-guide/1001004006404366/index.html#product_description

Berlitz PocketĀ“s Guide Valencia

De reisgids ´Valencia´ van Berlitz Pocket Guides is een compacte, informatieve Engelstalige reisgids in handig zakformaat. Elk onderwerp – bijvoorbeeld de hotspots van Valencia of tips voor de beste shoppingadresjes - heeft zijn eigen kleur in het boekje zodat je alles vrij snel kunt opzoeken. Het bevat overzichtelijke, uitklapbare plattegronden en behalve een top tien lijst van de beste hotspots, krijg je ook goede tips voor hotels en restaurants zowel in de laagste als in de hoogste categorie.

144 pagina´s. Taal: Engels. Prijs: 8,99 euro
http://www.bol.com/nl/p/boeken-engels/valencia/1001004002711002/index.html

Valencia Everyman Mapguide

Valencia Everyman Mapguide is een mooi vormgegeven, Engelstalige gids van 48 pagina´s waarin duidelijke, uitgebreide plattegronden en informatie op een slimme manier met elkaar gecombineerd zijn. Door het kleine formaat is het een zeer handzame reisgids. Daarnaast zijn er 4 pagina´s gewijd aan hotels, nog eens 4 pagina´s met nuttige informatie over de stad en vind je aanbevelingen voor meer dan 100 restaurants. Het bevat ook nog eens een handige straten index. Kortom een onmisbare reisgids voor een stedentrip Valencia!

48 pagina´s. Taal: Engels. Prijs: 7,99 euro
http://www.bol.com/nl/p/boeken-engels/valencia-everyman-mapguide/1001004002935758/index.html

City Spots Valencia

City Spots Valencia is een uitgave van Thomas Cook Publishing en is ideaal voor een korte stedentrip Valencia, want het leidt je op snelle wijze langs alle top bezienswaardigheden van Valencia. Het is een goede gids als je maar beperkt de tijd hebt bijvoorbeeld als je aan het cityhoppen bent of als je voor een weekendje Valencia gekozen hebt.

160 pagina´s.Taal: Engels. Prijs: 9, 99 euro
http://www.bol.com/nl/p/boeken-engels/valencia/1001004005913916/index.html