Autohuur Valencia

bookanddrive

bookanddrive

Bookanddrive.nl heeft een erg groot aanbod van goedkope huurauto's in Valencia

Meer over Autohuur Valencia

De omgeving van Valencia loont absoluut de moeite om voor autohuur Valencia te kiezen. Voor een paar dagen – of langer natuurlijk - kun je een auto huren om de omgeving te verkennen.Het landschap rondom Valencia is heel mooi en divers, het achterland bestaat uit bergen en vruchtbare vlaktes. Door zijn ligging in een vruchtbare vlakte is de ´huerta´, de moestuin van Valencia, één van de belangrijkste tuinbouwgebieden van Valencia. Wijngaarden en ontelbare sinaasappelboomgaarden sieren in het voorjaar het landschap en het is dan ook niet vreemd dat de kuststrook ten zuiden van Valencia wel Costa del Azahar - de kust van de oranjebloesem wordt genoemd.

Valencia heeft ook een paar stadsstranden die goed te bereiken zijn met een huurauto,doordat langs de verschillende kusten van Valencia de snelweg AP-7 loopt. Verder wordt Valencia omringd door oude, historische dorpjes met overblijfselen uit de Romeinse en Moorse tijd, die zeker een bezoek waard zijn. Ook zijn er rondom Valencia prachtige natuurparken die met een huurauto prima bereikbaar zijn.

Er zijn dus genoeg redenen om voor autohuur Valencia te kiezen. Je vindt daarvoor verhuurbedrijven op de vliegvelden – zoals Avis en Europcar - en in de stad Valencia zelf. Het vliegveld is gelegen in het westen van Valencia (Manises). Vanaf het vliegveld is het 8 kilometer naar het centrum van de stad en het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (E15). Maar het is nog makkelijker om vooraf autohuur in Valencia te boeken via internationale autoverhuurbedrijven of reisorganisaties. Als je vooraf boekt, kan het vaak ook voordeliger zijn dan bij de lokale verhuurbedrijven.

Autohuur Valencia door online internationale autoverhuur bedrijven en online reisbureaus

Vooraf online boeken via internationale autoverhuur bedrijven en reisbureaus biedt het voordeel dat je thuis, in je eigen taal op je gemak prijzen en de verschillende categorieën met bijbehorende automerken kunt vergelijken. En niet te vergeten kun je de algemene voorwaarden uitgebreid lezen. Als je ter plaatse gaat huren heb je natuurlijk veel minder tijd om alles goed door te nemen en je kunt geen prijsvergelijkingen maken. Tenzij je eerst alle lokale autoverhuur bedrijven afgaat en van elk de folder meeneemt.

Online reisbureaus bieden ook reispakketten met een huurauto op maat aan. De prijzen zijn soms zeer laag. Zij werken hiervoor samen met een lokale verhuurder of met een groot verhuurbedrijf zoals Hertz, Avis etc.

Wat je ook huurt, het allerbelangrijkste is dat je goed door hebt wat inbegrepen is in de prijs en wat niet, waar je voor aansprakelijk bent en waarvoor niet. Meestal wordt er gesproken over een ´all-inclusive´ autohuur product. Dit is meestal inclusief standaard ongelimiteerde kilometers, lokale belastingen, uitgebreide verzekering en luchthavenbelasting. Vrijwel bij alle ´all inclusive´ producten geldt dat er geen eigen risico is. Bij de meeste verhuurders is de schade aan glas, bodem en banden niet verzekerd. Alle autoverhuurbedrijven en reisorganisaties bieden de mogelijkheid om voor een gering bedrag per dag verzekerd te zijn voor deze schade met een zogenaamde All Risk Garantie (gemiddeld 3 tot 4 euro per dag). Lees daarom goed de algemene voorwaarden en FAQ door op de website van de autoverhuurbedrijven of reisorganisaties.

Alamo - Wereldwijde autoverhuur

Alamo is een internationaal autoverhuurbedrijf – met meer dan 14.000 locaties over de hele wereld – die autoverhuur aanbiedt op een groot aantal aantrekkelijke vakantiebestemmingen zoals Valencia. Op de website van Alamo kun je nadat je het land en vervolgens de ophaal locatie hebt gekozen,een prijsberekening op maat of een reservering laten maken.

In al de tarieven van Alamo zijn de volgende zaken inbegrepen: ongelimiteerd aantal kilometers, diefstal- en aansprakelijkheidsverzekering, gedeeltelijke of geheel afkoop van het eigen risico, BTW en luchthavenbelasting. Wat niet in de prijs is opgenomen zijn extra opties zoals een kinderzitje, winterbanden, ski-uitrusting en extra bestuurders( Let op: in een paar landen zijn de kosten voor een extra bestuurder wel in de prijs inbegrepen). Voor meer informatie ga naar de website van Alamo en klik op de voorwaarden. http://www.alamo.nl/

Holiday Cars

Holiday Cars is eveneens een internationaal opererend autoverhuurbedrijf die in de hele wereld meer dan 17.000 locaties heeft, waaronder Valencia. Holiday Cars werkt samen met autoverhuurbedrijven zoals Hertz en Avis en een groot aantal lokale verhuurders.

De prijs van een autohuur product is inclusief: WA-verzekering, de Collision Damage Waiver verzekering ( C.D.W. verzekering) en een aparte diefstalverzekering. Is er sprake van een ongeluk, diefstal, schade of brand dan kunnen de kosten door deze drie verzekeringen gedekt worden, behalve het eigen risico, d.w.z. het bedrag waarvoor je zelf aansprakelijk bent. Hiervoor kun je de´ Holiday Cars No Risk Garantie´ afsluiten. www.Holidaycars.com

Ebookers

Ebookers is een online reisbureau, waar je goedkope vliegtickets, hotel, autohuur en citytrips over de hele wereld kunt boeken. Je kunt dus een volledig reispakket samenstellen van vlucht, hotel en auto. Alleen autohuur in Valencia is ook mogelijk.

De prijs van het huren van een auto is inclusief: onbeperkt aantal kilometers, WA verzekering, schadeverzekering met eigen risico, eigen risico in geval van diefstal, btw, luchthaven toeslag, licenties en toeslagen, brandstof. Wat niet is inbegrepen zijn o.a. persoonlijke ongevallen en bagageverzekering.Ook bij E-Bookers kun je apart een eigen risico verzekering afsluiten voor een gering bedrag per dag. En deze verzekering is inclusief schade aan autobanden, ruiten, bodem en autospiegels. Voor meer informatie kijk naar de voorwaarden op de website. www.Ebookers.nl

Worldticketcenter

World Ticket Center is eveneens een online reisbureau waar je zowel alleen autohuur als complete verzorgde reizen kunt boeken. World Ticket Center verhuurt auto´s op meer dan 10.000 locaties in de wereld, waaronder ook in Valencia. Via een gebruiksvriendelijke online reserveringssysteem kunt je zelf het geschikte auto model reserveren.

Autohuur is altijd inclusief: onbeperkt aantañ kilometers, W.A. verzekering, C.D.W. schade verzekering, T.P. diefstal verzekering ( T.P. staat voor Theft Protection), luchthaven afleverkosten en lokale belastingen. Eigen risico verzekering is er niet, opnieuw kun je weer hiervoor een NoRisk garantie afsluiten. Voor meer informatie hierover ga naar de website en klik op ´klantenservice, vervolgens kun je bij de rubriek ´faciliteiten´ onder ´autoverhuur´ alles vinden over de voorwaarden. www.wtc.nl

Cardelmar

Cardelmar is een internationaal opererend autoverhuur bedrijf, waar je via de website of telefonisch via het callcenter een auto kunt huren. Ter plekke wordt het huurcontract met lokale autoverhuurders volgens hun voorwaarden afgesloten.

Cardelmar biedt voor autohuur 4 verschillende verzekeringspakketten aan: je kunt o.a. voor een pakket inclusief het eigen risico nemen of een pakket zonder eigen risico verzekering. www.Cardelmar.nl

Tips voor het huren van een auto

•Rijbewijs meenemen spreekt voor zich. Internationaal rijbewijs is niet nodig.

•Naast je rijbewijs moet je ook je identiteitskaart en paspoort steeds bij je hebben. Vergeet ook niet om naast deze documenten ook het huurcontract van de huurauto in je dashboard mee te nemen!

•Bij elk autoverhuurbedrijf is een minimumleeftijd van 21 jaar vereist. Bovendien moet je bij veel autoverhuurbedrijven daarboven op ook nog eens een toeslag betalen als je nog geen 26 jaar bent. Lees daarom vantevoren goed de voorwaarden door!

•Een credit-card heb je bij elk verhuurbedrijf nodig als borg.

•Als je de auto gaat huren kijk dan vooraf in welke staat de auto geleverd wordt. Zodat vantevoren duidelijk wordt vastgesteld wat de eventuele schadeplekken van de vorige huurder zijn.

•Bij aflevering van de auto is het dan weer heel belangrijk dat er altijd een definitieve afrekening wordt gemaakt. Dus dan krijg je achteraf niet nog een rekening voor eventuele schade, benzine etc. Wat je moet doen is met een medewerker van het betreffende autoverhuurbedrijf naar de huurauto gaan en samen met hem bepalen in welke staat de huurauto afgeleverd wordt - dat er bijv. geen extra schade is aan de auto - en dat de benzinetank vol is.

•Let erop dat er een fluovestje in de auto aanwezig is, dit is namelijk in Spanje verplicht. Meestal vind je in de dashboard zo´n vestje. Je riskeert een hoge boete als je niet in het bezit bent van een fluovest.

•Het is belangrijk om te weten dat in Spanje andere verkeersregels gelden dan in Nederland. Zorg er dus voor dat je de lokale afwijkende verkeersregels van Valencia kent. In Spanje is bijvoorbeeld een reservebril verplicht voor brildragende autobestuurders. Dat geldt ook voor reservelampjes in de auto. In bergstreken is toeteren verplicht bij onoverzichtelijke bochten. En ook een belangrijke Spaanse verkeersregel is dat waarschuwingslichten (knipperlichten) aangezet moeten worden als je je om een of andere reden niet kunt houden aan de voorgeschreven snelheid.

• Het parkeren van een huurauto kan een probleem opleveren, met name in het centrum van de stad. Om parkeerstress te voorkomen, kun je gebruik maken van grote ondergrondse parkeergarages. Deze parkeergarages liggen onder andere onder Plazas de la Reina en Alonso el Magnanimo en nabij het treinstation.